Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Maminka chcela kojiť silou mocou, dieťatko zomrelo na dehydratáciu.

    https://www.thesun.co.uk/living/2991885/heartbr...

    Women's March is biggest protest in US HISTORY with estimated 2.9million demonstrators against President Donald Trump.

    http://www.mirror.co.uk/

    Dajte kuknúť krpcom, hlavne tým väčším.

    https://www.youtube.com/watch?v=0YSLnEK9j14

    Bola som ateistka napriek mojej výchove, ale zmenilo sa to, rovnako ako u Mark Zuckerberga.

    http://www.independent.co.uk/voices/mark-zucker...

    Deti v usa su zaočkované nad 94% každou vakcínou, zaočkovanosť mmr vakcínou stupla v 32 štátoch. V MIchingene poklesli počty neočkujucich rodičov po prijatí zákona, že musia byť informovaní o chorobách a ich rizikách od lekárov. Takže kolem dokola, antivax stráca podu pod nohami a to je výborná správa pre zdravie detí v USA.

    http://www.acsh.org/news/2016/12/01/new-cdc-rep...

    Patnáctiměsíční holčičku nezabilo očkování: Policie obvinila její matku z vraždy
    Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/holcicku-z-vacenov...

    Viac ako povrchne hodnotenie vecí. Diskusie za a proti. Nadhlad, humor a porozumenie. Knihy, politka, deti, muži, ženy, spoločnosť, varenie, srandičky. Žiadny spoločný prvok. Skupina pre zvedavých ludí s roznymi názormi a zálubami. Bez príklonu k extremizmu.
    https://www.modrykonik.sk/group/9103/detail/?new=1

    Máte niekto epi detičky? Ako to riešila stredná škola? Prípadne iné ťažšie diagnozy. Schizofrenia, diebates, drogy.

    Nikdy som si nemyslela, že vyrezávanie tekvice je taká sranda. Kuk.

    Tvrdá rana pre neočkujucich rodičov, ktoru ale oni s najväčšou pravdepodobnosť odignoruju alebo sa o nej v antivax skupine nedozvedia.

    SZÚ: Dvě úmrtí neočkovaných dětí do 2 let na pneumokoky

    "V roce 2015 bylo dle statistik Centra epidemiologie a mikrobiologie Státního zdravotního ústavu (SZÚ) zaznamenáno 413 případů invazivních pneumokokových onemocnění (IPO). Celková nemocnost IPO tak stoupla z 3,2/100 000 obyvatel v roce 2014 na 3,9/100 000 obyvatel.

    Jedná se tedy o více než 20% meziroční nárůst. Ze statistik zároveň vyplývá, že jak v kategorii dětí do 1 roku života, tak v kategorii do 2 let byla zaznamenána 20% úmrtnost. Přitom k úmrtí došlo jen u neočkovaných dětí. Ze statistik rovněž vyplývá, že v roce 2015 nedošlo ani k jednomu selhání vakcíny, tj. že by dítě onemocnělo sérotypem obsaženým v očkovací látce. Ohroženi IPO bývají nejvíce děti do 5 let, senioři a lidé s oslabenou imunitou.

    http://zdravi.euro.cz/denni-zpravy/profesni-akt...

    Takže pre prípad, že sa mi reštartne počítač, sa lúčim, pretože svoje telefonne číslo MK nemám v umysle zverejnovať. Dakujem všetkým s ktorými sme viedli dlhé a putavé a zaujímavé diskusie, niekedy možno aj ostrejšieho charakteru, veľa ste ma naučili, prajem všetko krásne v živote. Veľký usmievavý smajlík.

    Pozerajte do aut, ked ste odparkovali, či tam nie je zabudnuté dieťa.

    https://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM

    Vysvetlenie mojho muža, prečo malé zasoplenča nemôže isť skakať na ihrisko. "Pretože chobotničky (chápeme biele krvinky) by pri skákaní popadali a nemohli by tak bojovať s bakteriami."

    Kto si myslí, že somár nemôže byť víla Zvonilka.

    Pre tých, čo si myslia, že potkan nemôže byť princezná.

    Mimovládna organizácia Greenpeace Slovensko spúšťa petíciu, ktorou chce obmedziť používanie nebezpečných pesticídov na Slovensku. Tie totiž môžu predstavovať hrozbu pre životné prostredie alebo ľudské zdravie. Do konca roka plánujú aktivisti vyzbierať desiatky tisíc podpisov a následne petíciu odovzdať ministerstvu pôdohospodárstva.
    http://act.greenpeace.org/ea-action/action?ea.c...

    Aká matka, taká Katka. Naše prve umelecké dielo po dvoch rokoch.

    (2 fotky)

    Mama a toto je aký zošit? To je zošit na bločky. A to je len zošit na bločky alebo aj na lepenie? To je len na bločky. Mama a kde je to napísane, že je len na bločky?

    🙂

    Urbi et Orbi:

    Proti zlu bojujme zbraněmi lásky, vyzval František po útocích v Bruselu

    Papež František se ve svém tradičním požehnání Urbi et Orbi (Městu a světu) zastal uprchlíků, kteří prchají před válkou po statisících do Evropy a dalších zemí. Papež také při této příležitosti odsoudil nedávné teroristické útoky v Bruselu. Proti zlu, slepému a brutálnímu násilí, bojujme zbraněmi lásky, vyzval papež.
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1736755-u...

    Dakujem za všetky srdiečka, vážim s to veľmi.

    Bushra má 7 a je jediná z rodiny, ktorá prežila bombardovanie v Syrii. Jej jediné vlastníctvo je plyšáčik. Citi sa dobre iba v škole a ked vyrastie sa chce vrátiť do Sýrie a učiť frabcuzsky jazyk. Momentálne žije v Libanone.
    http://edition.cnn.com/interactive/2016/03/worl...

    Spoločné vyhlásenie predsedu KBS a predsedu UZŽNO


    Katolíci i Židia, poučení dejinami, nesmieme dopustiť, aby sa naše slová alebo činy obrátili proti komukoľvek: každý, aj ten najmenší prejav rasovej alebo náboženskej neznášanlivosti nám musí zostať cudzí. Nesúhlasíme so žiadnou výzvou na násilie. Dúfame v obrátenie tých, ktorí prípadne aj sadajú do parlamentných lavíc a hovoria jedným dychom o Bohu a národe, ale zároveň neváhajú útočiť na ľudí len z dôvodu ich inej farby pokožky či odlišného náboženského presvedčenia. Naše náboženstvá sú nezlučiteľné s rasizmom, antisemitizmom a výzvami na násilie.
    https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20160...