Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
@anonym_eb9674 myslím si, že ľudia z nej.nic robit nemuseli. To dočasne ak priemerne inteligentnemu, ze panenka Mária to zrovna nebola...
@anonym_cd7291 prečo ju nenecháš v pokoji odpočívať, dnes mala pohreb, hanba ťa nefackuje?
@alica110 prosím ? Veď tam bola miliarda ľudí. Samé drahé autá. Iba vnútri mohla byt rodina. …
@anonym_7b0982 same drahe auta… preboha, to už mi ja na pohrebe dôležité vážne
@anonym_cd7291 prečo ju nenecháš v pokoji odpočívať, dnes mala pohreb, hanba ťa nefackuje?
@anonym_eb9674 nie, nefackuje predstav si. Ako žila, tak aj dopadla. Sam Gabor povedal, že chcela prachy.
@asanti55 vďaka jej mame ze idú na pohreb? To nejako nerozviedol prosím ta? Fakt si to z maďarčiny neviem preložiť a nerozumiem co by s tým mala jej mamča😌
@obleckodogymu vo veľa diskusiách, komentároch som čítala, že prestali vyšetrovať, lebo so snúbencom sa dohodli (peniaze, byt). Moniky matka vraj býva v byte od snúbenca (ešte keď boli spolu ho mala dostať), dokonca aj teraz ich mal umlčať. Možno by som tomu aj verila, pretože rodina sama dala podnet na vyšetrovanie a keď sa to začalo medializovať, zrazu už nikto nič, už ani tyrana, ani prenasledovaná. A začala sa ťahať špina na Gábora. To bolo tiež spomenute vo vyjadrení, čo dal včera v maďarčine. Že sa proti nemu jeho matka so snúbencom spykli a začali vyťahovať špinu, naznačil niečo, že možno aj kvôli Zore, aby mu ju zobrali. Je to hnus.
@obleckodogymu vo veľa diskusiách, komentároch som čítala, že prestali vyšetrovať, lebo so snúbencom sa dohodli (peniaze, byt). Moniky matka vraj býva v byte od snúbenca (ešte keď boli spolu ho mala dostať), dokonca aj teraz ich mal umlčať. Možno by som tomu aj verila, pretože rodina sama dala podnet na vyšetrovanie a keď sa to začalo medializovať, zrazu už nikto nič, už ani tyrana, ani prenasledovaná. A začala sa ťahať špina na Gábora. To bolo tiež spomenute vo vyjadrení, čo dal včera v maďarčine. Že sa proti nemu jeho matka so snúbencom spykli a začali vyťahovať špinu, naznačil niečo, že možno aj kvôli Zore, aby mu ju zobrali. Je to hnus.
@anonym_d52c45 nie jeho, ale jej matka.. oprava
@anonym_d52c45 je divne že ako rozprával tiež , ako dá vyjadreníe čo zistil. Že budeme prekvapený atd. Naťahoval 4 dni. A nic nepovedal dokopy. Len omáčky….. peniaze sú peniaze…. Ľudia za ne zapredajú dušu …. A čo ľutovať na zene ktorá sa už nevedela do koze vpratat. Nafetovana a najebana sadla za volant…. Nech bola akokoľvek zlata Mila pokorna v zámene…. Iba ti čo ju poznali osobne vedia najlepšie, aká bola. My to nevieme.

@alica110 prosím ? Veď tam bola miliarda ľudí. Samé drahé autá. Iba vnútri mohla byt rodina. …
@anonym_7b0982 A kde je tá miliarda ľudí? Asi som videla iné fotky.