Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
prosím vás, čo ma babkina sepsa spoločne s očkovaním, treba vystrašiť ludí a nahnať do alternatívy, ktorá je ešte ovela, ovela horšia, hlavne že zuzka, danka a janka zarobia na alternatíve? 😎
@sirinka tá žena, ak to vôbec je žena, má zjavne nejaký problém sama so sebou... už si potľapkávame, tu už nemôže človek ani poďakovať za pochopenie... to isté som jej chcela napísať aj ja, že kde čítala že si tam bola prítomná... ľudia bez chrbtovej kosti, obvinia človeka z čohokoľvek... ☹ teraz bude na teba kydať, lebo si sa ma zastala...
@zuzu1122 neviem prečo ohováraš aristku, ja si tiež myslím, že lekári nesposobuju sepsu, ale sa ju snažia liečiť, ani že lekárka predpísala tvojmu dedkovi lieky, ktoré ho zabili, si zaujatá a nahnevana a nerozlišuješ veci. a verím tomu aj preto, že nie si ochotná to riešiť (že nie si dcera, ale vnučka, ale to je zmysel, každy može podať sťažnosť), aj ked ine veci riešiť vieš.
@adsumus ja viem iné veci riešiť? kdeže, ja som totálne neschopná, blbá, obyčajný nevzdelaný človek ktorý nemá pred menom mudr... ja čakám že to vyriešiš ty alebo tvoja kamoška, ktorej sa tak zastávaš... myslela som, že aspoň s tebou sa dá normálne písať, ale omyl... a ja niekoho ohováram? pozri sa, ak mi niekto povie, že mám niečo len tak z brucha, teda podľa neho som si to vymyslela a potom poprie, že niečo také napísal, tak taký človek podľa nieje kompletný, lebo si nepamätá ani čo píše a koho uráža... a doktori sa snažia liečiť? no, možno malé percento ale prevažná väčšina doktorov sú podnikatelia... hlavne... ale hádať sa tu s tebou nejdem... každý, kto si to tu prečíta, si urobí svoju mienku... a na vás dve už tak isto nebudem reagovať, už ste mi naubližovali dosť...
@zuzu1122 na co este reagujes na nicky ako je aristka a adsumus v tejto veci? je totizto uplne jedno, co si tieto dve anonymne osoby myslia, ci nemyslia, nijako tym nezmenia to, co sa stalo. ale naozaj to nevidis, ze napriklad adsumus len zneuziva tuto informaciu z tvojho osobneho zivota ako provokaciu? uvedom si, ako velmi ochotne uverila umrtiu dietata na tetanus z dovodu odmietnutia preplatenia liecby poistovnou a naslednym utajovanim tohto pripadu az tak, ze sa ani nedostal do statistik a vzapati ti uz coskoro neuveri ani to, ze si nejakych starych rodicov vobec mala? ide vylucne o provokaciu a umyslene ublizovanie. cim viac na nich budes reagovat citlivo, tym viac ich to bude bavit.
tak a máme tu spojený utok antivaxerský aký tu už dávno nebol, bojite sa, že sa vaše klamstvá skoro odhalia? 😀 😀 😀 aj tak sa odhalia, pravda vždy vyjde najavo, vždy.
@sirinka Presne to isté ma napadlo - to čo im "hrá do karát" a vyhovuje ich presvedčeniu je pravda a je to normálne a pochopiteľné.....ostatné - to je všetko klamstvo a musíš to dokázať - ale aj tak to nedokážeš- im určite nie - preto je v ich prípade zbytočné niečo písať. Jeden deň ti napíše, že jej je jedno či si za očkovanie alebo proti, že ona toto nerieši a na ďalší deň "sprdne" iného človeka čo je za očkovanie, že laikuje príspevky človeka čo je evidentne proti......No niektoré diagnózy sú sviňa. 😉
ženy-mamičky, čo sem prídu, lebo sa chcú informovať ohľadom problému, ktorý je uvedený v názve témy si musia ťukať na čelo čo sa tu deje... mali by nás admini všetky vyhodiť, lebo sa tu bavíme o veciach, ktoré s touto témou vôbec nesúvisia... a keďže ja som tá múdrejšia, viac tu na blbé komentáre o mojej rodine reagovať nebudem...
@adsumus Pozor, je rozdiel nesúhlasiť s vakcínami na trhu a používať ich na očkovanie mojich detí a to, že ma niekto tvojho formátu nazve tým čím nie som. Ešte raz - lebo ako vidím tvoja inteligencia ti nedovoľuje to pochopiť - nie som antivaxer a ani nikoho takého nepoznám. Ja len chránim svoje deti tak ako aj ty a na rozdiel od teba nemám problém s tvojim názorom za očkovanie.

@aristka ako vzdelana erudovana sestra by si nemala mat problem citat text s porozumenim a rovnako by si mala vediet ako komunikovat s ludmi. v ziadnom mojom prispevku nepisem, ze som bola priamo pritomna pri zavadzani danych kanyl, ani ze som ich ja zavadzala, ci nebodaj mala na starosti kontrolu ich expiracie.
to, ze ty veris v neomylnost systemu a zdravotnickeho personalu vieme uz davno a nic viac si ani nezelam, aby sme aj skutocne taky stav dosiahli, no dorazne ta ziadam, vyjadruj sa vecne bez osobnych invektiv a nepristojnych domnienok.