Kam s deťmi v Humennom a okolí? Nápady pre mamičky
Ahojte,pátram po mamičkách na MD s deťmi predškôlkarského veku z Humenného a okolia.Ako trávia čas v našom mestečku?Je u nás ešte niečo iné ako Daisy a ich 3 hojdačky?Aké máte skúsenosti s materským centrom v bielom dome?Kam pôjdete s deťmi tento víkend?Čo ste vymysleli?
Emi...držim prsty zajtra.... 🙂 😎
Dagsty...ako maly?? je mu lepšie...? no maly... 🙂
my večerame u našich...fajne, aspon sa vyhnem vareniu... 😎
Tak vam želám príjemnú sviatočnú večeru zajtra....babky ja som pribrala 3kg... 😲 no a zajtra pridam ďalšie... 😖
čo už...zaraz pride obdobie "sucha"...tak hadam zhodim...
papa
ahojte!
Dagmar, Nikolkovi rýchle uzdravenie..joj...nezávidím vám, máš s tým riadne trápenie... ☹ pozdrav ich oboch! 😵
inna, presne tak, už len čakám obdobie normálu, lebo sa ltt pozapínam do nohavíc...som riadne pribrala a furt len sa obzerám, čo by som ešte mohla žuť! 😝 hrozná som! 🙄
ďakujem.
no marhar ale na tebe to vôbec nieje vidno... môžeš pridať kľudne ešte aj 5 kg a budeš v pohode 😉
ahojko marharka, 😉
pred chvíľkou som zase prišla z pohotovosti...Nikolas dostala teploty a zase som sa nič nové nedozvedela 😢
Mám počkať do rána a vyhľadať svojho lekára...lebo nemajú snímok pľúc atd... ☹
Takže na prášky ☹
Boli u mňa naši, tak mi zobrali Rebeku, aby som zajtra v pohode mohla behať po doktoroch...... mám dosť...
Ja neviem, taká som nejaká citlivá...furt mi je do plaču...z Nikolasa 😢 😢 😢
Tak sa zatial majte krásne......cmuk a pa 😵
súhlasím s tebou emita...marhar keby pribrala 5 kg, tak to vôbec nie je vidno ....
Inak ja sa ku svojej váhe ani nevyjadrujem....nemám čo nosiť, lebo sa do ničoho nezmestím 😀 😀 😀
Ahojte... Joj,Dagsty.... myslela som,ze to len take male deturence su chore..... Ze neskor uz take problemy nebudu 😖 😖 😖 😖 S tou pohotovostnou je to fakt bieda ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Zajtra sa drzte..... 😢 Sari,Mirri.... super fotocky zo sankovacky,,,,,, Aj Lilka sa sankovala..... no s babkou.... a bez fotociek 😀 😀 😀 😀 😀
asi ano. kamoska aleny jesenskej. volam sa lenka kozakova. mas sestru dvojicku,ze?
Ahoj douglas.... .... vitam ta..... Aj ja som chodila na dievcensku,no asi par rockov po vas.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Douglas,peknucke mienka maju tvoji chlapci 🙂 🙂 🙂 🙂 Nepridas niejake fotocky??
Asi sa pokúsim Nikolasovi vybaviť nejaké liečenie v Tatrách, ale uvidím, čo na to poviem naša lekárka... 😕
Tak nám zajtra všetky držte palce, nech neskončíme v nemocnici a nech to preboha nie je zápal pľúc, lebo Nikolas dýcha otrasne ☹
ahoj oriel, musim sa spytat sestry,nech mi s tym pomoze 😝 starsi ma meno po ockovi..a mladsi po jeho bratrankovi,hehe. pozeram,ze Tvoja fesanda ma vek ako moj starsi
áno, áno.....mám sestru dvojičku.....čo tak pridať nejaké fotky do albumu?? 😉
Nech si ťa trochu pripomeniem, lebo podľa mena...nič... 😀 😀
Zatím páááá, idem uložiť Nikolasa, lebo ešte nespí...poobede som ho presvedčila nech si ide ľahnúť, tak spal dve hodiny. 😉
cmuk
Dagsty,drzim palce..... Na nemocnicu ani nemysli,ved ako vidim,o par dni ma Nicolas narodky...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
drzim pale. hlavu hore a take it easy...deti vycitia,ked sme silne a skor sa uzdravia.
jéééj douglas, asi ťa už spoznávam, ale chcelo by to ešte nejaké foto, ok?
A kde si teraz....kde bývaš??? Daj nejaké info...ok?
A vám sa nechce spať???
Ja teraz popíjam kávičku a ešte idem lakovať nechty, lebo bez laku otras poštiepené 😖
Douglas, jasnéééé, že ťa poznám!!!! 😉 😉
Foto je super, chlapci sú zlatí.. 😵 😵 😵
Zatím páááá, idem raz dva lakovať nechty....
Oriel, dnes nočná ja, zajtra ty...ok? 😉
.... aj ja som hned kukla foto..... 🙂 🙂 Chlapci su ako dvojcatka..... Ste peknucka rodinka.... 🙂 🙂 🙂 Dagsty,ok..... dohodnuteeeeee

a dagsty - videla som tvoj pozemok 😉 😉 😉