icon

Kam s deťmi v Humennom a okolí? Nápady pre mamičky

lenka78
6. júl 2006

Ahojte,pátram po mamičkách na MD s deťmi predškôlkarského veku z Humenného a okolia.Ako trávia čas v našom mestečku?Je u nás ešte niečo iné ako Daisy a ich 3 hojdačky?Aké máte skúsenosti s materským centrom v bielom dome?Kam pôjdete s deťmi tento víkend?Čo ste vymysleli?

emita
11. aug 2009

ahojte! ja už od 5.00 hore, navarené, nové fotky pridané, jedno dieťa spí na rukách, druhé si vyrazilo von... asi tak 😉

majina.b
11. aug 2009

Ema,
malej Emílií do života prajem len to najlepšie, hlavne zdravíčko, a rodičom radosť z dcérky.

inna7
11. aug 2009

Emi rozkošná je...na tej fotke s otvorenými očkami sa podobá na bračeka... 😉 😵

no my máme navarené od včera...takže dnes sa k hrncom nepriblížim 😝
dnes musím vybaviť poštu plus nejaké drobnosti v meste...s dvoma deťmi... 🙄 nemám ich s kým nechať.. 😨 😉

mirrinka
11. aug 2009

ahojte 🙂
inna,máš pravdu - na tej štvrtej fotke - čistý Šimonko 🙂

andrii
Autor odpoveď zmazal
mirrinka
11. aug 2009

andrii,ja som dostala teploty presne týžden po pôrode a hrozne ma bolelo brucho,už som si myslela,že je to slepák - odviezli ma do nemocnice,porobili mi všetky vyšetrenia - gynekologické,chirurgické a neviem aké ešte a všetko bolo ok..... doteraz neviem z čoho to bolo,no bolo to hrozné 😖

my máme granadír 😀

andrii
Autor odpoveď zmazal
sara2
12. aug 2009

Dobré ránko. 😉 My sme hore už od 6.45h.Sárka išla k babke na 2 dni. 🙂
Ja idem piecť tortu pre mužíčka.Dnes má narodky 😎 .
V piatok odchádzame do Čiech na dovču,tak musím isť príbuzným pozháňať darčeky.
Ako sa máte vy??????? 😉

inna7
12. aug 2009

😵 Dobré ránko 😵 😵 mužíčkovi všetko NAJ! 😉
my s kámoškami akurát dohadujeme čo s načatým dňom 😀 asi sa vyberieme s detičkami niekam na Šíravu... 😵 prišla ďalšia kámoška z UK, tak dáme big stretko... 🙂

emita
12. aug 2009

jej, tak nech sa torta i oslava vydarí.

no k podobnosti: jedna známa povedala: "vidno že je to jedna výroba" 😀 no andrii nemusíš sa o mňa báť. väčšinu dňa strávim s maličkou v mojom "kojacom kresle" niekedy papá aj hodinu(lebo pri tom sa spí najlepšie), potom ju ešte dlho držím kým grgne a po hodine sa scenár zas opakuje 😅 teraz máme vzácnu chvíľku keď leží spokojne v lehátku-napapaná a hlavne vykakaná(plné črievka nám robia najviac neplechy).

andrii
Autor odpoveď zmazal
sara2
12. aug 2009

Andrii,podarila 🙂 .Už na neho čaká v chladničke.Hneď by som si z nej dala....
Vraj má byť teplo až do oktobra,tak uvidíme.... 😎

mirrinka
12. aug 2009

aj my prajeme oslávancovi všetko najlepšie 🙂 a tú dovolenku si poriadne užite 😉
my máme dnes ocka v robote,tak sa budeme nudiť a robiť bordel 😀 už teraz neviem kam stupnuť pre tie hračky 😝 😀

inna7
12. aug 2009

čafte...my sme mali krásny deň...boli sme na chate na šírave...5 deciek s energiou bateriek wonder 😀 😝 a potom na kolotočoch...malý sa vybláznil.. 🙂 mne takéto počasie úplne vyhovuje...konečne nie sú horúčavy... 😎

oriel
12. aug 2009

inna..... juuuuuj,tak to muselo byt fasaaa 😀 😀 😀 😀 Sari,uzite si vecer s muzickom 😀 😀 😀 😀
Emi,malinka krasnucka...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 posielame boztek 😀 😀 😀 😀
Isla som sa napit stupla som na kocku z legaaaaaaaaaaa 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Bozeeee 😠

