icon

Najväčšie trapasy

Poďme sa na večer trochu pobaviť, začnem:
Čakala som na zastávke na autobus s teplým, čerstvým pečivom. Popri jedení som si všimla, že sa z boku na mňa uprene pozeral akýsi chlapec. Povedala som si, že nech sa pozerá, nič zlé predsa nerobím a pokračovala som v jedení. Tie jeho pohľady začali byť po čase už neúnosné. Nahnevalo ma to, odložila som pečivo do sáčku a otočila som sa, že odídem. V tom momente ako som sa prudko otočila, som pred všetkými tými ľuďmi na zastávke narazila hlavou do kovovej značky. Ten rachot aký to vydalo, pripomínal zvuk spadnutého železa. Domov som samozrejme autobusom nešla.

Strana
z3
anonym_2a8d13
8. sep 2025

@dominikaaaaaaaaaa Mne napadol trapas spred rokov, v ktorom ale hral hlavnú úlohu môj vtedajší sused. Bývalí sme v bytovke bez výťahu, ja som bola mladá baba a akurát som bola v nedeľu okolo obeda rozbehnutá z bytu na autobus. Zrazu na poslednom schodisku som takmer zinfarktovala, keď som tam zbadala ležať cez schody úplne nahého chlapa, tvárou dolu... Našťastie išiel práve iný sused domov a vysvitlo, že ten nahý je sused z prízemia (mladý), do rána boli so ženou na zábave, nejaký ten alkohol, v noci išiel na wc, otvoril nesprávne dvere a zaspal na schodoch....😅 Ale nebolo mi vtedy všetko jedno...😅

anonym_fa69df
8. sep 2025

Ja tu plačem od smiechu aké trapasy ste zažili, sú strašne srandovné aj keď vtedy vám do smiechu určite nebolo. Ja rozmýšľam a mne sa nikdy nestalo žiadny trapas..

anonym_3c4aa7
8. sep 2025
@anonym_bc9ffb

Ja som chodila s holým zadkom asi 10 minút po Tescu, kým ma neupozornil jeden pán, že mám šaty založené v silonkách 🤭 bola som pred tým na wc, ani ma nenapadlo, že som si omylom šaty zakasala za ne, pri Tom sa vždy kontrolujem 🙈

@anonym_bc9ffb toto iste sa stalo aj mne, v auparku 😅

siska53
8. sep 2025
@anonym_bc9ffb

Ja som chodila s holým zadkom asi 10 minút po Tescu, kým ma neupozornil jeden pán, že mám šaty založené v silonkách 🤭 bola som pred tým na wc, ani ma nenapadlo, že som si omylom šaty zakasala za ne, pri Tom sa vždy kontrolujem 🙈

@anonym_bc9ffb Ja som sla vlani takto z prace skoro tretinu cesty, ze saty vytiahnute 🙈. Nejak batoh, co som mala na sebe, mi ich vytiahol hore. Taka pani na mna kricala, ze slecna, slecna saty mate vytiahnute. ( V tom case 49 rokov ma oslovenie slecna sice potesilo, ale dovosd oslovenia teda vôbec nie 😅😅).

anonym_19ef04
8. sep 2025

Ja dom zas videla jednu pani ísť po meste s malým nákupným košíkom... Zabudla ho v obchode odložiť a keďže nemá čip, nepipala a ešte ho mala cez ruku ako kabelku 🤣

tatiana149
8. sep 2025
@anonym_19ef04

Ja dom zas videla jednu pani ísť po meste s malým nákupným košíkom... Zabudla ho v obchode odložiť a keďže nemá čip, nepipala a ešte ho mala cez ruku ako kabelku 🤣

@anonym_19ef04 mne sa to stalo. Hahahahahahaa. Nevideli ste nahodou mňa? Hahahahahaha

summer23456
8. sep 2025
@tatiana149

@anonym_19ef04 mne sa to stalo. Hahahahahahaa. Nevideli ste nahodou mňa? Hahahahahaha

@tatiana149 možno 🤣

tatiana149
9. sep 2025

Mňa ešte napadol trapas storočia.....pred niekolkymi rokmi som omylom poslala deti do školy cez sviatok. Ja bola na materskej a dve deti šli normalne do školy. Najaka pani ich v meste stopla, že maju jeden deň voľna naj idu domu. Školu mali blizko. Do 5 minut boli doma a mne až vtedy ťuklo, že je sviatok. Ale prežili to a su dnes skoro dospelí. Ale jaka radosť po prichode domov.....hahhaa

Strana
z3