icon

Kam s deťmi v Humennom a okolí? Nápady pre mamičky

lenka78
6. júl 2006

Ahojte,pátram po mamičkách na MD s deťmi predškôlkarského veku z Humenného a okolia.Ako trávia čas v našom mestečku?Je u nás ešte niečo iné ako Daisy a ich 3 hojdačky?Aké máte skúsenosti s materským centrom v bielom dome?Kam pôjdete s deťmi tento víkend?Čo ste vymysleli?

andrii
Autor odpoveď zmazal
sara2
4. okt 2009

Ahojte 😉

Tamarka,dnes som ťa zazrela z auta.Išla si asi na prechádzku.Bolo vás tam viac maminiek 😎

Inna,presne to by som ti poradila.Hanah Montana je teraz "in". 😀

inna7
6. okt 2009

ahojte, no ja som sa sem nemohla nejak dostať...to ani vy??? ani za ducha mi neotvorilo "koňa" 😝 😉
kde ste sa podeli?

oriel
6. okt 2009

no konecne,ani mne sa tu nedalo dostat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

andrii
Autor odpoveď zmazal
mirrinka
7. okt 2009

ahojte...ani mne to tu včera nechcelo otvoriť,tak oneskorene ti andrii,prajem všetučko najlepšie k včerajším narodeninkám 😉

andrii
Autor odpoveď zmazal
sara2
7. okt 2009

Andrii,všetko najlepšie prajeme 🙂 😎

Ani ja som sa nemohla včera sem dostať...
no teda prajeme si pekný upršaný deň.

inna7
7. okt 2009

Andrii tak dodatočne všetko NAJ !!! 🙂

oriel
7. okt 2009

caute kocky..... andrii,tiez sa dodatocne pripajam 😀 😀 😀 😀 Juj holky,dnes som bola na sono,zobrala som aj &lilku,bolo to take peknucke,v kuse sa pozerala na to malinke na monitore 😀 😀 😀 😀 Je to este drobnucke,aspon ako som to z fotocky vycitala ma 12cm.... 😀 😀 😀 😀
vcera som sa aj objednala na 3D do Michaloviec,aspon pristupom po telefone som bola uplne nadsena.... super lekar,dokladne sa vsetko pytal a tak..... 😀 😀 Pretoze s pristupom v Ke sa to neda porovnat,bud telefon nikto nedvihne,alebo zrusia.... a po objednavke cez net sa vobec nikto neozve,co som tam uz pisala 3krat.... 😀 😀 😀

inna7
8. okt 2009

Ahojte...pekné ránko 🙂 🙂 🙂

Oriel, teším sa s tebou....je to nádherný pocit, živo si spomínam 🙂 normálne sa lakomím 😅 😕 😉 tak to už je riadny dvanásťcentimetrový valibuk.. 😵 🙂

andrii
Autor odpoveď zmazal
oriel
9. okt 2009

kocky,co je s vami????? 😀 😀 😀 a ja ze len ja to tu zanedbavam 😀 andrii,som v 15tom tyzdni.... 😀 😀 😀 zle mi chvalabohu nieje a ani vobec nebolo,no to ani pri malej..... 😀 😀 klop,klop.... dufam,ze bude vsetko o.k 😀 😀 😀 vcera bolo uzasne teplucko,my sme boli von do 19,30.... najprv v palacinkarni a potom este pred domom 😀 😀 😀

oriel
9. okt 2009

halooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 to stale ako naschval....... ked ja mam cas,nikto tu nieje 😝 😝 Prajem pekny vikendik........ zajtra uz budem mimo netu 😝 paaaaaa

andrii
Autor odpoveď zmazal
sara2
10. okt 2009

Ahoj 🙂
Som hore už od 6.20.Sárka nabehla do našej postele a normálne ma z nej vytlačila.A teraz tam obaja chrápu a ja pijem kafe.
No,veľa vás tu sem nechodí 😒

Oriel,držím palce aby všetko bolo ok.Daj vedieť potom ako to tam v MI chodí.
pekný víkend 😎

mirrinka
10. okt 2009

Ahojte...my sme dnes hore od 6:35 😖 to ako naschvál,ked je sobota......
oriel,teším sa s tebou a naozaj potom daj vedieť ako píše sara,že ako bolo v tých Michalovciach 😉
dnes to vyzerá na celkom pekný den čo poviete? len dúfam,že nebude vetrisko ako včera.... tak pekný víkendík...papa 🙂

inna7
10. okt 2009

Ahojte, tak sa teším že ste sem nakukli... 😕 😉 🙂 ja som hore asi celú noc.. 🙄 Sárka každú chvíľu poplakávala a teraz má zvýšenú teplotu a zvracia.. ☹ aj včera mi zvracala...dala som jej nurofen, a uvidíme ako bude večer...vonkú nádhera a my budeme víkendovať na gauči... 😠 🙂

emita
10. okt 2009

och inna čo to? dúfam že to prejde...

boli sme na pár dní u svokrovcov aby som nebola s deťmi sama lebo manžel bol preč ale už som tu 🙂 . Šimonko je nachladený ale ináč pohoda.

nejako nás málo... ☹

sara2
10. okt 2009

Inna,to mi je ľúto.Nech to rýchlo prejde.

