Kam s deťmi v Humennom a okolí? Nápady pre mamičky
Ahojte,pátram po mamičkách na MD s deťmi predškôlkarského veku z Humenného a okolia.Ako trávia čas v našom mestečku?Je u nás ešte niečo iné ako Daisy a ich 3 hojdačky?Aké máte skúsenosti s materským centrom v bielom dome?Kam pôjdete s deťmi tento víkend?Čo ste vymysleli?
Emi dobre robíš.Mám kámošku.Majú 4 ročného a 6 mesačného chlapčeka.A prerušila vyšku na rok.A dobre urobila.Má s nimi kopec starostí.Sú často chorí 😒
pekný deň. 🙂
Ahojte baby.
prisla som sa trosku ukazat,lebo na vas akosi nemam cas 🙂
Alex berie dalsie ATB-mal teploty a zapalene hrdlo,a to berie lieky na imunitu...aj na mna nieco lezie,tak sa liecime...
Andrii,minule som Ta videla na poliklinike.Urcite si to bola ty,len v tom momente som si nebola ista.Pozrela si na mna,ale asi si ma nespoznala,len si prechadzala,ja som cakala s Nellkou v cakarni... 🙂
Tamarka skore uzdravenie 😉 .
Dobrú nocku.Ideme spať.Ráno budik o 5.00h.Len dufam,že nebude pršať celou cestou.
pa 🙂
dobrú nocku.zajtra by nemalo pršať,vraj má byť pekne - no nechajme sa prekvapiť 😉
sari,dnes som ťa asi videla 😀 pred bytovkou,nastupovali ste do auta a tuším si akurát dávala malú do sedačky....teda ak si to bola ty,lebo sme tade preleteli určite nie 5O-tkou 😀 😀 😀 nezaregistrovala som typ auta,ale tuším bolo svetlo modré,alebo modrošedé,niečo také sa mi marí 😀 😀 😀 😀
tak vám praje zajtra šťastnú cestu 😉 a hlavne dobré výsledky 😉
Ahojte hlasim sa vam yo skoly 😀 😀 😀 vidim ze vsetci rozlietani po svete. momoyka ako sa mate?
čaute babky....my meníme okná...prach mám ešte aj v ústach.. 😝 😝 😝 sedím a kukám čo skôr pratať... 🙄 😒 ☹ 😖 😲
ahojte ja až tak večer....včera sme boli s drobcami na očkovanie-hrúza 😝 malá bola celý deň zamiaučaná, no a na Tobina to prišlo až dnes..od rána má teplotu celý deň 39,51...no teplota neteplota musela som ísť po obede s kočiarom von aspoň pred dom a konečne bol ticho a v pohode...dnes mi zaspali o pol 7 tak mám pokoj..a noc dúfam že bude kľudná manžel mi odcestoval na školenie a vráti sa až zajtra...no ak sa náhodou zobudia naraz na papanie tak to bude sranda... 😝 idem ešte kuk hokej a asi potom spať aká si som dobitá...dobrú nocku prajem všetkým... 😵
Ahojte.Nikto tu nieje?
Mirri,mohla som to byť ja.Ale auto máme tmavomodré a určite by si ho spoznala lebo je "bublinkové" 🙂
prajem krásny deň.
Ahojky, krasny den prajem. Ja som tu taak dlho nebola, ale skoro cely tyzden sme travili u mojich rodicov. Mala sa vybehala po zahrade, ze chodila spat o siedmej vecer 🙂 Teraz varim obedik a Tanka sla s ockom na plavaren 🙂
super, my už tiež plavky máme 🙂 musíme ho začať otužovať aby zvykol na chladnejšiu vodu...
obedík navarený, chlapi išli spinkať asi sa pridám k nim 😉
tak tak Emi, otuzujte 😉 my Tanku obvykle nemozme ani dostat z vody vonku, vreskot na celu plavaren 😀 😀
Ahoj Humenné 😉
Tak nejak to tu flákame,čo?
My sme celý deň z domu preč.Boli sme u svokrovcov.Zišlo sa tam kopec detí,od susedov,od nás z rodiny.Riadná materská škôlka. 😉 .Sárka je taká unavená,že zaspáva teraz na nočníku 😀 .Ale má piesok až v hlave lebo v pieskovisku boli preteky kto viac poje piesku a kto viac vyhádže...tak ideme ešte sprchovať a haji.
