icon

Kto sa teší na začiatok školského roka?

31. aug 2025

Kto sa tesi na zajtrajsie statusy: ahoj september, ahoj skolsky rok. A fotky deti v suknickach a kosielkach s kytickami v rukach?😄

anonym_9e4d36
31. aug 2025

Prečo nám chceš kaziť radosť?

hederamonstera
31. aug 2025

Kolko mas rokov?

liusa82
31. aug 2025

mne je to jedno.Neprežívam to.Deti nemám takže o starosť menej 🤭 ale tak čo už treba rolovať ďalej a hlavne nesledovať stenu ak to niekoho obťažuje.Prinajhoršom sem zajtra radšej ani nenakúkať 😀

diewcatqoo
31. aug 2025

Stenu na MK vobec nepozeram, chodim len na forum, na FB som minimalne, Instagram nemam... takze neuvidim asi ziadne zajtrajsie statusy a fotky. A asi aj keby som videla nieco, bolo by mi to jedno 🤷‍♀️

maranta_leuconeura
31. aug 2025

Nemam deti, tak ma to obchadza. Akurat kvoli rannym zapcham musime chodit o pol hodinu skor z domu ako cez leto.

anonym_7f26d2
31. aug 2025

Ja, ale úprimne. Lepšie ako útočné a ostré komentáre každej druhej téme. A teda úprimne priznám, nemám rada, fotky detí na sieťach, ale tu vždy privriem oči a spolu s deťmi sa vrátim do školy. Pre mňa to bola veľká udalosť keď sme so sestrou nastúpili do prvého ročníka. Veľmi som sa na školu tešila. Môj druhák dnes povedal , že radšej pôjde makať na pole ako do školy 🤣, tak sa aspoň s cudzími poteším.

ivik4
31. aug 2025

Nezaujimaju ma cudzie deti tak ako nikoho nezaujima to moje. Respektujem to, vsak na toto MK sluzi. Stranka o detoch predsa . Kam inam by to patrilo ked nie tu.
Stenu ani skoro nepozeram
Vsak nech si sem da kto chce co chce. Nemam sa na co tesit

anonym_1d4d40
31. aug 2025

Tak veľa rodičom konečne zajtra začne dovolenka, tak chcú zazdieľať svoju radosť.🙂

dzulli1980
31. aug 2025

A čo je na tom? Veď toto je hlavne mamičkovské fórum, či? ... mne to vôbec nevadí ... začína obdobie sopľov, kašľov, hnačiek, zvracačiek atď. ...

lucia13022023
31. aug 2025

Skus menej riešiť druhých a bude ti lepšie 🙂

anonym_dd7f4c
31. aug 2025

@anonym_autor a potom budú vypisovat, ako si neželajú fotenie svojich detičiek v skolke, lebo ich fotky niekto zneužije 🤦‍♀️

zobaka
31. aug 2025

nezaujima ma to, ale ani neotravuje

viestta
31. aug 2025

Mas s tym nejaky konkretny problem alebo si hnusna len tak bez priciny?

januska12323
31. aug 2025

@anonym_autor pozitívne veci ti lezú na nervy?

sissy27
31. aug 2025

@anonym_autor vzdy lepsie ako nekonecne utorkove modlitby 🤷‍♀️

anonym_2aafd7
31. aug 2025

Este si pockaj, o tyzden zacne predbiehanie kto ma uz kolko darcekov na Vianoce. 😂

anonym_8d8c43
1. sep 2025
@sissy27

@anonym_autor vzdy lepsie ako nekonecne utorkove modlitby 🤷‍♀️

@sissy27 Úprimne to by mali zakázať. 🙈 nech si na to urobia skupinu.. ale jaaaj tam by to nevidelo celé Slovensko, že sa modlia 😅🤦‍♀️

vladuska20
1. sep 2025
@anonym_2aafd7

Este si pockaj, o tyzden zacne predbiehanie kto ma uz kolko darcekov na Vianoce. 😂

@anonym_2aafd7 my sme vcera boli v actione a tam uz ,,,heloviinske,,,dekoracie,vyzdoby a dokonca aj adventne kalendare,normalne som kukala ako puk,ze este august a tam uz adventne kalendare,no Vianoce.

pink_lady
1. sep 2025

Radšej také témy a statusy ako o politike či politikoch 😉

sisska96
1. sep 2025

ja sa teším že konečne začína september ale na tie trápne fotky nie, vôbec ma nezaujíma cudzie decká

vilma7
1. sep 2025

Moje uz 3 tyzdne chodia do školy a veľmi im to doprajem ;)

tykat
1. sep 2025

@anonym_autor ja sa tesim ...prvy rok su obidve deti uz na VS 😃

majlo1234
1. sep 2025

Doteraz sa ma to netykalo, takze som to ani neregiszrovala