icon

Tipy na vtipy pre 13-ročných do školy

lukdob
3. okt 2025

Prosím vás nemáte nejaké nápady na vtipy do triedy mám 13 a chcem pri nejakej príležitosti rozosmiať ľudí ako napr. Že sa má učiteľ niečo spýta a ja odpoviem: Prepáčte ale neulozil som si túto otázku na môj mozgový disk, upgrade bude neskôr. Dáte mi nejaké pod ďakujem za každú odpoveď

anonym_95f8d3
3. okt 2025

Buď to v sebe máš alebo nie. Netreba to siliť.

anonym_5d4427
3. okt 2025

preboha, to vážne ?

anonym_859637
3. okt 2025

Menej je viac. Ak ti nic vtipne nenapadne, lepsie je normalne odpovedat nez byt cringe :D

zuzanita1609
3. okt 2025

No,keby ma vyvolal môj triedny, vždy povedal Zuzi má akú dnes náladu na odpovede? A ja,dnes akurátnu pán učiteľ, kedykoľvek (určil ma slovenčinu a občiansku na strednej) 😊.

anonym_608c19
3. okt 2025
anonym_608c19
3. okt 2025
anonym_608c19
3. okt 2025

@lukdob ... Ked hovoris vtipnu vetu
len tak pred ludmi, pred spoluziakmi - nikdy sa netvar, ze cakas na smiech alebo na potlesk. Povedz ju a ostat v klude. Ak sa nikto nezasmeje, nevadi. Podari sa inokedy. Kazdy profesionalny komik to pozna a ma skusenosti s vtipmi pred
skutocnym platiacim obecenstvom, ked to nevyslo.

anonym_608c19
3. okt 2025

@lukdob tiez je dobre urobit si srandu sam so seba. povedat vtip tak, ze sa smejes vlastne sebe - "Pre mna je najlepsie, ked sa pridam k fitness centru, nechcem byt tucny a skaredy. Radsej budem iba skaredy."

anonym_608c19
3. okt 2025

@lukdob ...

anonym_608c19
3. okt 2025
zuzanita1609
3. okt 2025
@anonym_608c19

@anonym_608c19 a poznám tiež,že "po tráve sa nechodí" prízvukoval pán učiteľ a spoza kúta sa ozvalo",po tráve sa smeje" 😆.

anonym_608c19
3. okt 2025
anonym_608c19
3. okt 2025
anonym_608c19
3. okt 2025
@zuzanita1609

@anonym_608c19 a poznám tiež,že "po tráve sa nechodí" prízvukoval pán učiteľ a spoza kúta sa ozvalo",po tráve sa smeje" 😆.

tatiana288
3. okt 2025

Humor má z teba vychádzať spontánne. Naučené fráze ti nepomôžu, znie to silene, strojene a hlavne trápne. Náhodou sa v polke ešte zakoktáš a hanba je na svete. A hlavne, tá veta, ktorú si napísal, mi neznie ani trocha vtipne. Buď prirodzený a nechaj to plynúť voľne 🙂

anonym_608c19
3. okt 2025
@anonym_95f8d3

Buď to v sebe máš alebo nie. Netreba to siliť.

@anonym_95f8d3 coby. ved sa to da naucit. kolko profesionalnych komikov to ma ako karieru a divaci sa smeju na ich vtipoch

anonym_608c19
3. okt 2025
@tatiana288

Humor má z teba vychádzať spontánne. Naučené fráze ti nepomôžu, znie to silene, strojene a hlavne trápne. Náhodou sa v polke ešte zakoktáš a hanba je na svete. A hlavne, tá veta, ktorú si napísal, mi neznie ani trocha vtipne. Buď prirodzený a nechaj to plynúť voľne 🙂

@tatiana288 naozaj nevidis kolko profesionalnych komediantov je v kazdej krajine a divaci sa smeju aj doma pri TV, nielen v hladisku?....sposoby ako povedat vtipy a pamatanie si vtipnych reakcii su veci, ktore sa normalne ucia a stavaju na tom karieru. nie je to ziaden zazrak,
ktory musi byt od carovnej vily v nasich genoch. Trenovanim a inspirovanim sa na starsich skusenoch komikoch sa to predsa kazdy z nich uci.

