Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@gancarek nemýl si očkovanie so zázračným zaklínadlom.
A už vidím ako svoje deti vystavis tým chorobám, aby si im zabezpečila imunitu. To im už daj rovno v kolíske cmúľať pateurovku. Na imunitu.
@gancarek žiadny gol som si nedala, len krajne dezinformovaný človek si može myslieť, že očkovanie chráni na 100% nechráni, su ludia ktorým sa nevytvorí imuntia, su ludia oslabení chorobami, s potlačenou imunitou, ochorenia srdca, oslabení po inej chorobe, zaočkovaní iba jednou dávkou a tak dalej, učinnosť tej ktorej vakcíny sa stanovuje podla počtu chorých očkovaných a neočkovaných napríklad teraz v rumunsku bolo 96% chorých neočkovaných, to asi niečo vypoveda o učinku vakcíny, či ani nie? elekova je homeopatka a nič zo svojich tvrdení nedokázala, bububububu bez dokazov, ako dlho sa venuješ otázke okčovania? studuješ len odporcov alebo aj zastancov, či tých rovno bez diskusie označíš za vodcov propagandy, strojcov NWO ešte čo aka konšpirácia zaneje? nepoznáš ludí a značkuješ, neviem na akom základe.
@adsumus no v tom co si popísala je ockovanie uplne zbytocne Mudr Elkova ma vsetko podlozene staci si to vypocut,ja som nepisala o rumunsku to tu neplet ale o madarsku kde je 99% ZAOCKOVANOST a aj napriek tomu sa tam osypky vyskytli,ak by si mala dieta u ktoreho po ockovani vznikla dm tiez by si neskakala meter 20 a rozmyslala ci dat dalsie zaockovat je smutne ze v demokratckom state ako sa Slovensko oznacuje sa normalny clovek nedovola pravdy a co sa tyka nwo nejde o ziadnu konspiraciu to je holy fakt a raz zistis aukaz mi tu tie klamstva antivax celéééééééééééé😉
Alebo táto členka neočkovacej komunity Amiška, rodila doma, všetko ok, potom krče, po mesiaci sa pozviechala z nemocnice a išla domov, no ved čo, nezomrela a keby aj božia vola.
http://www.livescience.com/58408-tetanus-infect...
Len ked bola božia vola, nechápem načo išla do tej nemocnice. Asi nejaka naboženská nuansa.
a v čom klame antivax ohôadom očkovania? je toho požehnane
https://bezpecneockovanie.wordpress.com/2014/05...
@adsumus sorry ja som ti slusne odpisla ale ako vidim ty mas neake pocuchane nervy nik ta neosocuje asi patris k ludom co radi vyvolavaju konflikty myslim ze tu si maju zienky zdelovat NÚ ockovania a take ako ty nepatria do tejto diskusie ved prezentujes ockovanie najdi si svoj piesocek papa
sak pisem ze s tebou nik neuvedie konca papa
@gancarek o tom tvojom agitatorovi by mohol nieco vediet prevco...a ty sa chod medzitym prejst po dedinskych cintorinoch a uvidis ako odporucania prababiciek dopadali,ktore si tu predniesla...myslis si ,ze aj cisarovna Maria Terezia dala povinne nakazit svoje dieta ,aby malo protilatky na osypky ...no, trosku jej to nevyslo ,kedze dieta jej zomrelo,inak viesvkedy zacali zaklady osetrovatelstva a vies ,ze v tych zakladoch bola aj jedna dost podstatna vec a to je izolacia inf.choreho...takze neviem ,neviem ci si babky ,prababky hadzali deti do ohnisk nakazy,kedze historia hovori opak a na zaklade niecoho ,ze by poskodeni ,umrti.....
@laurinka2012 ked hovoris o zasklboch, myslis tym nieco ako vystrelovanie koncatin alebo jemne svalove zasklby...tiky...vdaka
@gancarek tvoje video som zachytila az teraz. skusila som to pustit, 3 hodiny zial nemam cas.
rovnako ako nasa volba ockovat, je to tvoja volba. neockuj, ak nechces.
co ti s urcitostou mozem garantovat, je ze sa nakazy zacnu sirit aj tu, kde predtym uz bol pokles, ci sa skoro nevyskytovali. a budu sa sirit lahsie.
ako stupne pocet pripadov nakazy, tak isto stupne pocet pripadov, ked choroba neprebehne lahko. v nejakom pomere vaznych pripadov na pocet lahsich pripadov (nehovrim, ze to bude hned 1:1).
to ti musi byt jasne.
(rovnako ako ine choroby. napríklad chripka. niekto si hodi paralen, cez noc vylezi, rano je uz skoro fit. a takych je vacsina. ale iny lezi aj tri-styri dni a je komplet odpisany v horuckach a triaske a dobre ze neskonci na infuzii.)
a chcem potom po par pripadoch vaznejsich priebehov vidiet AV skupinu, ako zlahcuje pripady, ked napriklad 1 z 100 000 nakazených deti prejde tazkou formou s následkami, alebo umrtim.
lebo teraz 1 dieta na 100 000 ockovani s nasledkami je pre vas dokaz vazneho nebezpecenstva vakcin.
ci to dieta, co umrie po nakaze, bude proste pre AV skupinu pripustne percento straty? nieco, s cim treba pocitat? dan za predpokladanu zdravu mladez s imunitou tvorenou len priamym prekonanim chorob?
takze sa ta argumentacia otoci?
AV bude zrazu argumentovat, ze je to male percento a nic to nedokazuje a vyhody prevysuju?
vies, ale je tu maly rozdiel.
ockovaniu sa da povedat nie, dakujem ,nechcem, radsej zaplatim pokutu.
ale skus takto odmietnut virus, ze dakujes, neprosis, nemas zaujem.
Ziadne
@eli321 čítala som si na adc císelníku príbalový leták k Infanrix Hexa, ktorý je rozšírený oproti klasickému v lieku, no lenže teraz ked to pozerám, tak je to tam uvedené inak.. hmmmmm.. škoda, že som si to vtedy neskopírovala.. ja som telefonovala na základe toho aj doktorovi, ktorý zostavoval informačné letáky, čo rozdávajú pediatri pred očkovaním rodičom, aby si dačo o tom naštudovali, tak ten doktor mi povedal, že je prekvapený, že je to tam tak uvedené. Neviem, či to potom zmenili alebo čo.. bolo tam niečo také, že po dvoch dávkach je účinnosť vakcíny takmer 100%

@gancarek imunita po kiahniach sa znuluje ak dieťa prekoná osypky