Kam s deťmi v Humennom a okolí? Nápady pre mamičky
Ahojte,pátram po mamičkách na MD s deťmi predškôlkarského veku z Humenného a okolia.Ako trávia čas v našom mestečku?Je u nás ešte niečo iné ako Daisy a ich 3 hojdačky?Aké máte skúsenosti s materským centrom v bielom dome?Kam pôjdete s deťmi tento víkend?Čo ste vymysleli?
o.Onderko ma neučil náboženstvo,ale poznám ho,to je jej manžel? 😕 som nevedela,ani ju som nikdy predtým nevidela...
a tvoj manžel čo učí? a poznáš Zenona Alexoviča? to bol môj triedny 😀
zase toľko otázok 😀 😀 😀
No hej, to je jej manžel. Zenona poznám-ja poznám všetkých len nie všetci poznajú mňa 😎 manžel učí TV Tamarku učil len Tamarka necvičila 😀 sranda že?
ahojte
Ja len tak narýchlo.Akurát žehlím,chatujem na skype so sesterkou,manžel uspáva Sáru a narýchlo čítam vaše príspevky.
Mirri,nevedela som,že dnes sa "tomu" hovorí "variť kôprovu omáčku" 😀 😀 😀
Vidím,že spomínate Zenona Alexoviča.Ja poznám jeho sestru Zoanu-zvláštne mená,čo?Bola to moja spolužiačka na základke.A ten Zenon má tiež rážtep,že?Keď ho poznáte osobne Mirri,akú má výslovnosť?Lebo vraj kedysi sa to operovalo ináč a že tá výslovnosť je potom taká "nosová".
Vystupenie bolo ok...Oriel nech nápíše 🙂 .Prihodím dajaké foto,ale až zajtra.
Dobrú nocku
sari ahoj....ale my sme fakt varili kôprovú omáčku 😀 ale ked chcete tak môžte tento výraz používať aj na niečo iné 😀 😀 😀
Zenon bol môj triedny,ale popravde už si ani nespomínam ani aký mal hlas,nie to ešte výslovnosť,je to už 5 rokov čo som zo školy,ale myslím,že to nebolo až také hrozné a ani to nebolo až tak vidieť 😉 Zoana robila v našej škole sekretárku alebo niečo také....myslím,že obidve tieto mená sú gréckeho pôvodu,celkom zaujímave 😉 a ináč,riaditeľka školy je ich teta alebo niečo také 🙂 😉
sari,teším sa na fotky 🙂
oriel,kde si? chceme infošky z vystúpenia 😉
už spíte,baby? 😵 😵 😵
ja som so Zoanou chodila na angličtinu-je zlatá. odišla tuším do PO alebo niekde tam...
dúfam že sa dnes konečne vyspím... 😔
emi,prajem pekné sníčky....hej,Zoana sa tuším vydala do Prešova
ja ešte čakám mužíčka,je na posedení z práce....som zvedavá ako mu budú svietiť očká 😀
juj,konecne som sa sem dostala.... vystupenie dopadlo celkom fajn..... Ako som predpokladala Lilka zo zaciatku nechcela o vystupeni ani pocut,sedela pri mna jak patkorunacka..... No ked videla ako deturence krasne tancuju,tak uz sla..... Boli rozkosni..... fakt... jedno si dvihalo suknicku,druhe hryzlo nechtiky,dalsie kyvalo mamke a tak.... no prave to bolo najzlatsie..... 🙂 🙂 🙂 🙂 Sarka hned zo zaciatku uplne vytesena cakala na vystupenie,aj krasne zacala,s usmevom na tvari,spievala a tancovala......no potom sa rozbehla k mamke s hlaskom ,,mamka ja uz nechcem vystupovat,, to bolo rozkosne..... aj ja pridam fotocky,ale asi az zajtra..... 🙂 🙂 🙂 🙂 Sari,potom mi prosim posli aj co si ty fotila.... 🙂 🙂 🙂 Dobru nockuuuuuuu
oriel,jéééééj to muselo byť zlaté 🙂 ja sa už tiež teším kedy budem s Lily chodiť na také vystúpenia.... 😉
🙂 🙂 🙂 milučké
my sme sa zase nevyspali lebo Šimonko začal mať v noci soplíky tak vám nemusím detailnejšie rozpisovať scénar, že 😖 ? zase sa asi dnes nič nenaučím... ☹
oriel,krásne fotky 😉 Lilka aj Sárka sú rozkošné v tých sukničkách 🙂
Ahoj.
