icon

Vzťahy Lea Prema a jeho mladšej priateľky

4. okt 2025

Ako na vás pôsobí tento muž? V rozhovoroch má zaujímavé témy, ale mám z neho zmiešané pocity. A taktiež čo sa týka jeho priateľky, samozrejme je to iba ich vec, on ma cca 35 rokov, údajne ju živí a ona je jeho životná opora. Ale ona mi pripadá byt taká dievčatkovská, úplne ako malé dieťa, čo mi pripadá byt z jeho strany také hraničiace s nechcem povedať, že pedofilnymi sklonmi….ale toto sa mužom páči? Toto je tá krehká žena, ktorú majú potrebu ochraňovať? Ja by som si na jej mieste pripadala ako trochu demetna, neschopná a nesvojprávna

anonym_78687c
4. okt 2025

Nepoznám ho, ani jeho priateľku, ale čítala som dávnejšie jeho knihu Premena ( nie som si 100% istá, ale také niečo) Boli to také narýchlo tlačené 💩💩💩, naháňačka peňazí... Veľké sklamanie.

sszuzu8
4. okt 2025

Mne on príde ako úplne zvláštny typ človeka. Neviem sa s ním nejak stotožniť. Sem tam prečítam niečo čo napíše ale aby som s väčšinou súhlasila mi nepríde. Na profile ma zbytočne veľa reklám nie je ničím viac než klasický priemerný influencer 🫩

zobaka
4. okt 2025

On je velmi prijemny muz, ale mam pocit, ze sa velmi hlada co sa tyka lasky, za kratke obdobie uz tretia partnerka...

nikaeli
5. okt 2025

Zažila som ho naživo niekoľko dní počas dovolenky v Dolnej Strehovej asi päť rokov dozadu, kde robil kávu v bare na kupku. Veľmi príjemný, sympatický. V tom čase tam bol aj hosť večera Juraj Hnilica, ktorý tam večer koncertoval a Leo ho sprevádzal. Veľmi zaujímavý zážitok. Časom som hľadala nejakú inšpiráciu v zmene stravy a došla som k Leovej knihe. Bola som prekvapená, nevedela som, že sa venuje oblasti duchovna a ezoteriky. Kniha ako taká ma ale neoslovila. Neskôr mi ho začalo vyhadzovať na Fb. Občas si vypočujem nejaký jeho podcast. Čo sa týka jeho súkromia, neriešim, nestarám sa. Má právo žiť svoj život podľa svojich predstáv a nás do toho nič.