Zasmejme za zlepšyme sy žyvot
Ahojte napíšte aká najtrápnejšia vec sa vám stala nech sa zábavíme 😉
Moje: Celkom nedávno keď som stál na autobusovej zastávke tak som myslel že som zbadal spolužiačku tak reku idem ku nej a hovorím: čááv. Típkiňa sa otočila a ja pozerám že to je úplne neznáma 8ačka tak som sa rýchlo prestal a nastúpil do prvého autobusu čo išiel (nakoniec som zistil že to bola 20 tak ma odviezla dakam do Majera tak som išiel potom peši domov) ako asi najtrápnejšia vec čo sa mi v poslednom čase stala.
Ďakujem, skutočne sy my zlepšyl žyvot tvojym prýspevkom
Tyzden po porode som bola gratulovat kamoske na svadbe.Bolo teplo tak som maleho nechala doma s muzom, ved som isla na 20 minut. Oblecene som mala volne saty, ved tyzden po cisarskom nikto nie je vo forme. Isla okolo teta ktoru som vtedy videla asi druhykrat v zivote (zaujimave ze odvtedy som ju nestretla a to je 10,5 roka). Ona pozrela na mna a hned...ty si este neporodila? 🙄 Ale hej teta, porodila 🤦
@anonym_autor pre mňa bolo trápne toto čítať...
@anonym_0c869a btw tie chyby sú tam naschval
Nie je to najtrapnejsie ale najcerstvejsie. Boli sme vcera na vianocnych trhoch a isli sme do OC na wc aj s trojrocnym. Vzala som ho k sebe do kabinky, urobil co mal (na stojaka) a isla som na vec ja. Ako som zaujala polohu lyziara syn na plne usta a na cele zachody ze mama ty ides kakat?
@anonym_autor ešte že tak..
@anonym_autor ešte že tak..
@xenia65 keby to uvidela p. Učitelka slovenčiny tak sa vráti z dôchodku nech mi dá 5
Na podobnú nôtu... Čakám muža na parkovisku. Zaparkuje kúsok odo mňa naše auto. Tak doň nastúpim. Sadnem si. Dám si pás, čosi aj mužovi hovorím. Otočím sa naňho a... tam nebol môj muž, ale niekto úplne cudzí 🤦♀️ Aj som zhíkla, mykla som sa až som nadskočila, zakoktala som niečo ako "ježiš pardon" a rýchlosťou blesku som vystúpila 😁
(mal totiž rovnaký typ aj farbu auta, odvtedy vždy v podobnej situácii radšej mrknem aj na špz)
Toto sa neda ani citat, niektori ludia sa musia skutocne nudit a hlavne by si sa mohol pravopis radsej ucit!
Stretla som byvalu kolegynu v obchode. Vybozkavala som ju na obe lica, pytala som sa jej ako sa ma, ako sa jej dari, ze sme sa dlho nevideli, ako dobre vyzera, predstavila som je svojho priatela, navrhla som, ci zajdeme niekedy na kavu... vymenili sme si cisla. Prisla som domov a zistila som, ze to nebola moja spoluziacka, ale moja cievna lekarka, ktora bola taka sokovana, ze mi nemala silu oponovat. Na druhy den rano som jej napisala, ze ma to velmi mrzi, ze som ju uplne pomylila s mojou byvalou kolegynou. Zaver - stale k nej chodim na vysetrenia 🙂. A takychto roznych situacii mam kopec, deju sa mi priam kazdy mesiac. Teraz rano mi vola priatel, dost skoro, o pol siedmej. Tak som srandovala, snazila som sa ho rozosmiat, co tak skoro... a on ma minutu pocuval a potom mi povedal, ze teta zomrela (co sme ju vcera odviezli do nemocnice). Tu som sa citila velmi trapne teraz rano... A toto sa mi deje stale.. furt daco.