Až teraz mám čas sa vám prihovoriť babule moje.Oriel,krásne fotočky.Napíš mi do IP emailovú adresu nech ti tie fotočky prepošlem tam.
Vôbec sa mi nepáči,že sa Andrii neozvýva.Dúfam,že nieje s malým v nemocke ☹ .
Idem posťahovať tie fotky a niečo tiež nové pridám.
Mirri,prečo Tamarka nič nenapíše?
zatiaľ papa
ďakujeme za fotky 😉 rozkošné sú 😵 tiež sa bojím čo je s nimi (andrii, inna) čo celý deň robíte? my sme dnes boli ukončiť Vianočné darčekové nákupy ale ešte treba Šimonkovi odrážadlo. večer sa už dúfam konečne niečo poučím 😝
Aj ja si idem Emi učiť...
Emi,tak príjemnejšiu nôcku prajem. 🙂
ahojte 🙂
sari,fakt sú zlaté tie vaše bambuľky 🙂
tamarka napíše až v pondelok,lebo už má prekročený mesačný limit na internet - nemá ho totižto neobmedzený 😉
a tiež ma napadlo to,či náhodou nie je andrii s malým v nemocnici,lebo v poslednej dobe tam bol asi každý koho poznám..... len dúfam,že to tak nie je a že majú niečo s netom...
baby,dnes som sa bola strihať,už mám úplne krátke vlasy,teda na môj vkus úúúúúplne....nie sú ani po plecia...ale chcela som nejakú zmenu,tak som sa konečne odhodlala 😉
Mirri,tak pridaj nejaké foto s novým účesom.
Oriel poslala som ti 19 fotiek.Dúfam,že ti došli.
čaute 🙂
sari,ešte nemám žiadne,a akurát mám mokré vlasy,tak snád zajtra 😀 ak ma niekto odfotí 😀 😀 😀
Sari,diky za fotocky.... tie tvoje su perfektne a kolko ich je vela..... To kedy si tolko stihla??? 🙂 🙂 Idem vymazat tie moje z albumu a dam tam tie od teba,lebo sa mi straaasne pacia.... 🙂 🙂 Mirri aj ja chcem vidiet tvoje kratke vlasky... 🙂 🙂 🙂 aj ja som minula rozmyslala,ze sa dam ostrihat,no ja to potom stale lutujem a cakam dlho kym opat narastu....Totiz ja si nerada upravujem vlasy,niejako mi to nejde.... Len umyjem a hotovo.. to je vsetko... No konce mi treba uz naozaj skratit....
baby,mám niečo hrozné....kamoške včera ráno v pôrodnici zomrelo bábätko....až teraz som sa to dozvedela.narodil sa jej chlapček,Šimonko a zadusil sa pupočnou šnúrou... bože,prečo sa musia stávať také strašné veci...
baby,mám niečo hrozné....kamoške včera ráno v pôrodnici zomrelo bábätko....až teraz som sa to dozvedela.narodil sa jej chlapček,Šimonko a zadusil sa pupočnou šnúrou... bože,prečo sa musia stávať také strašné veci... a druhej kamoške sa dnes ráno tiež narodil chlapček,Samko...najhoršie na tom je,že obe sa poznajú a sú teraz spolu v nemocnici...no jedna bábätko má a druhá nie...
to jak mi ten príspevok rozdelilo?
