Recenzie a skúsenosti s kožnou ambulanciou v Humennom
Zdravím, chcela by som sa spýtať, či nemá niekto skúsenosť s koznou ambulanciou v Humennom, ktorá patrí Penta Hospitals. Lekárkou je tam Mudr. Denisa Hricik Malinakova. Chcela by som hlavne vedieť,ze ako to u nich funguje. Ci je potrebné sa tam objednať alebo funguje to na princípe, kto ako príde,tak potom ide aj na vysetrenie. Na nete je len telefonicky kontakt, ziadne info o objednavani,neobjednavani.
Respektíve, ak má niekto aj osobnú skúsenosť s touto ambulanciou,tak môže dať aj recenziu..
Ďakujem
@ajuskas My k nej chodíme.Bud sa telefonicky objednať,no čaká sa pomerne dlho na termín aj 2-3 mesiace,alebo prísť skoro ráno,my sme tam už o šiestej boli a vziať si číslo.Sestricka vyloží myslím 5 čísel,ale tie sú takmer hneď fuč.
@anonym_ba50ed fuuu...tak prist skoro u nas nehrozí, kedze nie sme z HE...a kozny problem sa tyka malej dcerky...a nemala by som istotu,ze to cislo aj dostanem...a na objednanie mi to pri jej probleme pride dost dlho...
Tak skusim zavolať a uvidim, co povedia...
A inak ste spokojná s prístupom, odbornosťou...?
musis prist rano a cakat alebo si pockat na termin. ja som prisla na 6:00 a mala som uz cislo 2 (v ten den vylozila asi 5 cisel). ale ja som s nou nebola spokojna. je velmi mila, ale moj problem s akne vobec nevyriesila a nasadila mi naslepo antibiotika, ktore cely vysev len zhorsili a ani predpisany gel mi nezabral. neurobila mi ziadne odbery a doteraz neviem pricinu vzniku akne, a kedze liecba antibiotikami nezabrala, tak mi chcela nasadit silne retinoidy. to som nastastie stopla, vsetko vysadila a az produkty z lekarne mi zabrali. viackrat som pri nej uz nebola. ale mozno to je len moja skusenost a iny kozny problem vyriesi lepsie😊
musis prist rano a cakat alebo si pockat na termin. ja som prisla na 6:00 a mala som uz cislo 2 (v ten den vylozila asi 5 cisel). ale ja som s nou nebola spokojna. je velmi mila, ale moj problem s akne vobec nevyriesila a nasadila mi naslepo antibiotika, ktore cely vysev len zhorsili a ani predpisany gel mi nezabral. neurobila mi ziadne odbery a doteraz neviem pricinu vzniku akne, a kedze liecba antibiotikami nezabrala, tak mi chcela nasadit silne retinoidy. to som nastastie stopla, vsetko vysadila a az produkty z lekarne mi zabrali. viackrat som pri nej uz nebola. ale mozno to je len moja skusenost a iny kozny problem vyriesi lepsie😊
@anonym_175539 Ďakujem za info...volala som tam, ak by som sa chcela objednat,tak az na zaciatok októbra 🤦
Prísť ráno to nehrozí s malou dcerou..takze musime vymyslieť niečo iné 🙃
Každopádne ďakujem 👍
@anonym_175539 Ďakujem za info...volala som tam, ak by som sa chcela objednat,tak az na zaciatok októbra 🤦
Prísť ráno to nehrozí s malou dcerou..takze musime vymyslieť niečo iné 🙃
Každopádne ďakujem 👍
@ajuskas ahoj, skus dr. Benovu v he… sestricka prijemna nie je, dr taka svojska ale zase…. je to odbornik, ziadna predajkyna kremov a botoxu…
A ked povies ze mas akutny problem s malym dietatom…. alebo tam prides, ale tiez tie cisielka skoro rano, narodny sport toto 🙃
ale zial, s koznym, ako aj mnohym inym je tu problem ( a to nie len tu )….
@ajuskas ahoj, skus dr. Benovu v he… sestricka prijemna nie je, dr taka svojska ale zase…. je to odbornik, ziadna predajkyna kremov a botoxu…
A ked povies ze mas akutny problem s malym dietatom…. alebo tam prides, ale tiez tie cisielka skoro rano, narodny sport toto 🙃
ale zial, s koznym, ako aj mnohym inym je tu problem ( a to nie len tu )….
@anne_mary2 dakujem za tip...prave jej som sa chcela vyhnúť🤣..po poslednej skusenosti uz radsej nie...chcem si ušetriť nervy..hoci moj nenarocny problem vyriesila, ale ten pristup...sestricka kategoria sama o sebe..
Ja sa necitim len ako "cislo" v poradovniku..trochu empatie by im nezaskodilo...ak mi to nevedia poskytnúť,tak tam radsej nejdem...a som ochotna vycestovat aj dalej...aspon ja mam potom z toho celeho lepší pocit...
Každopádne ďakujem za reakciu😉

@ajuskas My k nej chodíme.Bud sa telefonicky objednať,no čaká sa pomerne dlho na termín aj 2-3 mesiace,alebo prísť skoro ráno,my sme tam už o šiestej boli a vziať si číslo.Sestricka vyloží myslím 5 čísel,ale tie sú takmer hneď fuč.