Mne sa stane parkrat za rok, niekedy len raz za rok, ale deje sa to uz dost dlho.. ze stretnem v meste jednu zenu a ona na mna "ahoj lucka, ako sa mas? Moj muz toto hento, boris sa ma tak, katka tak...." A ja ani po rokoch netusim kto je ta zena 😁 neviem kde sme sa stretli, kto to je, ale hovori so mnou ako so starou znamou.. a uz je mi blbe spytat sa jej, kto vobec je 😅
@anonym_autor ja som raz tak chcela trošku okoreniť naše manželstvo a tak som si kúpila nové spodné prádlo, odfotila som sa v ňom a poslala to manželovi do správy keď bol v práci. Pár dní na to sme išli ku svokrovocom na návštevu. Rozprávali sme im že sme boli na výlete aj s malým a že sme ho odfotili na koníkovi. Svokrovci chceli samozrejme fotku vnúčika vidieť a tak som im podala telefón aj s fotkou že nech sa pozrú. Obidvaja nadšene pozerali na fotku keď v tom začala svokra pozerať aj ďalšie a v tom mi došlo, že som úplne zabudla vymazať tú odvážnu fotku ktorá bola pre manžela 🫣 neskoro....videli ju, ja som bola červená ako paradajka a celý čas som sa už nezmohla na slovo 😂😂
A ešte som zabudla na jednu dôležitú vec. Môj priateľ má kamoša, čo sa volá takisto ako sa volal pán, čo nám prenajímal byt (seriózny pán okolo 50tky). Na vianoce mi došiel akože erotický adventný kalendár do e-mailu, naozaj bol dosť vulgárny. Priateľ ma poprosil, nech ten e-mail prepošlem jeho kamošovi. Samozrejme, že som to poslala pánovi, čo nám prenajímal byt.
Mne sa stane parkrat za rok, niekedy len raz za rok, ale deje sa to uz dost dlho.. ze stretnem v meste jednu zenu a ona na mna "ahoj lucka, ako sa mas? Moj muz toto hento, boris sa ma tak, katka tak...." A ja ani po rokoch netusim kto je ta zena 😁 neviem kde sme sa stretli, kto to je, ale hovori so mnou ako so starou znamou.. a uz je mi blbe spytat sa jej, kto vobec je 😅
@o__o to poznam🙂 a vždy neskôr od mamy zistim, že je to nejaka z jej sesternic, ktorú ja nejako nepoznám, ale ona mna áno 🫣😂
@anonym_autor este trapnejsie su ciarky, ktore sa z tvojho mobilu odviezli neznamym smerom
moj muz aj ja sme obaja z jednovajecnych dvojcat.
vsetci styria pracujeme v tom istom meste.
takze takych prepadakov , ked mna i muza niekto silou mocou "pozna" a ja neviem, ci mam len demenciu alebo ten clovek pozna svagra ci moju sestru, mam ozaj ze nespocet.
Moj muz je s bratom tak podobny, a este k tomu je jeho brat taky "srandista" , ze neustale ludi zavadza, tvari sa ze to nie je on. Takze, moj muz kolko x aj obciansky ukazoval, aby ludia verili, ze to je ozaj on.
a jeden moment, dajme tomu ze trapno smiesny, mam aj z konika.
Ked sme este ja i sestra dvojca mali obe na koniku registraciu aj s fotkou v profile.
tak nam raz obom naraz prisiel vyhrazny mail z konika, ze je zakazane mat duplicitny profil, a nech jeden zmazeme 😍😵
moj muz aj ja sme obaja z jednovajecnych dvojcat.
vsetci styria pracujeme v tom istom meste.
takze takych prepadakov , ked mna i muza niekto silou mocou "pozna" a ja neviem, ci mam len demenciu alebo ten clovek pozna svagra ci moju sestru, mam ozaj ze nespocet.
Moj muz je s bratom tak podobny, a este k tomu je jeho brat taky "srandista" , ze neustale ludi zavadza, tvari sa ze to nie je on. Takze, moj muz kolko x aj obciansky ukazoval, aby ludia verili, ze to je ozaj on.
@negymama jej to je masaker, ze ste sa takto nasli, to musi byt jazda 🙂
Môj syn stále spomína keď sme boli v knižnici a pred odchodom že idem ešte na wc. Wc som obalila papierom kým som sadla a po skončení vytiahla sukňu hore a odišla. Syn mi po chvíľke vraví že ťahám za sebou toaletný ako závoj 😂😂😂 Taká hanba. A to isté sa mi stalo aj v práci. Išla cez celú recepciu a nikto nič nepovedal 😂😂😂
Keď mi na ulici vietor odfúkol parochňu.