...A to, ze zazili hanbu pri milion stand-up , vsetci uspesni bohati komici spominaju. Kolkokrat im vtip aj nevysiel. Preco to , kua, pouzivat ako zastrasovanie niekoho? No a co ked sa vtip nepodari, no boze. Kazdemu sa stalo. Podari sa na buduce.

tatiana288
3. okt 2025
@anonym_608c19

@tatiana288 naozaj nevidis kolko profesionalnych komediantov je v kazdej krajine a divaci sa smeju aj doma pri TV, nielen v hladisku?....sposoby ako povedat vtipy a pamatanie si vtipnych reakcii su veci, ktore sa normalne ucia a stavaju na tom karieru. nie je to ziaden zazrak,
ktory musi byt od carovnej vily v nasich genoch. Trenovanim a inspirovanim sa na starsich skusenoch komikoch sa to predsa kazdy z nich uci.

...A to, ze zazili hanbu pri milion stand-up , vsetci uspesni bohati komici spominaju. Kolkokrat im vtip aj nevysiel. Preco to , kua, pouzivat ako zastrasovanie niekoho? No a co ked sa vtip nepodari, no boze. Kazdemu sa stalo. Podari sa na buduce.

@anonym_608c19 To síce áno, ale predstavujem si to pri nejakom stand upe a nie v triede a smerované na učiteľa. Za mňa má skrátka humor vyplývať z aktuálnej situácie a treba na neho správny čas a miesto.

A ja ho nezastrašujem, podľa mňa ho do budúcna zastraší tak akurát plná trieda žiakov, ktorá na neho prevracia oči.

anonym_6b8edc
3. okt 2025

@lukdob Takze Ty by si chcel vyzniet pred triedou ako frajer, ktory zotrie ucitela? Tak si to skus vymysliet sam, ked chces byt velky frajer😉

anonym_149d73
3. okt 2025

Pri všetkej úcte to o tom mozgovom disku nie je ani trošku vtipné.

tatiana288
3. okt 2025
@anonym_608c19

@anonym_608c19 Inak, obrázky, ktoré si mu tu poradila, boli naposledy vtipné tak v roku 1997, kedy boli vymyslené. To je jedna vec a druhá, vtipy o marihuane pre 13 ročného chlapca do triedy, to fakt?

hsara99
3. okt 2025

Prosím ta hlavne nepouži nič z týchto odporúčaných “vtipov”, lebo dosiahneš opačný efekt aký chceš…

1sally12
4. okt 2025

To ako vážne? Akurát sa strápniš.

anonym_608c19
4. okt 2025

@lukdob vobec sa neboj toho, ze obcas sa nejaky vtip nepodari. proste sa zasmej sam na sebe a pockaj zas na dalsi den. stava sa to, a skuseni komedianti su na to zvyknuti a zartuju dalej.
neboj sa tiez raz zacas urobit si srandu sam zo seba.

stellariaaquatica
4. okt 2025

@lukdob preboha toto ani zďaleka nieje vtipná odpoveď.... Keď nevieš spontánne reagovať tak to radšej nerob

anonym_608c19
4. okt 2025
@1sally12

To ako vážne? Akurát sa strápniš.

@1sally12 fakt nechapem taketo zastrasovanie. uspesni komedianti sa neboja toho, ze sa strapnia a veselo sa zasmeju aj sami na sebe, a idu dalej. ked nie hned, tak pri dalsej prilezitosti. kazdy clovek sa aspon raz za tyzden strapni, a ti, co to maju ako pracu, verejne na javisku, este castejsie. treba vediet
nebrat sam seba prilis vazne, zasmiat sa aj na sebe a vidiet humor v tom. Ludia co tu predstieraju sialene horory a tragedie za to ze sa clovek obcas strapni, asi v zivote nikoho nerozosmiali.

anonym_608c19
4. okt 2025
@stellariaaquatica

@lukdob preboha toto ani zďaleka nieje vtipná odpoveď.... Keď nevieš spontánne reagovať tak to radšej nerob

@stellariaaquatica ved sa to snazi naucit. nerob tu hned tragediu a neodradzaj mladych ludi.

anonym_608c19
4. okt 2025
@hsara99

Prosím ta hlavne nepouži nič z týchto odporúčaných “vtipov”, lebo dosiahneš opačný efekt aký chceš…

@hsara99 tak teda odporuc nejake vtipy ty. čo odporučaš? hlavne pre 13ročnych, ale také vtipy, ktoré nesposobia problém s učitelmi. daj nejaké, čo odporučaš ty, hm?

stellariaaquatica
4. okt 2025
@anonym_608c19

@stellariaaquatica ved sa to snazi naucit. nerob tu hned tragediu a neodradzaj mladych ludi.

@anonym_608c19 neodradzaj mladých ľudí? Od čoho? Od trápnych vtipov na učiteľov?.... Nemám slov

lauricka
4. okt 2025

@lukdob máš autizmus?