Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
@anonym_2156a8 ake konspiracie? ved vacsina z tych informacii je dohladatelna na internete - jej kamaratky hned po jej smrti uverejnovali prispevky, ze ju podvadzal a ruze a dovolenky boli len zaplata. na webstrankach du uvedene informacie, ze jej auto nad ranom nasnimali kamery mestskeho uradu a nesedi tam ani cas ani smer jej auta. rovnako su uvedene informacie, ze hasici po prichode videli jej snubenca ako sa tam mota a hlada jej mobil, pricom ma na tvari vyrazne skrabance a bol tak sfetovany, ze urcite ho na miesto nehody niekto doviezol. to pisal aj boraros na svpjom instagrame, ze hladaju cloveka, ktory bol soferom. clovek nemusi byt ezop ani andersen aby si dal dokopy suvislosti.
@anonym_5e1b15 pocuj, blby matros, zmen dilera🤣
Ahojte, vie mi niekto maďarsky hovoriaci prosim preložiť, co hovoril Gabor teraz v posledných storkach na IG? ..nezaujímajú ma velmi konšpiracie okolo tejto tragédie, len teda verím ze od neho by mohli ísť info pravde aspoň podobné...ďakujem 😊
@obleckodogymu nemam IG, ale daj text, ak nebude dlhý, môžem.prelozit
Ahojte, vie mi niekto maďarsky hovoriaci prosim preložiť, co hovoril Gabor teraz v posledných storkach na IG? ..nezaujímajú ma velmi konšpiracie okolo tejto tragédie, len teda verím ze od neho by mohli ísť info pravde aspoň podobné...ďakujem 😊
@obleckodogymu na zaciatku začal, že sa radil so psychológom ako to zvládnuť a ako to povedať aj malej.. ku koncu ešte dodal, že sa už zbierajú fakty, ale teraz k tomu nemôže ešte nič povedať. V skratke, ak nemusím prekladať od slova do slova.
@obleckodogymu nemam IG, ale daj text, ak nebude dlhý, môžem.prelozit
@anonym_d25877 ďakujem za ochotu, už to tu iná pani/mamina zhrnula😊
@obleckodogymu na zaciatku začal, že sa radil so psychológom ako to zvládnuť a ako to povedať aj malej.. ku koncu ešte dodal, že sa už zbierajú fakty, ale teraz k tomu nemôže ešte nič povedať. V skratke, ak nemusím prekladať od slova do slova.
@anonym_d52c45 ďakujem krásne 😊
@anonym_autor Pred rokmi sa stalo podobné,keď Rasťo Žitný išiel rýchlo a za Rohoznikom zrazil,zabil chlapčeka.
@anonym_autor ja to tu naozaj nechápem, že kvôli nejakej silikónovej fe...e tu tak zavzdusnujete? Co také významné urobila? Jaj, ze spavala s pofidernymi chlapmi? A kamoska plackovej? Juj, co stratila klientku?
Som sokovana z toho, ze mala v tele drogy. Sledovala som ju, tvarila sa, ze fitness, healthy lifestyle, dvojfazove treningy, zdrava strava, vino som u nej videla sporadicky.
Je mi to velmi luto, strasna tragedia
@lukina20 ďalšia co nevie odlíšiť realitu od skutočnosti 🤦♀️ bože ženy, vy musíte mať fakt ubohe životy, zeusite sledovať takéto chuderky a ich vymyslený zivot.
No a teraz bude srdcervuci pohreb, veeeeliky veniec z 5000 červených ruží a trápne recicky ako si bola moja láska a navždy budeš v mojom srdiečku a o týždeň už bude klatit inú silikónovu pu.u. to je vsetko
@anonym_autor Pred rokmi sa stalo podobné,keď Rasťo Žitný išiel rýchlo a za Rohoznikom zrazil,zabil chlapčeka.
@anonym_ab528a zitny ale nebol fetak. On šiel iba rýchlo. Ešte že ta tepsa nezabila nikoho iného.
