Kto sa teší na začiatok školského roka?
Kto sa tesi na zajtrajsie statusy: ahoj september, ahoj skolsky rok. A fotky deti v suknickach a kosielkach s kytickami v rukach?😄
Kolko mas rokov?
mne je to jedno.Neprežívam to.Deti nemám takže o starosť menej 🤭 ale tak čo už treba rolovať ďalej a hlavne nesledovať stenu ak to niekoho obťažuje.Prinajhoršom sem zajtra radšej ani nenakúkať 😀
Stenu na MK vobec nepozeram, chodim len na forum, na FB som minimalne, Instagram nemam... takze neuvidim asi ziadne zajtrajsie statusy a fotky. A asi aj keby som videla nieco, bolo by mi to jedno 🤷♀️
Nemam deti, tak ma to obchadza. Akurat kvoli rannym zapcham musime chodit o pol hodinu skor z domu ako cez leto.
Ja, ale úprimne. Lepšie ako útočné a ostré komentáre každej druhej téme. A teda úprimne priznám, nemám rada, fotky detí na sieťach, ale tu vždy privriem oči a spolu s deťmi sa vrátim do školy. Pre mňa to bola veľká udalosť keď sme so sestrou nastúpili do prvého ročníka. Veľmi som sa na školu tešila. Môj druhák dnes povedal , že radšej pôjde makať na pole ako do školy 🤣, tak sa aspoň s cudzími poteším.
Nezaujimaju ma cudzie deti tak ako nikoho nezaujima to moje. Respektujem to, vsak na toto MK sluzi. Stranka o detoch predsa . Kam inam by to patrilo ked nie tu.
Stenu ani skoro nepozeram
Vsak nech si sem da kto chce co chce. Nemam sa na co tesit
Tak veľa rodičom konečne zajtra začne dovolenka, tak chcú zazdieľať svoju radosť.🙂
A čo je na tom? Veď toto je hlavne mamičkovské fórum, či? ... mne to vôbec nevadí ... začína obdobie sopľov, kašľov, hnačiek, zvracačiek atď. ...
Skus menej riešiť druhých a bude ti lepšie 🙂
@anonym_autor a potom budú vypisovat, ako si neželajú fotenie svojich detičiek v skolke, lebo ich fotky niekto zneužije 🤦♀️
nezaujima ma to, ale ani neotravuje
Mas s tym nejaky konkretny problem alebo si hnusna len tak bez priciny?
@anonym_autor pozitívne veci ti lezú na nervy?
@anonym_autor vzdy lepsie ako nekonecne utorkove modlitby 🤷♀️
Este si pockaj, o tyzden zacne predbiehanie kto ma uz kolko darcekov na Vianoce. 😂
@anonym_autor vzdy lepsie ako nekonecne utorkove modlitby 🤷♀️
@sissy27 Úprimne to by mali zakázať. 🙈 nech si na to urobia skupinu.. ale jaaaj tam by to nevidelo celé Slovensko, že sa modlia 😅🤦♀️
Este si pockaj, o tyzden zacne predbiehanie kto ma uz kolko darcekov na Vianoce. 😂
@anonym_2aafd7 my sme vcera boli v actione a tam uz ,,,heloviinske,,,dekoracie,vyzdoby a dokonca aj adventne kalendare,normalne som kukala ako puk,ze este august a tam uz adventne kalendare,no Vianoce.
Radšej také témy a statusy ako o politike či politikoch 😉
ja sa teším že konečne začína september ale na tie trápne fotky nie, vôbec ma nezaujíma cudzie decká
Moje uz 3 tyzdne chodia do školy a veľmi im to doprajem ;)
@anonym_autor ja sa tesim ...prvy rok su obidve deti uz na VS 😃
Doteraz sa ma to netykalo, takze som to ani neregiszrovala

Prečo nám chceš kaziť radosť?