icon

ORL Humenné

elenatomasova
23. jan 2023

Bol niekto hospitalizovaný na ORL v Humennom?Ako ste boli spokojní?

Strana
z2
kattky
20. mar 2023

@elenatomasova ma 5 a pol roka

elenatomasova
autor
20. mar 2023

@kattky nech vám to dobre dopadne,ja len preto sa pýtam lebo asi aj môj vnuk pôjde s nosnou mandľou má 7 r.

kattky
20. mar 2023

@elenatomasova dakujeme pekne. Tak uvidome ci pojde ci nie. V piatok ma predoperacne vysetrenia no ci dovtedy ostane zdravy, tak neviem. Lebo vzdy ked je v skolke, tak je chorlavy. No a obehaly sme si aj alergologa a aj plucne oddelenie, aj krvne testy robily ci RTG a vsade vsetko ma negativnr tak snad mu pomoze ten zakrok ked mu ich vyberu

elenatomasova
autor
20. mar 2023

@kattky aj vnucik stále kašle a že má zväčšenú nosnú teraz má ísť na kontrolu tak keď povie dr.ze treba tak tiež asi z ním pôjdu.

kattky
20. mar 2023

@elenatomasova a tiez do Humenneho? My sme najprv chodily do Michaloviec, ale tak kazdy tyzden ho posielaly na RTG za 1,5m bol 5x na RTG co je podla mna na 5 ricne dieta ktore ma 20kg dost. Plus za mesiac troje ATB. Tak som manzelovi povedala, ze dost a ideme do HE a tam sme max spokojny.

elenatomasova
autor
21. mar 2023

@kattky ja som bola v Humennom a keď nebude termín v KE tak pôjdeme tam

kattky
21. mar 2023

@elenatomasova do Ke ide kamaratkyna dcera. Boly minuly mesiac na kontrolu a termin dostaly koncom juna.

elenatomasova
autor
21. mar 2023

@kattky termíny sú strašné....naše zdravotníctvo je na figu,len neochoriet.

siklsi
26. mar 2023

@kattky Aké predoperačné vyšetrenie sa robí? Ďakujem

kattky
27. mar 2023

@siklsi odber krvi a poslala nas Dr na kardiologiu. Tam mu zmeraly tlak a urobiky EKG. ARO vysetrenie si robia sami priamo v Humennom.

tinamartinatinasb
13. júl 2023

Ahojte kto sa ešte chystá do Humenneho na orl operáciu tak pridám svoju negatívnu skúsenosť, bola som pred týždňom s 5 ročným synom a tešila sa na profesionálny prístup ako všade každý opisuje, no žiaľ som maximálne sklamaná, evidentne čím viac pacientov majú tým viac klesá kvalita, taktiež sme prišli ráno na 7, keďže sme zďaleka tak sme sa ubytovali v hoteli, aby sme to stihli ráno, skontrolovali objednanie, zapísali nás a poslali na vyšetrenie, tak aro a na izbu, všade samí sekundantni, na sálu ho brali cca o 11, 2 hodiny nemal ani piť potom nás volali na obed tak som vysvetlila že ešte nemôžme, keď nás volali 2.krát tak sme šli že postupne zje aspoň polievku, nechcel tak som nenútila, sestra nám chcela dať infúzie tak jej vravím, že on môže na bolesť až o 5, ona že to je na zvracanie, ja vravím ale on nevracal, neviem s kým si nás pomýlila, ešte že som sa ozvala.. o hodinu naozaj vracal nestrávenú krv, prístup sanitarky : "decko sa dovracalo", na vizitách samý sekundant, nikto ho neprezrel ani raz a automaticky každý povedal že všetko je ok a ráno ideme domov veď predsa máme atb a keby niečo tak prídeme naspäť.. No comment..

lenkadanka
19. júl 2023

Prosím Vás neviete ako rýchlo viem dostať termín na výber nosnej mandle na ORL klinike v HE?

tinamartinatinasb
19. júl 2023

@lenkadanka mne dali 3 mesiace od apríla do júla a to ma mali uprednostniť lebo sme boli 2x predtým objednaní no kvôli chorobe sa to zrušilo.. sme union poisťovňa aj to rozhoduje, zavolajte si tam lebo budú mať o chvíľu dovolenky..

kattky
21. júl 2023

No mne ktosi nedavno vravel ze mozem byt rada ze sme boly vybrat mandle este v aprily,lebo vraj pre niektoru poistovnu davaju terminy az na decembra, len uz nepametam ktoru

lenkadanka
23. júl 2023

Sme všeobecná a v BA na kramaroch mi chcela dať na december, tak som rýchlo volala 3 krát do HE a vezmú nás 28.7. a v PP až v októbri, nechápem tomu ako to majú. Dúfam že sa to tentokrát podarí

bazar3333
6. okt 2023

@vierka94 ahoj, písala som vám súkromnu správu 🙂

gabikahlivistia
14. máj 2024

Chcem sa spytat bol niekto aj na oddelení pre dospelých zaujima ma ako to je na izbách tv? wifi ? Maju ? Ďakujem

kattky
15. máj 2024

@gabikahlivistia syn s manzelom bol ubytovany s dospelym pacientom. Bola tam telka na izbe a aj wifi .... heslo im dal ten pan co bol s nimi na izbe.

gabikahlivistia
23. máj 2024

@kattky ďakujem ano už som bola .

elenatomasova
autor
24. máj 2024

@gabikahlivistia a určite si bola spokojná však?🙂

kattky
24. máj 2024

@elenatomasova manzel bol zo synom, ale boli spokojny

vierka94
25. máj 2024

@gabikahlivistia mozem sa opytat na akom zakroku ste boli?

gabikahlivistia
1. jún 2024

@vierka94 krivá prepaska a cista

gabikahlivistia
1. jún 2024

@elenatomasova ano bola som spokojná

jarejsn
11. aug 2024

Ahojte, dá sa v Humennom platiť kartou? Myslím za nadštandard. Ďakujem za info

bazar3333
12. aug 2024

@jarejsn dobrý deň, áno ja som platila kartou

mirka9953
10. okt 2024

Nikdy v živote by som tam svoje dieťa nezobrala !!!!!
Som sestra na Jiske robíme skôr so starými ľuďmi!
Ale zachovať sa takto k 3 ročnému chlapčekovi!
Fuj ..
Na operačnu sálu ho zobrali bez naladovky... Naladovku mu dali pred operačnou sálou a hneď ho zobrali dnu kde som už prístup ja nemala ... Počula som len ako dieťa plače a kvici! A zdravotnícky personál?! Po operácii mi doniesli dieťa na izbu na posteľ kde nebola ani bočnica podotýkam platila som si za izbu 40€ + 3.30 doprovod
... V teniskách som stála pri nemu lebo som nemala možnosť sa ísť prezut keďže odišli z izby a starajte sa ..
Malý sa mi po narkoze pocural..zazvonila som ... A po 5min. Prišla sanitárka so slovami čo treba ? ...
Trebalo mi prezliecť posteľ... Poslala dievča ktoré je na na praxi ... A na pomočenu posteľ dala čisté prádlo ďakujem pekne !

vierka94
11. okt 2024

@elenatomasova dobre ranko, my sme boli 2 krat. Kludne mi napiste do spravy co vas zaujima

Strana
z2