Milé bravíčko..
nestastne napisany uvodny prispevok, ale tema zabavna 🙂
tiez som ten typ, ktoremu sa neustale deju nejake trapasy. jeden z najpamatnajsich bol, ked som v lete cakala v dlhom rade na zmrzlinu v oblubenej restauracii. rad na zmrzlinu sa tahal popri stoloch, kde sedeli ludia, stala som tam sama, nudila sa, tak som pozorovala okolie. A jedna zena sediaca blizko ma uputala svojou krasou. Tak som na nu pozerala a pozerala, a od tolkej nudy mi to nedalo a zrazu jej hovorim: prepacte, my sa nepozname, len vam chcem povedat, ze aka ste krasna.
ona sa na mna pozrela a hovori: ale vsak my sa pozname...
ona tam sedela so spolocnostou, tak nebol priestor na nejaky dalsi rozhovor.
som myslela, ze sa pod zem prepadnem a pekne som tam musela odstat tu radu a citit sa trapne az do sameho konca :D
Nie je to najtrapnejsie ale najcerstvejsie. Boli sme vcera na vianocnych trhoch a isli sme do OC na wc aj s trojrocnym. Vzala som ho k sebe do kabinky, urobil co mal (na stojaka) a isla som na vec ja. Ako som zaujala polohu lyziara syn na plne usta a na cele zachody ze mama ty ides kakat?
@really8 dieťa mužského pohlavia by nemalo byť na ženských záchodoch, najmä keď ste tam boli s otcom dieťaťa, ten si mohol syna zobrať na mužské záchody, to by bolo vhodnejšie.
@really8 dieťa mužského pohlavia by nemalo byť na ženských záchodoch, najmä keď ste tam boli s otcom dieťaťa, ten si mohol syna zobrať na mužské záchody, to by bolo vhodnejšie.
@anonym_76de2b ukludni sa a vyloz si nohy lebo to co ti poviem z toho ta vykoti. Chodim s nim na plavanie a beriem ho do zenskych sprch😱😱😱😱😱😱
@anonym_76de2b sibe ti? Co je horsie? Ked TROJROCNE dieta vidi cudzie penisy pri pisoaroch, alebo zeny ako si umyvaju ruky a upravuju make-up
@anonym_76de2b sibe ti? Co je horsie? Ked TROJROCNE dieta vidi cudzie penisy pri pisoaroch, alebo zeny ako si umyvaju ruky a upravuju make-up
@really8 aj to raz skončí, neboj sa, bude sa mu čokoľvek také s tebou hnusit 🤩.
@anonym_070f6d Ty čo hovoríš za nezmysly, to decko na ženských wc vidí aj to, čo by nemalo. Nezvadzaj to iba na mužské p. orgány.
@anonym_76de2b V sobotu som bola v IKEI a neuveris. Na damskom je kabinka pre zeny s detmi 😱 Dokonca aj mini umyvadlo maju. A nie, nie je to pre matky a dcery.
@really8 aj to raz skončí, neboj sa, bude sa mu čokoľvek také s tebou hnusit 🤩.
@anonym_070f6d Ty čo hovoríš za nezmysly, to decko na ženských wc vidí aj to, čo by nemalo. Nezvadzaj to iba na mužské p. orgány.
@anonym_76de2b co tam vidi?
Ak sa mu to so mnou raz bude hnusit budem vediet ze som vychovala normalneho chlapa.
Ked som mala 13, tak som cvicila karate a kadernicka ma uplne ostrihala nakratko na jezka. V lete to vyzeralo super, v jeseni ale pri bunde nebolo vidno cici rici a boli sme na skolskom vyletela, cela trieda povinne pred odjazdom na nejake wc, tam ma tetka nechcela pustia zenske wc, vraj som chlapec😂 zvazovala som v rychlosti co spravit, na muzskom wc bolo 10 spoluziakov chalanov 😂 Nakoniec isla ucitelka tiez a ta to vyriesila. Ale mne to bolo tak trapne 🙈🙈🙈

@anonym_autor pre mňa bolo trápne toto čítať...