Kam s deťmi v Humennom a okolí? Nápady pre mamičky
Ahojte,pátram po mamičkách na MD s deťmi predškôlkarského veku z Humenného a okolia.Ako trávia čas v našom mestečku?Je u nás ešte niečo iné ako Daisy a ich 3 hojdačky?Aké máte skúsenosti s materským centrom v bielom dome?Kam pôjdete s deťmi tento víkend?Čo ste vymysleli?
ahojky kocky , marhar prave som tu nakukla , ci sa niekto nenachadza a pozrela som si www... , no to som este vazne tu www... nevidela , vazne su tam nadherne tie tricky , ale aj tie ceny su zaujimave , no pre dospelych nepoviem , ale aspon na deti mohli lacnejsie , zatim pa idem sa na to este raz kuknut a mozno sa aj nalakomim na tricko " najlepsia mamima na svete" 😀 😀 😀
andrii, za máličko! lacnejšie asi nenájdeme, mne sa tam páči kopu vecí, teraz ľutujem, že som na tie linky zabudla, mohla som mu dať spraviť pirátku a tričko na jeden rôčik...blbá som!!!
ajka, aj ja som chcela mikinu, akosi som potom na to zabudla, no na bud. rok na deň matiek to budem vyžadovať! 😀 😀 😀 😀
ale ešte je aj www.bess.sk odtiaľ sme mali toto body: http://www.bess.sk/?p=productsMore&iProduct=32&...
ja si veselo koníkujem, môj Alexej spinká.... 😔 😵 a popri tom sa chystám, klasika, pôjdeme von.. 😉
andrii, tak to môžeš využiť a máš vianočný darček... 😉
ahá, no tebe je už hej, keď máš také pomocníčky! Asi je to aj celkom fajn, keď aspoň jedno dieťa je už staršie, však? Ja by som chcela druhé tak o päť rokov, aby bol Alexej samostatnejší. NO uvidíme... 😉
A neboj, týždeň rýchlo zbehne!!! Želám jej krásne zážitky!
Moje dieťatko ešte spííííííííííí 😵 😵 😵 😵 už je to niečo cez hodinu!- s jedným zobudením, ale podarilo sa mi ho ešte "ukecať" 😀
andrii , uprimne ti zavidim, ja by som brala , keby som mala starsiu dceru , zisla by sa mi k chlapcom , lebo vacsinou je zarevany Samko , ale v poslednom case tahaju za jeden povraz , " placu naraz"
ahojte!
no ja mám šťastie! dnes som stretla saru2! sa mi prihovorila v Katke 😵 . Sari, ja by som ťa iste nespoznala! Sárinka je rozkošné dievčatko! Ako tak badám, ja mám stretka indi-vindi... 😀 😀
Andrii, aj som sa ťa chcela spýtať, či ste Matúška plánovali, ale už si odpovedala..🙂, tak to musel byť tato celý happy, že máte nakoniec aj chlapčeka, však? 😎 Môj zasa nenormálne túžil po babe, ja som tušila, že to bude chlapec....ale je to super, že je to tak, Zdenko sa v Alexejovi vidí... 😵 😵 ale taká dievka by nebola zlá vecička 😀 - o 5 rokov.... to musím pripomenúť, lebo si ešte privolám 😀 😀
aj ja by som druhe dietatko chcela tak o pat rokov 🙂 🙂 No obcas na mna pride take,ze aj hned,ale asi fakt je lepsie,ked je to prve uz vacsie,ze aspon trocha pomoze,alebo staci ze je uz samostatnejsie.... 🙂 🙂 Aj ja som dnes videla Sarinku,no len malu /asi s babkou/,tak pekne sa bicyklikovala.... Ako velka slecna.... 🙂 🙂 My sa zajtra chystame do Ke do ZOO. 🙂 🙂 Chcela som uz vlozit fotky z narodeniniek aj zo svadby,no niejak mi to stale neide zmensit.....Hm.... Takze tak.... 😉 Ja som zase v tehotenstve niejako citila,ze to bude chlapcek,aj kazdy mi to hovoril .... a nakoniec LILINKA.... 🙂 No v srdci som akosi stale citila,ze to bude dievcatko.... Hm... Kamoska z porodnice mala v piatok chlapceka (08. 08. 2008/ super datum!!! 4,450g poriadny chlapisko 😉 😉
oriel,u mňa je to podobné...tiež by som niekedy chcela hneď malé bábätko,hlavne keď nejaké vidím,ale viem,že najlepšie je začať pracovať na druhom najskôr o tie tri až štari roky,keď už aj Lianka bude rozumnejšia a aj trochu pomôže 😉
a tiež som už od začiatku "vedela",že budem mať dievčatko,aj keď až do siedmeho mesiaca ma všetci presviedčali,že to bude určite chlapec 😀 dokonca som musela podstúpiť aj všetky tie "čára,máry" - s obrúčkou,s vreckovkou - že ako chytíš vreckovku,tak podľa toho to bude buď chlapec alebo dievča 😀 😀
no aspoň som sa na tom dobre bavila - hlavne keď ja som už vedela,že čo to bude a ostatní nie 😉
a meno sme tiež povedali,až keď sa malá narodila 🙂 🙂 🙂
čaute maminky 🙂
no nedá sa mi nepripojiť do debatky...ďakujem za komplimenty pre moju princezničku 😎 .A Oriel,odkedy sme previezli bicykel od babky domov,tak kočiarik zásadne odmieta.A predvčerom som sa v meste poriadne zapotila,pretože sa posmelila a letela mestom na bicykli ako víchor 😀 .
