Trápne obrázkové vtipy: Kto ich pridáva?
Preboha, kto tu stále pridáva tie trápne obrázkové vtipy?
Už sa to nedá, je pichnutá všade a lezie mi na nervy. Každý deň nové a nové obrázky. Je to tá Jožka?
Ved keby si ich pridavala aspon pod profil
Už sa to nedá, je pichnutá všade a lezie mi na nervy. Každý deň nové a nové obrázky. Je to tá Jožka?
@anonym_autor ja mam podozrenie, ze je to Mala Jozka
@anonym_autor Súhlasím s tým, že tie vtipy nie sú vtipné, že to je otravné a že to tu nemá čo robiť, aj som jej to v niektorej tej téme písala, ale nechať sa tým takto vytáčať a zakladať o tom ďalšie diskusie? Vidím téma "vtipy", tak už ani neotvarám, podobne ako tie "som tehotná?" a v diskusii príspevky proste prescrollujem. Zjavne má svoj svet a nikomu tým neubližuje, nie je zas tak ťažké to ignorovať.
@anonym_autor tiež by som rada vedela kto to je. Prečo jej to nevymažú? Veď to je spam a otravuje to ľudí
@anonym_autor Súhlasím s tým, že tie vtipy nie sú vtipné, že to je otravné a že to tu nemá čo robiť, aj som jej to v niektorej tej téme písala, ale nechať sa tým takto vytáčať a zakladať o tom ďalšie diskusie? Vidím téma "vtipy", tak už ani neotvarám, podobne ako tie "som tehotná?" a v diskusii príspevky proste prescrollujem. Zjavne má svoj svet a nikomu tým neubližuje, nie je zas tak ťažké to ignorovať.
@anonym_404cdc Pretože už to je viac než obťažujúce a ide vyložene o spam.
@anonym_404cdc Pretože už to je viac než obťažujúce a ide vyložene o spam.
@anonym_autor asi ju zas treba nahlasovat, stary ucet jej zrusili tak skusatrpezlivost adminov pod novym
@anonym_autor asi ju zas treba nahlasovat, stary ucet jej zrusili tak skusatrpezlivost adminov pod novym
@viestta nevies kvoli comu jej zrusili stary ucet?
@anonym_889928 dovod nepoznam, len sa domnievam, ze pre to spamovanie vsetkeho
@viestta aha, lebo ja som ju tu vtedy nevnimala ako niekoho kto spamuje, skor z diskusii mi utkvela v pamati
Margaretka AKA malinkajozka. Trošku chorá osoba.
Otázka je, kedy si admini spoja dve a dve a pochopia, že to je ona a robí presne to, čo aj predtym
@anonym_autor ja mam podozrenie, ze je to Mala Jozka
@viestta kto je Mala Jozka? Na MK som furt, toto mi uslo
@viestta ja som jej to nahlásila tak 5x a nič
Ona sa aj vyjadrovala v nejakých témach, alebo nejaké založila? Či stále len obrázky pridáva?
Ona sa aj vyjadrovala v nejakých témach, alebo nejaké založila? Či stále len obrázky pridáva?
@anonym_autor aj zakladala diskusie od veci, aj spamovala obrazkami diskusie a aj v statusoch na svojom blogu ich mala viac ako dost. Presne ako teraz, len teraz zaklada debaty ako anonym, aj do debat prispieva ako anonym. Skusim dohladat jej posledny status
@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/blog/margerita76/
preskočím a nejakú jožku si nevšímam. Je to ťažké?
preskočím a nejakú jožku si nevšímam. Je to ťažké?
@anonym_e76662 ... Jožka veľmi rada obťažovala aj v súkromných správach. 😊
@viestta nevies kvoli comu jej zrusili stary ucet?
@anonym_889928 ja som ju x krát hlásila adminom,aké mna obtazovala v súkromných správach
@anonym_e76662 ... Jožka veľmi rada obťažovala aj v súkromných správach. 😊
@doriiis veru, aj teba?
Nie, mňa nikdy.
@doriiis veru, aj teba?
@lenkasarka ... Hej mi písala, že som ju zabudla niekde označiť či čo. Chorá hlava ta zena
@lenkasarka ... Hej mi písala, že som ju zabudla niekde označiť či čo. Chorá hlava ta zena
@doriiis to si ešte dobre obstála. Mna bombardovala.
Nahodou mňa pobavili vtipy
Podľa mňa fajn spestrenie,kto chce môže čítať,kto nie nemusí
Ja v tom problém nevidím
@anonym_autor poznáš také, že "proti gustu žiaden dišputát", alebo: "comedy is subjective"? ... čo sa tebe zdá trápne, iným sa zdá hodné vysmiateho smajlíka 😉
@anonym_autor Myslim, ze je to Viesta z jej druheho profilu. Presne jej styl.
@anonym_autor Myslim, ze je to Viesta z jej druheho profilu. Presne jej styl.
@anonym_91a83a nie, nie som to ja, toto je Malinka Jozka

Preskoc temu a necitaj.