Aké sú vaše "guilty pleasure"?
Ak niekto nepozná význam - činnosť, záľuba alebo vec, ktorú človek robí veľmi rád, ale zároveň sa za ňu trochu hanbí alebo ju tají pred ostatnými 😀
Moje GP je to, že pozerám Mama, ožeň ma a na Facebooku videá, ako jedna "podnikateľka" otvára vajíčka s prekvapením s nekvalitnými potravinami, kozmetikou z maďarských skladov - kúpite vajce za 5eur a je tam kapučíno za 2eurá 😀 (nechcem robiť reklamu, meno nenapíšem) 😀
Prosím nezhadzujme sa navzájom, tému zakladám pre pobavenie 🙂
Bez servitky a predtym aj Fero Joke 😄 Pre mna to sice nie je ale pre niekoho je to mozno guilty pleasure...
Modry konik tiez a este take stare forum ze Birdz.sk tak to je 💯 % guilty pleasure o ktorom skoro nik nevie a nikomu sa nepriznavam 😂
@anonym_autor romantasy knihy, čím viac spicy tým lepšie 😀😀
Mila, pozeranie tutorialov o líčení
@anonym_a248f9 poradíš nejaké to romantasy ? Rada sa inšpirujem
Bez servitky a predtym aj Fero Joke 😄 Pre mna to sice nie je ale pre niekoho je to mozno guilty pleasure...
Modry konik tiez a este take stare forum ze Birdz.sk tak to je 💯 % guilty pleasure o ktorom skoro nik nevie a nikomu sa nepriznavam 😂
@anonym_5e8e61 birdz :D To už ani pravda neni. Ja si pamätam ešte chatq... nepameta si nahodou dakto? :D
Rada pozerám videa, kde iní upratujú svoje byty/domy a ešte jedného chlapa, ktorý umýva koberce 🤣
Ale moje najväčšie guilty pleasure je sledovanie BL seriálov a filmov... Kto nevie, ide o seriály a filmy, kde je romantický vzťah medzi dvoma mužmi 😊 náhodou som videla asi pred štyrmi rokmi ukážku niekde na YouTube a odvtedy ma nič iné nebaví 😁
Milujem Heated Rivalry ❤️ už som to videla asi 6x a večer pred spaním si púšťam moje obľúbené scény 😊
Jaj a strašne sa mi páčia aziati, nikto to nevie, len muž 🤣
Čítam totálny brak 🙈. Explicitné scény plné sexu najlepšie v každej kapitole..Veľmi ma to baví. A vôbec na tom nevyzerám. Vie to o mne len manžel a teraz už aj šéf, lebo som zabudla otvorenú čítačku v kuchynke. Doniesol mi ju so slovami " nebojte sa, nikomu to na vás nepoviem" a odvtedy sa na mňa divne usmieva keď ide okolo 😂
@anonym_307171 🙈😂
Čítam totálny brak 🙈. Explicitné scény plné sexu najlepšie v každej kapitole..Veľmi ma to baví. A vôbec na tom nevyzerám. Vie to o mne len manžel a teraz už aj šéf, lebo som zabudla otvorenú čítačku v kuchynke. Doniesol mi ju so slovami " nebojte sa, nikomu to na vás nepoviem" a odvtedy sa na mňa divne usmieva keď ide okolo 😂
@anonym_307171 čo by si odporučila? niečo take, že ti to ostalo v pamati aj po dlhsej dobe? 🙂
@anonym_a248f9 poradíš nejaké to romantasy ? Rada sa inšpirujem
@anonym_307171 moja srdcovka je Nevesta - Ali Hazelwood,
Knižná séria Na dvore z tŕňov a ruží - prve dva diely
Z krvi a popola - Armentrout
a super romantasy ale riadne stare napr.:
seria Bratrstvo černé dyky - J. R. Ward,
potom autorka Jeaniene Frost,
@anonym_5e8e61 birdz :D To už ani pravda neni. Ja si pamätam ešte chatq... nepameta si nahodou dakto? :D
@thirstymonk ja si pamatam icq.
@anonym_307171 čo by si odporučila? niečo take, že ti to ostalo v pamati aj po dlhsej dobe? 🙂
@anonym_a248f9 Penelope Douglas -skazení/ corrupt to je naozaj moja srdcovka. Potom twisted hate - za mňa najlepšia zo série, ale ani ostatné nie sú na zahodenie. Gothikana 😀 to už na mňa aj manžel pozeral či vážne 😂 to je taký brak , že koniec, ale pre mňa skvelý relax a ešte Sabat od Harper Woods a posvecená touha od seleny mortys..Teraz by mal vyjsť druhý diel od Penelope, tak netrpezlivo čakám kedy to už bude 😀.
@anonym_307171 moja srdcovka je Nevesta - Ali Hazelwood,
Knižná séria Na dvore z tŕňov a ruží - prve dva diely
Z krvi a popola - Armentrout
a super romantasy ale riadne stare napr.:
seria Bratrstvo černé dyky - J. R. Ward,
potom autorka Jeaniene Frost,
@anonym_a248f9 bratstvo poznám a ľúbim 😁🥺. Na nevestu už dlhšie pozerám, asi idem po nej siahnuť.
@anonym_a248f9 Penelope Douglas -skazení/ corrupt to je naozaj moja srdcovka. Potom twisted hate - za mňa najlepšia zo série, ale ani ostatné nie sú na zahodenie. Gothikana 😀 to už na mňa aj manžel pozeral či vážne 😂 to je taký brak , že koniec, ale pre mňa skvelý relax a ešte Sabat od Harper Woods a posvecená touha od seleny mortys..Teraz by mal vyjsť druhý diel od Penelope, tak netrpezlivo čakám kedy to už bude 😀.