mirrinka
12. aug 2009

ozaj,sari vy ste dnes doma len "dvojko" tak môžte snažilkovať 😉
oriel,nie som aspoň sama 😀 😀 😀 😀 ja som dnes stupala na všetko čo máme doma - celý byt sme mali hore nohami a primadone sa nechcelo upratovať - vraj mamka mna boli rúčky - koza jedna 😀

inna7
13. aug 2009

Dobre ranko babky 😵

Oriel... 😀 mne sa to stáva bežne...najnovšie stúpam po "bajonikloch" - tie potvory skladacie 😉

no, utekám dať prať a potom variť...dnes makááám..prídu nám robiť prístrešok 🙂 🙂 🙂

sara2
13. aug 2009

Dobré ránko 😉
Ja kávičkujem.Idem si dať k tomu tortičku.Kurnik zasa mi ta váha potvora ukazuje o 2 kilá viac ☹

Inna, vy stále niečo prerábate.Šupni foto na "Modrú strechu".Ja sa tam rada išpirujem.Fakt vedia niektoré žienky krásne "dizajnovať" svoje príbytky. 🙂

tamarka_na
13. aug 2009

Ahojte 🙂
ja tiež popíjam kávičku,ale už by mi trebalo aj popratať...sa mi do toho nechce 😒 deti pozerajú rozprávky,ale už sa pýtajú von...
včera sme boli na výletiku v Lieskovci.Kmotrovci tam majú dom a veľký dvor,tak sa deti dosýtosti vyhrali a ja som si perfektne oddýchla 🙂

Emi,pozerala som fotky,maličká je krásna...na tej fotke vo vaničke je úplne iná,než v pôrodnici a naozaj čistý Šimonko 🙂

skorica9
13. aug 2009

ahoj emita ,tak blahoželam k maličkej pozerala som fotočky, sama som si zaspomýnala na našu porodnicu, asi to bolo humenné podla tých macíkov na postielke. Moj fešák ma už takmer 4 mesiace a je sním čím dalej viac roboty, pretože spí ako zajačik a začínajú rúčky. niekedy plačú obidvaja naraz a ja som zlá...
😠 😠

skorica9
13. aug 2009

Už musím pridat aj ja fotočky svojej rodinky, ibaže práca s PC nieje moja silná stránka a ani času nieje príliš vela. to asi chápete všetky baby - matky

emita
13. aug 2009

ďakujem. skorica, dvojhlasný rev som si vyskúšala ešte sme len z nemocnice došli 😖 malý mal dávno spinkať tak bol nervózny, Emily sa tiež rozhodla že dá všetkým vedieť že ju už tu, ja som bola hladná jak vlk... Šimonko z toho rozrušenia nemohol zaspať a ja som chcela byť k nemu milá, no nakoniec som musela naňho pokričať 😅 a pomohlo 😝

sara2
13. aug 2009

Babenky moje,neviem či zajtra v tom "baliacom" zhone budem mať čas sem nakúknuť,tak sa s vami ľúčim dnes. 😉 Majte sa pekne a o týždeň čauko. 😉

oriel
14. aug 2009

Dobre ranko 😀 😀 😀 😀 😀
sari,uzite si to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirrinka
14. aug 2009

ejha,niekto nám dnes skoro vstával 😀

andrii
Autor odpoveď zmazal
oriel
14. aug 2009

dobruuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Rano prva a mozno aj posledna 😀 😀 😀 😀 😀

mirrinka
15. aug 2009

prváááá 😀 😀 😀

dnes tu bude asi pusto,kedže je víkendík..... my sa chystáme niekde na výlet,ale zatiaľ ešte nevieme kde 😀 mali sme sa ísť kúpať do madarska,ale nejdeme,lebo parťáci s ktorými sme mali ísť to zrušili,a samým sa nám nechce,takže musíme vymyslieť náhradný plán 🙂 ale určite niekde pôjdeme......

tak peknú slniečkovú sobotu všetkým 😎 😎 😎

emita
15. aug 2009

my sme dnes boli prvýkrát vonku 😎

tamarka_na
16. aug 2009

Emi a ako sa Emilke páčilo? 🙂