A čo sa tyka debatky o bábätku,tak vy babenky ozaj máte čas.Ste ešte mladučké 😀 Ale zato ja s tridsiatkou na krku 😒 už mám čo premýšľať.Hneď by sme brali bábo.Ale...Pán Boh si asi pre nás nachystal niečo iné.Uvidíme čo prinesie čas.
A kočky to stretko by fakt bola super vec,popremyšľajte 😉
Idem piecť mužíčkovi tortičku lebo zajtra má 30.Stále si má doberá,že je odomňa mladší o 4 mesiace. 😝
Dobrú nôcku.
Sevas baby, ja len tak narýchlo som si Vás prečítala a idem do hajan , lebo som hotová 🙄 🙄 🙄
K téme: Nechcem byť "sprostá", ale ja o 5 mesiacov 30-tka a mám už dve deti 9 a 3ročné.....hi.hi.hi
Dúfam, že som s rodením skončila!!!!!!! 😉 😉 😉
Tak sme si to naplánovali, aby som ako 30-tka mala pokoj a tzv. "veľké deti"....PODARILO SA!
Nebojte sa, všetkým držím palčeky, nech čím skor otehotniete... 😀 😀 😀
Pozdravujem marharku...v robote pracovne a zároveň nuda a stres pre mňa, lebo chcem byť doma.
Inak nič nové...cmuk 😉 😉 😉
bré ránko, dagsty uzatvára, ja otváram....ale len na minútku, aby ste zahlasovali, myslím, že to podporíte všetky... páči sa:
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
dagsty, ja už neuróza..... 😠 ☹ 😔
ups, som to trošku poplietla, tak ešte raz:
Ahojte babenky,
tak to som rada,že ste približne v mojom veku 😀 .Ale fakt kočky,vyzeráte omnoho mladšie na fotkách.A po včerajšku čo som stretla Marhar-si mi pripadala ako dievčatko 🙂 .Tipovala by som ti max.25.
Deň nám dneska vyšiel nádherný 😀 😀 😀 tak ideme na bicykel.Ignorujem pre dnešok vysávač,idem kupiť nášmu tatíkovi baloniky,Sárka to pochopila tak,že keď ma narodky on,tak tiež musí mať výzdobu ako mala ona na narodeninkách 😀 .
Včera večer moja princezna nechcela zaspať,tak som jej pohrozila,že odnesiem bicyklik niekomu inému a už nám ho nevrátia...a ona viete čo nato? "mamka,keď toto urobíš,tak ti dám takú jednú na zadok..." 😝 No,je to držka po svojom tatikovi haha.
Pekný deň.
Oriel ani mne nefunguje program na zmenšovanie fotiek.Už sme ho preinštalovali a nejde.Tak dufam,že sa mužíček nato pozrie aby som znova vytvorila albumik pre moje srdiečko.
čaute. 🙂
Ešte som zabudla,maminky nemáte niektorá skúsenosti so zlou zrážanlivosťou krvi?
Totižto včera mi to vyšlo na genetických testoch.Manželík je ok,ale u mňa je tento predpoklad,takže preto sme už boli dvakrát neuspešní.Ale som rada,že sa konečne prišlo nato,v čom je príčina.
Tak ak niektorá o tom niečo viete,alebo máte osobnú skúsenosť,sem s tým 🙂 ďakujem.Na nete som už študovala,nieje to žiadna tragédia,ale...
sara 2 to si ešte nestrtla mňa 😀 😀 😀 . Ja mám síce 25, ale pred rokom mi jedna babča v nemocnici tipovala 18. Ale to ja som na to zvyknutá. Aj deviataci mi vraveli že sa medzi nimi stratím 😠 .
my by sme brali druhé tak o 3 ročky. ale keď bude aj skôr tak sa poteším. Ale hneď to byť nemusí 😀 . chceme 3 detičky tak zase dlho otáľať by som nerada 😉 aj so Šimonkom bol problém...