icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

adsumus
19. sep 2016

@evittam ok, si proti očkovaniu vakcínami, ktoré existuju, sama si to uviedla, može byť?

evittam
19. sep 2016

@adsumus Samozrejme.

adsumus
19. sep 2016

@evittam a možeš mi objasniť aký je rozdiel medzi výrazom anti vaxxer a vyrazom je proti očkovaniu existujucimi vakcínami?

zuzu1122
19. sep 2016

@evittam 😀 😀 😀 😀 😀 ja a už musím smiať normálne...

adsumus
19. sep 2016

@zuzu1122 aj ja. 😀

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
adsumus
19. sep 2016

ja suhlasím s tebou

"antivaxer -clovek proti ockovaniam"

len evička akosi čosi sa sťažuje na slovo antivaxer, že to je urážka, snažím sa pochopiť prečo aby som sa jej nedotkla náhodou, nechtiac.

adsumus
19. sep 2016

@stavbyveduci ty by si mi chcel dávať tabletky?

adsumus
19. sep 2016

žasnem ženy kto ste toto schopné lajkovať. @evittam @veronikax

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
veronikax
19. sep 2016

@adsumus a ja zasnem ... ze Vas to este stale bavi ..... hadat sa na nete a presviedcat o svojej pravde..... Nech si kazdy robi ako chce... O hlavu obijana demokracia ....

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
adsumus
19. sep 2016

@stavbyveduci písal si, že mi treba dať tabletku, modru, pre mna to je ultra desivé, nepoznáš ma a chceš mi dávať tabletky.

adsumus
19. sep 2016

@veronikax nech si každy robí čo chce? ak tvojmu decku niekto dá tabletku aby ho posluchalo, povieš nech si robí čo chce??????

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
adsumus
19. sep 2016

@stavbyveduci a ty budeš dávať tabletky, tým, čo chcu očkovať?

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
veronikax
19. sep 2016

@adsumus pripominate mi nasich politikov .... ktori sa chcu len hadat... natahovat.. spekulovat... prekrucat ... a vtahovat do hadky 🙂 Toto k mojmu zivotu nepotrebujem 🙂 Ja sa len obcas rada pousmejem nad par riadkami 🙂 Pekny vecer prajem 🙂

adsumus
19. sep 2016

@stavbyveduci ak sa dotkneš aristky, dotkneš sa, aj mna.

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
adsumus
19. sep 2016

@veronikax sleduj temu a zistíš ake svinstvo sa tu prejavuje.

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
adsumus
19. sep 2016

@stavbyveduci ja neviem kto riadi peklo. ty?

veronikax
19. sep 2016

@adsumus staci ze tu vidim dve osoby.... a hned viem ... ze sa tu budu riesit totalne somariny... ktore sa riesia asi v kazdej NEOCKOVACEJ skupinke 🙂 Ze vas to vobec bavi 🙂))

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
veronikax
19. sep 2016

@adsumus otazka tejto skupiny bola ... Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní? ... a nemyslim si ... ze ste vy aj pani aristka vobec odpovedali na pointu tejto miestnosti 🙂

adsumus
19. sep 2016

@veronikax zapametaj si, su dve provax a celá kopa antivax a dva cele a uprimne, sa možu rovnať kopám antivaxerov, chudakov, zmanipulovanych.