@anonym_307171 Penelope Douglas -skazení som mala audioknihu :D na Gothikanu sa chystam, ...ostatne nepoznam, idem hladat
a Little Stranger: Utíkej, holčičko si citala? to bol u mna asi najvacsi extrem :D
@anonym_307171 Penelope Douglas -skazení som mala audioknihu :D na Gothikanu sa chystam, ...ostatne nepoznam, idem hladat
a Little Stranger: Utíkej, holčičko si citala? to bol u mna asi najvacsi extrem :D
@anonym_a248f9 akurát som si ju kúpila do čítačky, chcem sa do nej cez víkend pustiť 😀 mala som ju už dlhšie na Wish liste, ale váhala som či kúpiť či nie. Nakoniec som kúpila , tak dúfam, že to nebude nič čo ma traumatizuje 😂
@anonym_a248f9 akurát som si ju kúpila do čítačky, chcem sa do nej cez víkend pustiť 😀 mala som ju už dlhšie na Wish liste, ale váhala som či kúpiť či nie. Nakoniec som kúpila , tak dúfam, že to nebude nič čo ma traumatizuje 😂
@anonym_307171 ja som si od tretej strany hovorila "bože, to je brak, prečo to čitam"....hovorila som si to celu knihu a dočitala až do konca :D
ale je to pre silnejšie povahy :D
Rada pozerám videa, kde iní upratujú svoje byty/domy a ešte jedného chlapa, ktorý umýva koberce 🤣
Ale moje najväčšie guilty pleasure je sledovanie BL seriálov a filmov... Kto nevie, ide o seriály a filmy, kde je romantický vzťah medzi dvoma mužmi 😊 náhodou som videla asi pred štyrmi rokmi ukážku niekde na YouTube a odvtedy ma nič iné nebaví 😁
Milujem Heated Rivalry ❤️ už som to videla asi 6x a večer pred spaním si púšťam moje obľúbené scény 😊
Jaj a strašne sa mi páčia aziati, nikto to nevie, len muž 🤣
@anonym_0bb93a aj mne,od kedy poznám BTS😂 prednedávnom som začala pozerať k-drámy a už iné ma nezaujíma😂
@anonym_307171 ja som si od tretej strany hovorila "bože, to je brak, prečo to čitam"....hovorila som si to celu knihu a dočitala až do konca :D
ale je to pre silnejšie povahy :D
@anonym_a248f9 tak v práci ju radšej čítať nebudem aby sa nestalo, že ju zas niekde nechám pohodenú a niekoho vystrie 😂. Som na ňu zvedavá
rada som pozerávala na TLC - už nemáme, "Múj 270kg život" - o obéznych ľuďoch, alebo "Svadobné šaty"
@anonym_af8bd5 ja pozeram oblicejova chirurgia, spackane operacie, a take veci 😁 milujem to 😭😂
Dam to radsej ako anonym na druhu, lebo je to fakt guilty pleasure - Pozerat na tiktoku videa ako sa vytlacaju vyrazky, uhry, cysty!!! 😏 A potom modry konik, ovciansky tribunal, zamena manzeliek.
Moja guilty plesure je sledovat videa cinskych kozmeticiek ako cistia - vytlacaju upchate pory. Ale snazim sa to minimalizovat, objektivne si myslim ze je to nechutne 🙈🙈🙈
@anonym_autor a aká je otázka?
Prosím preložiť ten názov témy.
@anonym_autor a aká je otázka?
Prosím preložiť ten názov témy.
@anonym_87d9de Lukaš Machala, to si ty?
@anonym_87d9de Lukaš Machala, to si ty?
@beronsche to je ten preklad?
@anonym_87d9de skús si prečítať aj uvodny príspevok, ak ti text nie je pridlhý, možno pochopíš..
@beronsche vidím ze nikto nevie odpovedať. Hlavne ze tu machrujete cudzím jazykom.
@beronsche vidím ze nikto nevie odpovedať. Hlavne ze tu machrujete cudzím jazykom.
@anonym_87d9de pretože takúto hlúpu otázku nikto nemôže myslieť vážne....
Ale, že si to ty, nech sa páči: slovenčina nemá ustálené slovné spojenie, ktoré sa používa rovnakým spôsobom ako anglické "guilty pleasure", avšak preložiť to môžeš ako zahanbujúce potešenie.
Prip., a teraz kopírujemz z úvodného príspevku, ktorý si nedokázal(a) dočítať:
"činnosť, záľuba alebo vec, ktorú človek robí veľmi rád, ale zároveň sa za ňu trochu hanbí alebo ju tají pred ostatnými "
@anonym_87d9de pretože takúto hlúpu otázku nikto nemôže myslieť vážne....
Ale, že si to ty, nech sa páči: slovenčina nemá ustálené slovné spojenie, ktoré sa používa rovnakým spôsobom ako anglické "guilty pleasure", avšak preložiť to môžeš ako zahanbujúce potešenie.
Prip., a teraz kopírujemz z úvodného príspevku, ktorý si nedokázal(a) dočítať:
"činnosť, záľuba alebo vec, ktorú človek robí veľmi rád, ale zároveň sa za ňu trochu hanbí alebo ju tají pred ostatnými "
@beronsche ďakujem. Ja sa naozaj čudujem prečo je pre niekoho celkom automatické ze vie každý po anglicky. Ja neviem lebo nechcem vedieť. Hádam to nie je povinne. Mne sa angličtina vôbec nepáči a prečo je niekomu čudné keď chcem preklad týchto slov. A prečo to niekto nazve "hlupou otázkou"