@obleckodogymu ved si to preloz. Ci nemas IG?
@obleckodogymu ved si to preloz. Ci nemas IG?
@natalka13 takze na ig sa da prelozit hovorene video hej?🤔
@natalka13 takze na ig sa da prelozit hovorene video hej?🤔
@obleckodogymu nie nedá. To zasa nejaká múdra. “ Sak si prelož , čo si blba ! Ty neovládaš maďarčinu !!! Lebo pani dokonala áno. 😉🤗musíš vedieť aj ty.
@lukina20 ďalšia co nevie odlíšiť realitu od skutočnosti 🤦♀️ bože ženy, vy musíte mať fakt ubohe životy, zeusite sledovať takéto chuderky a ich vymyslený zivot.
No a teraz bude srdcervuci pohreb, veeeeliky veniec z 5000 červených ruží a trápne recicky ako si bola moja láska a navždy budeš v mojom srdiečku a o týždeň už bude klatit inú silikónovu pu.u. to je vsetko
@anonym_cd7291 tak to že už bude za týždeň klatit inú z jeho haremu “ kuriev” je snáď jasne každému. Taký chlap s toľkými prachmi a jeho výzorom … nebude držať celibát s jednou. To už neexistuje.
Tak ísť v januári, keď mrzne 180kou… je mi ľúto jej dcéry, ktorá bude vyrastať bez matky.
Tak ísť v januári, keď mrzne 180kou… je mi ľúto jej dcéry, ktorá bude vyrastať bez matky.
@alica110 len tu je otázka prečo tak išla. Nebola hlúpa. Vedela že je zamrznuté a ma malú dcéru. Zas tak blba nemohla byt aby si myslela že keď pôjde 180/200 tak že je superman a výbere na ľade zákrutu. Bud skrat a chcela sa zabiť. Alebo ? Ona sa vracala nazad ako keby k nemu znova. To povedal aj Gabor. Že mu to nesedi.
@alica110 len tu je otázka prečo tak išla. Nebola hlúpa. Vedela že je zamrznuté a ma malú dcéru. Zas tak blba nemohla byt aby si myslela že keď pôjde 180/200 tak že je superman a výbere na ľade zákrutu. Bud skrat a chcela sa zabiť. Alebo ? Ona sa vracala nazad ako keby k nemu znova. To povedal aj Gabor. Že mu to nesedi.
@anonym_7b0982 sfetovany človek nemá logické uvažovanie a mysli si, že je nesmrteľný. Co si myslíš, ze prečo sfetovany skáču z okien? Lebo si myslia, ze idú lietať.
@anonym_7b0982 Bola dospelá a svojprávna. Ísť v januári, keď mrzne takouto rýchlosťou je samovražda.
Navyše bez bezpečnostného pásu. Kto chce kam…
Pozrela som si jej fotky v clankoch a nemyslim, ze v tomto pripade boli zli kurevnici len chlapi. Pravda bude niekde uprostred, ved aj fotky dost povedia o charaktere osoby. Snad teraz najde pokoj.
@anonym_7b0982 možnosti je vela. Ona niekde aj stála co som čítala. Vôbec nemusela pred nim utekať ,ked sa asi vracala ( to nie je sa mi zdá potvrdene, iba co on povedal) . Mohla kľudne ist rychlo kúpiť dake drogy ak vystrajal a došli im a rýchlo mu ich chcela zaniest 🤷♀️ ktovie no. Da sa vela konšpirovať, radšej mam overené fakty z vysetrovania
@obleckodogymu nie nedá. To zasa nejaká múdra. “ Sak si prelož , čo si blba ! Ty neovládaš maďarčinu !!! Lebo pani dokonala áno. 😉🤗musíš vedieť aj ty.
