Vianočné otázky a vtipné odpovede
Je to tu len tento rok, také bláznivé s tými otázkami alebo to bolo každý rok
Inak ,aká bola pre vás najvtipnejšie odpoved na akú kolvek temu o vianocia-koľko toho peciete,už mate napečene,čo variť atd,joj a samozrejme rodicia a ich predstavy o vašich Vianociach
Keď som raz povedala, že neznášam Vianoce, tak mi tu jedna napísala, že som Grinch😄
Ja som dnes chcela pridať tému, že čo sa stalo s tým debilným slovom vianky 😁 tento rok som ho ani raz nevidela.
A teraz založíme 58 diskusiu na tému čudujeme sa, že sa všetky čudujú
Kazdy rok je to to iste. Ludia akoby zazivali svoje prve Vianoce. Nechapem, ci doteraz boli zalezeni niekde v jaskyni alebo co. Co budete varit na stedry den, co ostatne dni, co peciete, ci uz peciete, kolko toho uz mate, ci upratujete, kedy zacinate upratovat, ci idete do kostola, ci sa moze vysavat pocas Vianoc, ci sa moze vesat bielizen, ci budi obchody otvorene a ked ostatne budu zatvorene, tak ci aspon Pepco bude mat otvorene... 🤦♀️
@minenkaa mi to pripada, ze niektore zeny prisli na tento svet vo veku 25 rokov a nezazili vianocnu atmosferu v povodnych rodinach, ich mamy asi nevarili, nepiekli, neupratovali. Alebo si nic nepamataju, ked padaju taketo trivialne otazky.
Je to zvlastne, teda aspon pre mna.
@0silvia0 A otcovia mozu sediet pred TV, alebo scrollovat soc.siete, ze?
A potom este po Vianociach pribudne: my sme dali svagrinej darcek za 500 Eur a ona dala deckam posrate plastove haraburdy z Ciny - co mam robit, muz sa na Stefana opil a poslal ma do riti - co mam robit, sedime u svokrovcov a nudim sa - co mam robit, bude otvorene Pepco aj na Silvestra?
@0silvia0 A otcovia mozu sediet pred TV, alebo scrollovat soc.siete, ze?
@luccys pisu sem vacsinou zeny, ktore nevedia co varit, piect, kupovat. Tak som moj prispevok adresovala zenam a ich matkam. Ja neviem co robia otcovia v inych rodinach. Moj muz v nasej rodine sice kolace nepecie, ale vari, upratuje, pracuje v domacnosti a teraz sedime spolu pri TV.
Preco sa ta dotkol moj komentar vies len ty😉
@luccys pisu sem vacsinou zeny, ktore nevedia co varit, piect, kupovat. Tak som moj prispevok adresovala zenam a ich matkam. Ja neviem co robia otcovia v inych rodinach. Moj muz v nasej rodine sice kolace nepecie, ale vari, upratuje, pracuje v domacnosti a teraz sedime spolu pri TV.
Preco sa ta dotkol moj komentar vies len ty😉
@0silvia0 podla mna tu pisu zeny ktore vsetko musia hned riesit ...mam taku kolegynu ju ked nieco napadne alebo sa jej nieco stane je schopna to iste napisat 10tim kolegom, do 3 roznych fb skupin a ktovie kde este..takze podla mna tu pisu prevazne take zeny co sa same nevedia rozhodnut ani v banalitach
@0silvia0 podla mna tu pisu zeny ktore vsetko musia hned riesit ...mam taku kolegynu ju ked nieco napadne alebo sa jej nieco stane je schopna to iste napisat 10tim kolegom, do 3 roznych fb skupin a ktovie kde este..takze podla mna tu pisu prevazne take zeny co sa same nevedia rozhodnut ani v banalitach
@anonym_edc0a6 je to mozne, ze je to tak ako pises
Kazdy rok je to to iste. Ludia akoby zazivali svoje prve Vianoce. Nechapem, ci doteraz boli zalezeni niekde v jaskyni alebo co. Co budete varit na stedry den, co ostatne dni, co peciete, ci uz peciete, kolko toho uz mate, ci upratujete, kedy zacinate upratovat, ci idete do kostola, ci sa moze vysavat pocas Vianoc, ci sa moze vesat bielizen, ci budi obchody otvorene a ked ostatne budu zatvorene, tak ci aspon Pepco bude mat otvorene... 🤦♀️
@anonym_d3f145 bingo

Ahojte baby. Neviete, ci bude cez vianky otvorene pepco?
Nie je to sice priamo o Vianociach, ale o tom, co nasleduje po nich - rok co rok. Co odporucate na detoxikaciu, chudnutie? Aky zazracny caj, kolagen, kavu, foliu ci inu proceduru...
@mandzula Ježiš a prepchaté fitko prvé dva mesiace v roku, lebo všetci idú chudnúť 🤣🤦♀️
@a0 Hej, hej, akurat za tie roky uz viem, ze staci vyckat a zas bude ako predtym.😃 V kazdom pripade vsak chvalim tych, co sa tam vyberu, no ked vidim caj na chudnutie a podobne dristy, tej naivite fakt nerozumiem.
@a0 Hej, hej, akurat za tie roky uz viem, ze staci vyckat a zas bude ako predtym.😃 V kazdom pripade vsak chvalim tych, co sa tam vyberu, no ked vidim caj na chudnutie a podobne dristy, tej naivite fakt nerozumiem.
@mandzula ja chválim tých, čo to nevzdajú 😅. Inak ma to jedine nasiera, že sú plné stroje ľudí, čo idú chudnúť od nového roka.
este ste zabudli na nevhodne darceky, hlavne od svokry
Vianoce predsa nie su o peceni, ozdobach, jedle, piti, daroch. Christmas, Bozie narodenie, Natale...je to sviatok narodenia bozieho syna Jezisa Krista a mali by sa prezivat hlavne duchovne.
Vianoce predsa nie su o peceni, ozdobach, jedle, piti, daroch. Christmas, Bozie narodenie, Natale...je to sviatok narodenia bozieho syna Jezisa Krista a mali by sa prezivat hlavne duchovne.
@anonym_2cba74 to je v poriadku pre veriacich, ale neveriaci to maju trosku inac Ale mas pravdu, ze ani pre nich by to nemalo byt len o upratovani, peceni, darcekoch ale hlavne o rodine
@anonym_d3f145 podla mna to mnohe nemozu pisat s tym, ze nevedia, skor si myslim, ze sa chcu porovnavat a sutazit kto ma viac, skor, lepsie…to su take tipy. A ano, potom su tu iste aj take, co vazne nevedia, ale ked nenasli odpoved v 30 podobnych temach, tak ta 31. im ju sotva prinesie 🤷♀️
@anonym_d3f145 podla mna to mnohe nemozu pisat s tym, ze nevedia, skor si myslim, ze sa chcu porovnavat a sutazit kto ma viac, skor, lepsie…to su take tipy. A ano, potom su tu iste aj take, co vazne nevedia, ale ked nenasli odpoved v 30 podobnych temach, tak ta 31. im ju sotva prinesie 🤷♀️
@anonym_c994b7 ale jasne, ludia su rozni. Niektori nevedia, niektori sa chcu pochvali, niektori sa chcu uistit, ci nie su sami, ktori nic nerobia. Akurat teda neviem, ti, co sa furt pytaju na to Pepco, tak ti musia byt asi len blbi, inu moznost nevidim.

No,co pozeram temy pod tou tvojou,asi tie otazky padali skoro kazdy rok,hoci nie az tolko ako tento rok.