icon

Vtipné prerieknutia do telefónu. Čo ste povedali?

8. júl 2026

Ahojte,
Čo také sa vám podarilo ako sa povie "zadrieť" do telefónu niekomu na druhej linke? Skôr také , že nie kamarátovi mame , ale cudziemu človeku /infolinka, ja neviem finančak, call centrum/ alebo možno , čo sa niekomu podarilo z druhej linky povedať vám a dobre ste sa na tom zasmiali ?

anonym_5a8b1f
8. júl 2026

Dovi,dopo,dopi😀/pracovne,uradne.To bol trapas.../

anonym_2ba1bb
8. júl 2026

pri telefonovaní s klientami sa v rýchlosti niekedy pomýlim a namiesto "dovi" alebo "dopo" poviem "dovo". Ale stále je to lepšie ako keby som zahlásila "dopi" čo sa mi našťastie ešte nestalo. Občas zasa zo zvyku ukončím hovor "Nie je za čo, dovidenia" aj keď dotyčný nepoďakoval :D

anonym_5a8b1f
8. júl 2026
@anonym_2ba1bb

pri telefonovaní s klientami sa v rýchlosti niekedy pomýlim a namiesto "dovi" alebo "dopo" poviem "dovo". Ale stále je to lepšie ako keby som zahlásila "dopi" čo sa mi našťastie ešte nestalo. Občas zasa zo zvyku ukončím hovor "Nie je za čo, dovidenia" aj keď dotyčný nepoďakoval :D

@anonym_2ba1bb Mne sa aj to dopi 😀 podarilo

anonym_def55e
8. júl 2026

Verejné obsrávanie, prosím...

anonym_4309b0
8. júl 2026

Omylom som uradnicke na danovom urade povedala na konci hovoru "lubim ta". Podla rehotu, aky spustila, sa jej to asi casto nestava 😄

anonym_12adea
8. júl 2026

Prepáčte, kakala som. 🙈

opica_skorica
8. júl 2026
@anonym_4309b0

Omylom som uradnicke na danovom urade povedala na konci hovoru "lubim ta". Podla rehotu, aky spustila, sa jej to asi casto nestava 😄

@anonym_4309b0 nam casnicka v zacviku namiesto dobru chut povedala dobru noc.😁

anonym_40ca87
8. júl 2026

Ja som zdvihla gynekologicke so slovami “pocuvam radio expres” 👌🏻

lucik194
8. júl 2026

jejda "preskočilo mi"

ked sa este vytacali cisla na telefone

anonym_0cceae
8. júl 2026

Mne konkrétne nie, ale zažila som takúto situáciu: cestovala som v električke a jedna baba pri mne zdvihla telefón a zjavne nejaký nevyžiadany hovor, niečo predávali, alebo ponúkali poistenie ktovie😅
Povedala do telefónu že nemá čas že je v škole a na to mega nahlas z repraku "nasleduje zastávka Park kultúry" 😆

anonym_c7031e
8. júl 2026

Partnerovi sa stalo, prisli mu za sebou viacere sms - ocividny scam, chceli vylakat osobne udaje. Hned v rovnakej chvili mu volalo zahranicne cislo - nezdvihol, predpokladal, ze skusaju aj telefonicky, takze rovno prepol do sms s textom: “F* of!” .. prisla rozhorcena odpoved: “Excuse me??!” .. ukazalo sa, ze to bol kolega zo zahranicnej pobocky firmy v ktorej pracuje 😅 (nemava zahranicne hovory na mobil a s kolegami bezne komunikuju cez cez firemne kanaly a aplikacie, cize vobec nepredpokladal, ze mu na mobil vola niekto z prace..)