Mirrinka,Inna žijete?
ahooooj...ja žijééém.....len nedávno sme dorazili domov,boli sme na výletiku 😉 v Betliari.....
aHOJTE ZIENKY..... 😀 😀 Doma este stale nemam notebook 😢 😢 A neviem,ci este bude.... stale je v oprave...... mam nieco s diskom,alebo nieco take.... 😀 😝 😝 lilka je uz v skolke,tak sa tesila,ze riadne vstala o 06,00... no taka som nervozna,ze az...... 😠 😠 kurnik,po dvoch tyzdnoch dam zdrave dieta do skolky a tam minimalne 3 chore deti 😠 😠 😠 Normalne myslim,ze explodujem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Nechapem tych rodicov 😠 😠 😠 😠 len som vas chcela pozdravit...paaaaa
Už sme hore 😀 😝 .Od pol ôsmej....A varíme obedík a hajde vonku potom.
Ako sa máme ženušky?Mirri,a ako bolo na výletiku?
na výletiku bolo super.....mám aj kopu fotiek,ale všetky si dávam na facebook....a tam mám medzi priateľmi len innu...ostatné ho nemáte?
v tom Betliari je krásne,a dá sa tam stráviť aj celý deň,lebo je to strašne veľké a je tam čo obzerať...prechádzali sme aj vedľa Krásnej hôrky,ale už bolo neskoro,tak tam pôjdeme nabudúce 😉
emi,ja dnes robím len cestovinky - so slaninkou,kukuricou,paradajkou a smotanou...mňam,mňam 🙂 🙂 🙂 🙂
sari a ako ste dopadli na tej kontrole?
oriel,snád Lilka znova neochorie,niektorí rodičia sú fakt na hlavu 😠 my sme dnes do škôlky nešli,lebo Lianke sa nechcelo vstávať,zobudila sa na budík a potom vraví: mami,ja chcem ešte spinkať - tak sme spali do pol deviatej 😀
ahojte babky....no my sme teraz uz treti den u nasich...domov chodim len upratovat...hrozne kolko neporiadku a prachu pri meneni okien.. 😝 zajtra by sme uz mali prist domov... 😎
mirri...a ja na ten fejsbuk ani nechodim...nejak som si ho neoblubila... 😒 😉 🙂 semtam pozriem novinky..
no idem kukať spravy...
ja som na facebooku zaregistrovaná ale tiež tam nechodím. nemám kedy sa tam ani zorientovať.. 😒
dnes si Šimonko vzal dudku, ľahol na posteľ a zaspal. bolo ešte len 10.40 😕 spal 30 min. a poodebe už nechcel spať. o 17.00 prekonal krízu a zase je plný energie. dám mu ešte 15 min. a ideme hajať 😉
ĎAKUJEME MIRRI... 😵 😵 😵 máš z fejsbuku??.. no oslavka bude až cez víkend...dúfajme že sa to všetko stihne.. 🙂
Ahojte 😎
Tiež prajeme malej,krásnej princezničke VŠETKO NAJ 😉 😉 😉 .
Čo robíme dneska kočky?Ja varím od rána.Sárka bola u dr.na pich pich,ale vôbec neplakala 🙂 A ideme o chvíľku na bicykel.A na obed ju dám spať a urobím žemľovku.
Nechce sa vám niektorej pribehnúť mi požehliť? 😀
Mirri, v BB všetko ok,ale v júni 24teho ideme tam na tri dni.To uško budú operovať tam.
Kočky neviete mi poradiť...kámoškina dcérka dostala ovčie kiahne.Minulý týždeň v piatok večer sa osypala a dostala teploty.V stredu sa moja Sárka s ňou hrala.Neviete ako sa prenášajú?Ja som kdesi čítala,že su prenosné až v tej fáze,keď už su pluzgeriky vodnaté.Je to pravda?Ňo lebo keď to Sárka chytí tak ma asi porazí.Čakajú nás kúpele o tri týždne.Už sme sa tu bavili na tu tému,ale nepamätám si už.

uf, my s kakaním našťastie nemáme problém. Šimonko sedí na nočníčku po každom jedle a tak aspoň 3x za deň sa podarí 🙂 ale dobre vedieť... slivková šťava...
no ja už navarené aj na zajtra, mám celý zvyšok dňa veget 😎 večer ešte poštikám zopár gombíkov a umyje sa mi riad 😀 zajtra poslednýkrát škola-potom už len skúšky. asi mi to bude chýbať 😒 idem na rok prerušiť (otázka priorít 😉 )