@anonym_7b0982 su pod jeho videami jeho vyjadrenia. A dava vyjadrenua v slovencine aj v madarcine.🙈
@anonym_7b0982 možnosti je vela. Ona niekde aj stála co som čítala. Vôbec nemusela pred nim utekať ,ked sa asi vracala ( to nie je sa mi zdá potvrdene, iba co on povedal) . Mohla kľudne ist rychlo kúpiť dake drogy ak vystrajal a došli im a rýchlo mu ich chcela zaniest 🤷♀️ ktovie no. Da sa vela konšpirovať, radšej mam overené fakty z vysetrovania
@anonym_1f8f02 borarosovi nesedi smer jazdy. Podla mna sa vozila akoze na ukludnenie a prisiel skrat. Lebo na tom videu z kruhaca rychlo nejde. Proste dupla na plyn a v sekunde sa rozhodla. Bud-alebo. Zdrogovana som este nebola,neviem aky to je stav,asi nadupanost
@anonym_1f8f02 borarosovi nesedi smer jazdy. Podla mna sa vozila akoze na ukludnenie a prisiel skrat. Lebo na tom videu z kruhaca rychlo nejde. Proste dupla na plyn a v sekunde sa rozhodla. Bud-alebo. Zdrogovana som este nebola,neviem aky to je stav,asi nadupanost
@adulkam ani ja neviem aký je to stav chvalabohu. No uvidime co ukáže vysetrovanie, ak nieco zverejnia, moze mat ten pako dobre krytie ak je naozaj taký lovatý.
@adulkam ak mala koks. Čo jedine to mohla mať. Koks je príjemný. Človek sa uvoľní a je mu fajn. Mala som to raz v živote na ďasno. Ja sa nečudujem prachacom že si to kupujú. To alkohol a iné sracky sa nedajú rovnať. Prero je extrémne dráhy a požívajúcim ju politici a prachati ľudia . Na koks si ani nevytvoris návyk. Oni si to davaju pre ten pocit a status. Že na to majú.
@adulkam presne to iste si myslim aj ja po tych informaciach co vychadzaju na povrch. Boraros aj hovoril, ze ona velmi rada soferovala, ze ju to upokojovalo. cez mesto isla pomaly, neponahlala sa. tak sa len vozila, vozila a nastal skrat a tma. naveky.
@viktoriaandrascik fíha a kde to bolo?
Kde si čítala?
@anonym_cd7291 tak to že už bude za týždeň klatit inú z jeho haremu “ kuriev” je snáď jasne každému. Taký chlap s toľkými prachmi a jeho výzorom … nebude držať celibát s jednou. To už neexistuje.
@anonym_7b0982 luxusné autá, ktoré vyváža do Dubaja má na operatívny leasing, aj to Moniky bolo.
Tak či je lovatý ťažko povedať, skor sú tie autá leasingovky.
@anonym_7b0982 luxusné autá, ktoré vyváža do Dubaja má na operatívny leasing, aj to Moniky bolo.
Tak či je lovatý ťažko povedať, skor sú tie autá leasingovky.
@anonym_eb9674 skôr opačne. Z Dubaja sem. Poznám takého chalana. Ma tu s tým sakra biznis. Prečo by mal do Dubaja vyvážať , keď tam ich majú okolo cesty len tak opustené 🤣 kto mu to tam kupi. No aké ma peniaze tento. Boh vie. Ale ten čo poznám “ ich ma asi dosť. “
@anonym_eb9674 tak asi dobrý. Keď si dovolil jej kúpiť 2500 ruží a nie z Kauflandu 🤣. Keď jedna ruža stojí 4€ cca. To je 10 000€ …. Také prachy za niečo čo za týždeň zvädne. A do toho ešte luxusne dovolenky. Nie Chorvátsko o pasteke 🤣 …. A na ruže si asi po. leasing nezobral

@klip0
@anonym_5e1b15 ale na stránke ma brutálne drahé autá , riadne lovaty chlap 👌🏻 čo na nej videl ? 🤨 Veď si mohol vyberať