icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
adsumus
19. sep 2016

@stavbyveduci asi ho aj riadiš.

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
veronikax
19. sep 2016

@adsumus bohuzial nezapamatam 🙂 A ani nikoho neurazam ani urazat nebudem .. ani ludi .. rodicov co ockuju ani ludi .. rodicov co neockuju ... ani lekarov ani lekarnikov 🙂 Len naivni ludia si mozu mysliet.... ze donutia vsetkych mysliet rovnako ... ako ovce. To nastastie nie je mozne 🙂 Tak kluuuuuud 🙂 Naplna Vas .... hadat sa stale s kazdym co neockuje v kazdej miestnosti ? Nie je to skoda nervov ? A nemam pocit... ze by ste kazdeho vzkriesili a ti ludia by potom utekali k Dr s placom ze chcu ockovat. Skor mam pocit... ze to ma opacny efekt 🙂

adsumus
19. sep 2016

@stavbyveduci uvidíme. 😀

adsumus
19. sep 2016

@veronikax toto je sekcia ideme očkovať, možu sa tu baviť očkovaci? nemožu................musia obhajovať
svoj postoj.

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
veronikax
19. sep 2016

@adsumus mam pocit... ze debata s vami ... nema vobec ziadny zmysel 🙂)))) tato miestnost je o NU po ockovani ... kto ma ake skusenosti. Vy asi ziadne ako tak pozeram ... ale robit prievan ... to ano 🙂))) tak nic 🙂 kazdy si je strojcom svojho stastia :D niekto stastny asi nechce byt 🙂) Tak este raz... pekny vecer prajem 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
darja12
19. sep 2016

vyšla nová kniha o očkovaní: Hovorme o očkovaní a nebojme sa pýtať od Tuhárskeho..

aristka
19. sep 2016

@stavbyveduci prosim ta .ty mas medicinske vzdelanie .kedze mi odporucas tabletku .inak dopln aku tbl.a poprosim aj indikaciu .ci cele nu ...kedze nemam pocit.ze sa pozname...inak ci hovoris na Nu ala av teoria previ ...uvolneny poskodeny gen z bunky .ockom.ktory plava v krvi ...kedze je to tema o nu a zakladatel tejto nu teorie .mi to doteraz nevysvetlil .co hovoris ty.kedze si zjavne erudovany ak sa pasujes do pozicie odpirucania tabletiek...

adsumus
20. sep 2016

@veronikax naozaj ti dojde, čo tu predviedol stavbyveduci človek proti očkovaniu ako normálne? rovno začne osočovať matky za očkovanie, že su natvrdle, že im treba dať modru tabletku, že sme lobistky farmafiriem, že sme v pekle vládkyne, na metadone v pár príspevkoch, ti to fakt dojde normálne taketo presviedčanie, že sa ludia nemaju očkovať, mne to normálne vobec nedojde a nelajkla by som nikdy taketo reči, aj ked by to bol človek za očkovanie, tak mu napíšem, že je zlý a utočný a nech neuráža neočko matky. ani predstava, že toto lajkovať, ved toto je už čistá hroza ako sa propaguje neočkovanie a štastné prečo by sme nechceli byť štastné? ja som, zatial mi nikto modru tabletku aby som bola v matrixe nenanutil.

adsumus
20. sep 2016

@sirinka a inak ja som tomu neuverila, že dieťa zomrelo na tetanus a nikto o tom nevie a ani sa nedostalo sa do štatistík neviem prečo píšeš taketo klamstvá, asi vieš lepšie, čo si myslím ako ja. ja si v skutočnosti myslím, že to može a nemusí byť pravda. bez dokazov sa priklánam k názoru, že to je blud.

veronikax
20. sep 2016

@adsumus ja som mu lajkla dva prispevky. Ostatne som necitala...nemam na to cas. To co som mu lajkla...s tym som suhlasila. A uz klud preboha 🙂)) Nelajkla som mu vsetko. Pekny den prajem 🙂

