Ako často zažívate nekontrolovateľný smiech?
Aj vy máte pocit ze vám chýba viac smiechu v tomto živote? Kedy ste sa naposledy zasmiali tak poriadne od srdca ze vás az bolelo brucho? Ja si úprimne ani nepamätám. Chyba mi to. Nie som nešťastná práve naopak. Len akosi nie je s kým a nie je na čom sa tak rehotat.
Smejem sa často, ale tak, ze ma boli brucho malo..mozno raz za mesiac?
Naposledy v maji
Nevediem si štatistiku, ale keďže sme doma ako jedna veselá kopa tak raz za mesiac minimálne sa niečo také udeje že sa smejem(e) až do plaču.
ked som so sestrou, tak sa tak smejeme denne, zijeme vsak kazda inde, takze je to tak raz na tyzden za polroka co sa vidime. Pocas vianoc som az mala svalovicu zo smiechu :D
Naposledy včera večer. Chlap išiel do zimnej záhrady po hadicu,že ide napustiť koňom vodu a aj keď mal zasvietené, viditeľné všetko kade stúpa,aj tak zakopnú o roztiahnutého,ležiaceho psa v terase na zemi 😁. Vedel že je tam,teda obaja o sebe vedeli,že ho ide prekračovať,ale aj tak zakopnú 😅. Chvalabohu sa nič zlé nestalo,muž si ponadával a pes len zdvihnú hlavu zo zeme pohľadom "čo ma boa nevidíš? Som vlčiak a nie ratlík 😂". Musela som sa smiať,až tak,že mi slzy tiekli a smiala som este v posteli na tom ...tie obe tváre,keď sa na seba rozčarovane pozreli 😁.
Veľmi často, naposledy na Silvestra, ale preto, že neberiem život vôbec vážne. Zasmejem sa fakt na všetkom 🙂
Dnes o 1 v noci,ked sme sli pre syna,lebo kamos trafil srnku,chvala bohu sa nikomu nic nestalo,ale auto sme museli odtiahnut,no bola to sranda.Jaj ale my sme celkovo s muzom taka 2jka,ze sa stale smejeme,po odvazali sme ostatnych clenov posadky domov.
A domov sme prisli skoro o 3tej rano,jak za mladi zo zuru.
Vždy keď sú u mňa vnučky.Sú to herečky.
@anonym_autor my s mužom každý deň, poznáme veľa humorných situácii a keď si to pripomenieme, tak smejeme
Na silvestra ked bol u mna kamos s kamoskou, sme sa strasne z chuti nasmiali bez alkoholu ;) nepijem som tehotna ale bolo to super
Tak ja som sa dobre zasmiala akurat vcera, ked som si v obchode sadla do kosa 😁 (mali lavicku, uprostred ktorej bol zapusteny taky mensi smetny kos a nepozerala som sa kam sadam 🤷♀️) Inak sa smejem velmi casto, ale tak ze by ma “brucho bolelo” asi raz za mesiac? A je to skor ze mi tecu slzy od smiechu. Vacsinou na rodinnych akciach, my sa v rodine vieme velmi dobre zabavit, ked spominame na spolocne zazitky a ze ich mame veru mnoho.
Veľmi často, s deťmi mám všelijaké príhody a schuti sa zasmejem alebo v práci s kolegyňami je tiež fajn, všetci sme taká veselá kopa a dejú sa nám príhody tak sa na tom smejeme alebo s kamarátkami. Smiech lieči a pomáha brať život s rezervou.

Malicko
Snad raz za pol roka? Neviem ale je to malo
Ale ja nemozem ani povedat, ze by som bola v zivote stastna