Emi,teraz na koho sa pozrieš fakt asi každý smrká.A to ochladenie má od pondelka byť vraj brutálne 😠

Konečne som upravila fotky z leta.Tak mrknite 😉

andrii
Autor odpoveď zmazal
emita
10. okt 2009

och aký kľud 😅 aké ticho 😅 Emika spinká, chlapcov som vypratala von lebo Šimon sa už nemestil do kože... normálne si to užívam 🙂

sara2 fakt krásne fotočky. a ten koláč... wau 🙂

inna7
10. okt 2009

takže ja som bola na pohotovosti s malou...zasa zvracala...ale dosť nepekne a veľa....a teploty stále vyššie a vyššie...no podala som jej tabletky proti zvracaniu, niečo od teploty tak uvidíme... ☹

Sara...fotky super....a koláč nemá chybu..mňam... 😵

sara2
11. okt 2009

Dobré ránko.Síce upršané,ale dnes mi to akosi nevadí.Sárka opäť skoro vstala a ja s ňou.
Obedík nevaríme-zase.Tentokrát pozývala švagriná 😉 .

Inna,rýchle uzdravenie malej.Asi nejaká viroza,že?

Andrii ten koláč sme piekli u deda v ČR.Moja svokra odtiaľ pochádza a je z 5 detí.Každý rok v auguste sa stretávajú pri píležitosti"pečenia chleba".Dedo ma v dome starú-prestarú kamennú pec,kde sa kedysi piekol chlieb-ešte za vojny.A tak je to už 7 rok,čo založili túto tradíciu.Celkom sa nás tam zíde okolo 35 ľudí.A okrem tých koláčov sa fakt pečie riadny chlieb a tiež pizza.Mali by ste tie pizze vidieť...na drevenom uhlí,v rozhoriatej peci -sú fakt bezkonkurenčné.

bobooo
12. okt 2009

ahojte no ja tu len sem tam,,,ale prvá???? to sa mi hádam stalo len raz 😀
andrii...inak včera to som bola ja čo som sa na teba usmiala...na obed si stála pod vchodom.bola som v cerkvi ale už som nemohla vydržať tak ma bolela hlava, šla som sa prejsť a cestou späť švagor chcel vidieť ten výklad čo tam je...no a ked sme už šli tak som ťa tam zbadala - hneď som ťa spoznala , len sa ospravedlňujem že som sa ani nepristavila ale neozvala ale tá moja hlava bola nejaká divná 😒 ako ani nie moja...neviem nezvykne ma bolieť ale včera to ani sama nechápem čo to malo znamenať... 😀

andrii
Autor odpoveď zmazal
bobooo
12. okt 2009

jasné ale fakt ma tak nárazovo bolela hlava aj tak by som asi dlho nevydržala hovoriť tak som šla radšej ďalej... 😖 no čo už dúfam že na budúce to bude v pohode

oriel
13. okt 2009

caute holky,to je ale pocasie,vsak? sari,fotocky su uzasne........ 😀 😀 😀 😀 urcite tam muselo byt super 😀 😀 😀
Inna,uz je Sarinka o.k? juj,my sme si s tym vrackanim tiez svoje uzili...... naposledy vtedy,co sme aj s Dagsty skoncili s dievcencami na infuziach 😢 😢 😢

sara2
13. okt 2009

Ahoj Oriel. 😉
Ako sa ti darí.Dlho sme vás nevideli.Čo nové v škôlke?Koľkokrát okolo vás ideme,Sárka smúti,že teta už nepredáva fontánky 😀 .
Počasie je fakt na figu.Len sedieť doma.Ja idem pomáhať mužíčkovi do práce do Bardejova a Saruľa putuje k babke.Pozdrav Lilku od nás.Ako sa darí malinkému?Už ti vidno bruško?Držkaj sa 😉

Kočky nedávate sa očkovať na chrípku a aj deti?Mne dr.stále ponuka tu možnosť.

andrii
Autor odpoveď zmazal