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
aristka
20. sep 2016

@stavbyveduci tema je .ake malo vase dieta Nu po ockovani ...pre teba je tato tema uplne mimo .ani si sa o nu neobtrel .co prispevok to utok na adsumus ...zaloz temu o jej nicku a mozme sa bavit...vy sv tu mate samych exotov...

peter952
Odpoveď bola odstránená
tonjadabik2
21. sep 2016

@adsumus Dakujem velmi pekne za info..

tonjadabik2
21. sep 2016

http://www.slobodavockovani.sk/news/skoncovat-s... a nas ma taketo brusne problemy..aby z toho nebol autizmus..po ockovani..

tonjadabik2
23. sep 2016

http://diva.aktuality.sk/clanok/33185/ockovacie... vedela som o tom len teraz to vyslo konecne von!!!

veronikax
23. sep 2016

@tonjadabik2 pekne to tam je rozpisane... dobre aj pre laika 🙂

evittam
23. sep 2016

@tonjadabik2
@veronikax Ale dievčatá, prosím vás, to sú vlastne všetko len neškodné látky, ktoré sa do nášho organizmu dostávajú každý deň v oveľa väčšom množstve ako je v tej vakcíne. 😝 😉

veronikax
23. sep 2016

@evittam heheeh 🙂) tak toto sa pocuva casto 🙂)) ano ano ... presne tak to je :DDD ja si to denodenne picham :D budem aspon imunna voci periodickej tabulke :DDD

aristka
23. sep 2016

@evittam
@veronikax dievcata vy si uz konecne nieco nastudujte o anatomii a fyziologii ludskeho tela .su o tom aj krasne knizky pre deti .dokonca su ilustrovane a potom mozte pokrocit dalej ....lebo si myslite .ze ste uzasne chytre .lebo si robite srandicky .ale bohuzial opak je pradou ...

evittam
23. sep 2016

@aristka Ešte, že ťa tu máme - tú "najchytrejšiu z chytrých" - by sme sa tu po...li bez teba. 😉
A my všetky čo máme odlišný názor od tvojho sme tie sprosté, nevedomé, všetko musíme študovať lebo len ty si tá jediná, ktorá má pravdu a ktorá vie všetko. 😀

aristka
23. sep 2016

@evittam ty si sa asi pozrela do zrkadla .kedze ja som nic take nenapisala ...mne by stacilo keby mi bolo odpovedane na otazky ....len to by som moc chcela a ak sa tu bavime o zdravi .nepripada mi to ako vtipna tema a duplom ak sa pohybujeme na stranke plnej sarlatanov......

veronikax
23. sep 2016

@evittam este aj humor musi byt podlozeny dokazmi ... boze... niekto ma fest nudny zivot 🙂 Mam plakat ??? plakala som ked moje dieta plakalo .... A tomu sa uz snazim zabranit 🙂 Vieme o com sme pisali a ako sme to mysleli ... to ze to niekto iny nepochopil ... bohuzial 🙂

klara333
23. sep 2016

@gubcikova nasi po mmr vakcine zacali teplotovat po tyzdni, tak ako sa pri tejto vakcine predpoklada. o par dni ochoreli, takou klasickou soplikovou kaslovou chorobou., boli nervozni, stale mali teploty, hoci nie vysoke. trvalo 2 mesiace kym sa dostali z tej choroby a dala by som ruku do ohna za to, ze skratka ich imunitny system vakcinu nezvladol. po hexavakcine im nebolo nic, mali mierne teploty, nic vazne.

tonjadabik2
26. sep 2016

@evittam keby to boli neskodne latky..moj syn by nebol dva roky nonstop pomaly kazdy tyzden v nemocke.. kedze to mal z ockovania.. takze vravim zabija to deti!!!

zuzitko74
26. sep 2016

Mám tri deti a žiadne z nich nemalo nežiadúce účinky po očkovaní. Najstaršiemu dokonca ani nevedela pediatrička nájsť miesto, kde ho očkovali proti TBC. V osemnástich mesiacoch nás pozvali na kontrolu protilátok a mal ich.