mirrinka to je hrozné 😢 ma šokuje že pri dnešných sonách a neviem akých výdobytkoch na to nevedia prísť skôr 😠 mojej kamoške sa tiež udusilo bábo pupočnou šnúrou ale ešte v brušku a to prosím pekne prenášala!!! ☹ ☹ ☹ Ale dúfam že ju nenechali ležať na pôrodnici-že ju dali na gyndu. myslím že to tak robia keď mamka nemá bábo 😖 hrozné niečo. och keď si predstavím že by sa mne stalo 😢 😢 😢
Boze Mirri,to je hrozne... preboha,to si ani nechcem predstavit.... Je to asi ten najhroznejsi pocit na svete.... Ked si predstavim,ze sa celych 9 mesiacov tesila na svoje babatko a potom toto.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Mirri,je to hrozné.Tiež poznám jednu v lete sa jej to stalo a tiež prenášala.A udusilo sa to.Presne Emi ako vravíš pri dnešných moderných strojoch a prístrojoch by takýto predpotopmý problém mal byť už dávno tabu,kurnik veď to k dnešnej dobe fakt nejde. 😠
A tá maminka,chúďa.Doma všetko nachystané,celá rodina vytešená,je mi z toho zle.Je to pre mamu to najhoršie.Ale poviem vám na humenskú pôrodnicu moc dobrých slov nepadá.A počula som už aj takú debatu,že práve toto je problém tu v pôrodnici.Udusenie detičiek....katastrofa,nemám viac slov,riadne ma to vzalo.
išli by ste rodiť niekde inde? mylím že v snine je dobrá pôrdnica ale neviem či by som tam šla... tu to mám pod nosom a mamka mi robí v nemocnici sestričku... ale som fakt zhrozená z toho čo sa tu deje. aj teraz mi švagriná čo v októbri rodila niečo hovorila ale ani sa mi to nechce ďalej rozširovať... 😖 😔
Emi,len povedz,pretože nech sme pripravené.Najhoršie je to,že v humenskej pôrodnici sa nedá dohodnúť s konkrétnym pôrodnikom,že chceš rodiť pri ňom.Proste "vedenie" tohto oddelenia sa tak rozhodlo.Všade v iných mestách je bežné,že ťa odrodí ten lekár, s ktorým sa dohodneš.Máš v neho dôveru,tak je to na psychiku ľahšie.Ale tu mám pocit,že to ide späť a nie vpred. ☹
pridala som fotočky ako Sárika dnes piekla perníčky 🙂
ale len toľko že odhovárajú mamičky čo majú už tretie dieťatko od ďalších 😠 tak mňa osobne to dosť pohoršilo. podľa mňa je to každého osobná vec 🤐
sara som sa zľakla že už máte stromček ale to z minulého roku 😀 zlatunká je sárinka 😵
ďakujem Emi.Hlavne teraz keby si ju videla aké rošambo robila pri zaspávaní.To by sa ti taká zlatá nevidela 😒
Tak to fakt nechápem...veď mať dieťa či detí viacej je Boží dar.A práve na takomto mieste by to mali vyzdvihovať a nie opak.Joj,samé zlé správy tu dneska. ☹
Vieš to je aj názor mnohých ľudí,že"načo im bolo viac detí...ako ich uživia" a podobné dristy.Ja si myslím,že komu Pán Boh toľko detí požehná,aj im pomôže sa o ne postarať.A práve v takých rodinách je tá rodinná súdržnosť silnejšia si myslím...okrem cigánov,tých som na myslí nemala...hoci niesom rasista,ale na nich mám svoj názor 😒
dobrú nocku
Mirri,pozdrav Tamaraku a napíš ako malá v škôlke.
Andrii,Inna čo je s vami??????????????????????????????

no mirrinka ja bývam nad cerkvou-asi 5 min, pri lese a Maruška samozrejme na fare 😉 -vieš kde? neučil ťa o. Onderko náboženstvo? to je jej manžel 😉 ináč môj manželík učí na GJZ ale on prišiel až keď si ty skončila 🙂