Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@evittam hlboko sa ospravedlnujem, ze namiesto jednej navstevy, som ich konkretizovala viac....dufam, že táto moja zavádzajúca informácia nespôsobí paniku, rodičia sa nezľaknú a nezačnú očkovať svoje deti. Takéto verejné ospravedlnenie je dúfam postačujúce ohľadne mojej zavádzajúcej informácie.ďakujem za pochopenie.
@evittam a ako vy mozete vediet ze s niecim nemam skusenosti? Vychadzate iba z toho ze som sa sekla v jednej navšteve...Ja som reagovala na otázku v téme o už zaočkovaných deťoch a vedľajších účinkoch očkovania.Deti mám očkované obidve .Vyjadrila som sa k danej otázke.A to, že Vám prekáža že som uviedla nesprávnu informáciu, na kt.ste ma upozornila beriem.Nič viac, nič menej.Ja zase nepotrebujem od anonymnej osoby, ktorá si myslí, čo si myslí, aby moje tvrdenie označila za zavádzajúce.Jednoducho som danú vec nešpecifikovala správnym číslom. A nenapísala som nezmysel, len nepresnosť a to je dosť značný rozdiel...
@evittam to je smiešne..ja som sa ospravedlnila za to, že som niečo zle napísala a vidím, že je to problém.A či som chcela odísť? Neviem, písala som to konrétne Vám?Lúčila som sa s pani s mužským nickom.A potom som bola do diskusie vtiahnutá Vaším príspevkom na ktorý som chcela reagovať a uviesť veci na pravú mieru.S pozdravom
@prevenar takze vraj sa natom uz pracuje, aby boli sk titulky, fakt sa tesim.
dalej pre vsetkych ostatnych, znama davala pred tyzndom svoje dieta ockovat, ten jej hned odpadol , od lekarky bolo iba pocut , vraj to je normalne, tomu nerozumiem, co je toto za primitivnu odpoved, ze je to normalne. druha znama pisala, ze jej dieta po ockovanie prvy tyzden nemohlo chodit, co moze byt tu normalne.
a teraz by ma zaujimalo vysvetlenie od aristky, co je tu normalne,
keby sa to stane mojej dcere tak skocim do lekarky a a nech ju cele Universum ochranuje, inak ju dotrham.
@evittam samozrejme, ze sa neda dokazat, dalsia blbost, ked sa to zial neregistruje, neeviduje, v zivote sa statistiky nezmenia. v holandsku , lekarka dala uradom zodpovednym, na znamost o mnohych HPV ocko neziaducich ucinkov, samozrejme, ze ta pani lekarka ani nedostala odpoved, a to teda viackrat po sebe apelovala na ten urad, nikto nic.
Po pichnuti vakciny do stehna prestal na 6 mesiacov pouzivat lavu nohu. Prestal stvornozkovat, plazil sa tak ze pouzival iba pravu ruku a nohu. Celu lavu stranu iba tahal za sebou. Pomohla nam az na rehebilitaciach. Teraz ako 17 mesacny zacina iba chodit
tak hádam by hlavne doktorka už také dieťa očkovať nemala, kedže malo nežiaduce účinky po očkovaní.. išla by som do Martina do centra, ktoré sa zaoberá rizikovými skupinami detí, ktoré mali alebo možu mať NU z očkovania.. každopádne najlepšie je dať očkovať dieťa až po roku.. ked už má vybudovanú ako tak svoju imunitu a nie to do neho nasápať od 3mesiacov..
a ešte jedna pikoška .. moj muž bol na preventívke, tam zistili, že by sa mal dať preočkovvať na tetanus... ked sa opýtal doktorky, že načo, či je to nevyliečiteľná choroba, tak povedala, že nie. tetanus sa dá v pohode liečiť.. vypýtal si príbalový leták k vakcíne, aby sa s nou oboznámil, dala mu ho. kukol do toho a zistil, že je celý vo francúštine. ked to povedal doktorke, civela na neho ako vyoraná myš a povedala, že to dávajú každému a zatiaľ nikto nevravel, že tam nie je svk preklad.. Pretože si to nik nečíta...tak prosím pekne, takto oblbujú ľudí. a keby som vedela po francúzky verím tomu, že vo fr príbalovom letáku sa spomína viac nežiaducich účinkov ako v našich príbalových letákoch k vakcínam.. ved dôkazy sú... v anglickom letáku tej istej očkovacej látky sú rozšírené nežiaduce účinky. a ešte jedna vec... rozšírené príbalové letáky sa dajú pozrieť aj na stránke adc číselník.. pekné čítanie... a ak sa tam dočítate, že hexavakcínu stačí dať dva krát a nie tri krát, ako do toho nútia rodičov, tak vedzte, že je to pravda, ale samozrejme farmaceutická lobby atd, atd. atd. v adc číselníku si pozrite výsledky testov a účinnosti.. po dvoch dávkach je látka dostatočne účinná.. Do Zočkovania priatelia...
@peter952 zatial som nedala ockovat. Na neurologii aj doktorka z rehabilitacii mi tvrdili ze vakcina bola zle pichnuta. Teda ze mu bol asi štrajchnuty nerv, sposobilo to bolest a maly tak prestal pouzivat bolavu stranu. Teda ze to bolo iba v hlave. Po prvej navsteve rehabilitacii maly do 3 dni stvornozkoval, do tyzdna stal a o dalsie 2 tyzdne chodil. Velmi rychlo napredoval len mu stacilo ukazat ze ma lavu ruku aj nohu :(

@peter952 nonsens😂porúčam sa z tejto diskusie a prajem všetko dobré.