icon

Hľadám biologickú matku, ktorá mala anonymný pôrod v Humennom

mbsbh
24. júl 2022

Zdravim vas vsetkych hladam matku ktora dala svoje dieta na anonymny pôrod v humennom 20.4 2009 v humennom nemocnica alena udajne mala 7deti a 8 by nezvladla no to povedala sestricka doktorka povedala ze bola pekna mlada zena .no ale preco by 8 nezvladla ked mala 7 deti pred tym takze ak o niecom takom viete prosim napiste spravu alebo viete ako sa vola nevahajte ma kontaktovat dakujem

Strana
z3
elizabet173
24. júl 2022

@vlcik1 robit zavery z jedneho pripadu, ktory poznas...

oblecenie99
24. júl 2022

@vlcik1 Aj tak tomu nerozumiem.. ľudia majú deti z rôznych dôvodov. Myslím si,že len tu na MK by sme nemuseli nejak lupou hľadať príspevky,kde ženy píšu,že dieťa je mať dobré,lebo ma sa o nich kto postarat v starobe, alebo majú ďalšie dieťa preto, lebo takto si kompenzujú či vynahradzaju to,čo pro prvom zanedbali, alebo im proste len chýba mať zase bábätko, či druhé dieťa je akýmsi darom pre prvé, lebo nič lepšie nemožno darovať dieťaťu,než súrodenca, alebo chcú mať ešte jedno konkrétne pohlavie, to je proste jedno.. tak, ako sa nájdu špekulantski či "zlí" rodičia pri bio rodičoch, tak sa môžu vyskytnúť aj pri adoptívnych.. len tam,paradoxne,je šanca nižšia,lebo sa selektuju, testujú, preverujú. Druhá vec,len preto, lebo si ja zmyslim, že poďme si adoptovať dieťa,nech nás niekto dochova, este neznamrna,že to tak aj bude.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
viestta
25. júl 2022

@vlcik1 ty poznáš 1 konkrétny prípad, poznáš aj ďalších 9 aby si mohla tvrdiť, že len 90% adoptovanych deti prežije šťastné detstvo? Lebo ja poznám par rodín s adoptovanymi deťmi, aj také, kde už sú rie deti dospelé a všetky sú a boli milované a šťastné.

sara07
25. júl 2022

@tecko28 konkrétne do 6 m chodili v širšom a potom šli k rodine do čiech , rakuska atd ... čiže ako bruchom to nebolo ,len na pôrod sa vratili , šli nie do mesta v mieste bydliska lebo pôrod si nemohli dovoliť zaplatit, v podstate načo by si ho mali aj platit ked tu plati dosť vysoké zdravotne odvody,
čiže mám ako pocit že si sestrička mudr pusti hubu na špacir je v poriadku
konkrétne čo som ja pisala to tiež hlboka profesionalita ,nemaju čo oni preberat a vynašat tieto veci ,tu ide o princip a profesionalitu
ale ty to berieš ako v pohode normálka

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
tecko28
25. júl 2022

@sara07 miesas jablcka s hrustickami. Ja o voze a ty o koze, Ucelom anonymneho porodu nie je, aby okolie bio matky nevedelo, ze porodila, ale aby nefigurovala v rodnom liste dietata a zachovala anonymitu vo vztahu k dietatu, ktore porodila minimalne na tych 18 rokov, lebo potom ma dieta narok sa dozvediet kto ho porodil.

sara07
25. júl 2022

@tecko28 ved rodny list bol ok
ale vyžvanili že rodila sestrička v jednom prípade, mudr v druhom
čiže uradne to je utajené , drby nie
čiže urady chrania len dieta ale matku nie ??????????? jáj matka len blba maternica čo ma odrodit a nemá na nič narok ani len na to aby personal držal hubu o tom

viestta
25. júl 2022

@vlcik1 nie nežijem, ale minimálne dve z tých rodín sú nám tak blízke, že viem celkom dosť veci posudit

snezienkaaa82
25. júl 2022

Ťažko sa súdi podľa jedného príspevku, keď nevieme nič bližšie. My to tu nevyriešime, autorka si len odnesie urážky a pod. Čudujem sa, že to sem napísala.

Strana
z3