Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
Saka, vedecky, nie vefrcky
@vroni A prečo si takto nereagovala na petra952, keď napísal, že pred 300 rokmi bol počet autistov 1/100 000?
Preto, že ja som proočko a on je antivakcinista?
Ja som iba reagovala na Petrove pravdivosti takejto diagnózy a štatistík.
Vedecky uznateľné metódy sa vám kedy hodia, kedy nehodia☹
@peter952 Tento "zoznam" slávnych nediagnostikovala ja. Pripojila som link, kde sú uvedení slávni autisti a s Aspergerovým syndrómom. Takých odkazov je viac, vybrala som prvý náhodný.
Ja si myslím, presne tak ako @vroni, že v tých časoch táto dg ani pomenovaná nebola. Myslím si, že týchto ľudí prinajlepšom mali za čudákov.
Rokmi sa zlepšovala diagnostika, čo tiež samozrejme bolo vďaka rôznym aspektom, a preto sa asi aj spätne dalo zdiagnostikovať ľudí, ktorí boli spoločensky činní, mali za sebou výsledky svojej práce na základe svojich schopností, v nejakom prostredí, bolo známe ich chovanie, zvyky, ktoré boli aj nejako zaznamenané, keďže boli známi.
Preto som aj z toho vychádzala, že keďže známych bolo toľko, koľko bolo neznámych, o ktorých nemáme v dnešnej dobe záznamy o ich spôsobe žitia, zvykoch, výsledkoch v práci atď?
Nezmysly tu trepeš Ty. Preberáš tu niečie názory a dogmy bez toho, aby si sa nad tým zamyslel a sektovite odmietaš pripustiť, že na vec sa dá pozrieť aj minimálne ešte aspoň z jednej strany.
Vieš, koňom sa dávajú klapky na oči, aby neťahali bokom, zužuje sa im zorné pole. Kto koňovi nasadí klapky, ten mu dáva nažrať.
Ty si tu nastúpil po previm ako ťahúň AV...
@peter952, 11. marca si pisal, ze pocet autistov pred 300 rokmi bol asi tak 1/100000. O tom hovorim, ze je to blbost, vycucana z prsta. Autizmus sa zacina spominat kdesi od roku 1911 a este to v tomto obdobi vobec nebola diagnoza. Pred tym ani srnky netusia, kolko bolo autistov a aky bol ich pomer v celkovej spolocnosti. Spred 300 rokov nemame ani kompletne matricne udaje, aby sme vedeli, kolko deti bolo narodenych vobec, takze stanovit diagnozu a urcit pomer zdravi/chori je cislo nahodne vymyslene. Mozeme hovorit o stupajucom pocte autistov od patdesiatych rokov, na to mame overitelne udaje, ale spatna diagnoza realisticka nie je. Ze ich pocet prudko stupa od 50tych rokov, je fakt. Lenze to je prave aj obdobie, ked prislo k prudkemu a dlhodobemu znizeniu kvality zivotneho prostredia, nastupili upravovane potraviny, prechemizovane produkty - tych faktorov sa tam zbieha viac. Ukazovat prstom na jeden z nich zrejme riesenim nebude. Skumat vsetky globalne vo velkom - na to sa nikto neda (obrovske prachy, neisty vysledok a celkom urcite niekomu po ceste stupis na otlak).
@vroni zaroven treba pozriet ako sa vyvijala diagnostika ktore este dnes nie je dokonala - staci zavitat do temy mam deti s autizmom a uvidis ze mnohe z nich diagnozu potvrdenu nemaju lebo je to stale velmi tazke - je normalne ze cim lepsia diagnostika tym viac diagnoz - ako kedy neexistovali dyslektici zato pomocne skoly boli plne pripadne kazdy si urcite pamata spoluziaka ktory prepadol lebo mu neslo citanie/ pisanie - dnes by mali duagnozu v case mojho detstva to boli deti prepadavajuce, nesikovne etc. ... nezabudajme aj na zvysujuci sa vek populacie , zvysujuci sa vek prvorodiciek a milion dalsich faktorov ovplyvnujucich mnozstvo diagniz v populacii ( kedysi rakovina tiez neecistovala - hold boli lem umrtia ktorych pricinu nikto nevedel🙂)
@dai, to je dalsia vec. Diagnostika sa zlepsuje a bez diagnozy dnes nebude uz pomaly nikto 😉 Zvysujuci sa vek populacie je z obrovskej casti umelo vytvoreny jav (cize ludia casto neziju dlhsie sami od seba ich udrzuje farmaceuticky priemysel, udrzime tehotenstva, ktore by este pred par rokmi nevydrzali, deti, ktore by este pred par rokmi neprezili..... Ono je to velmi pozitivne pre nas osobne, ale genofond tym z dlhodobeho hladiska nesmierne oslabujeme) Vyssi vek prvorodiciek je taky oblubeny lekarsky zvast. Odovodnenie, preco je to akoze zle som sa nedocitala. Domnienka, ze starsie zeny maju castejsie postihnute deti bola uz viackrat vyvratena. Iny dovod si zatial doktori nenasli. Takze to radim do kategorie Maco: na vine je vzdy zena a ked sa zda, ze nie, tak len nevieme pravu pricinu.... Ale spat k autizmu: verim, ze ockovanie moze byt jednym zo spustacov (ale nie pricinou), ale rozhodne nie jedinym a vyhradnym dovodom....
Ved sa nedadame, diskutujeme 😅 Ja som sa nechcela hadat, chcela som ta len doplnit. Tak je tych 95% celkom ok vysledok 😉
@peter952 Veď si už konečne priznaj, že si vedle jak tá jedle. A tých Tvojich autistov spred 300 rokov diagnostikoval kto, keď aj vroni už napísala, že autizmus ako diagnóza existuje od r.1922. "Moji" slávni autisti a s AS boli slávni, existuje o nich nespočetne mnoho zápisov o ich spôsobe života a keďže boli slávni, možno sa zachovali aj správy o ich zdravotnom stave, svedectvá ľudí, akej povahy boli atď, na základe čoho sa dá predpokladať, že mohli túto dg mať.
Ale nesnaž sa tu bojovať mojimi zbraňami, nepochodíš. Si tupý jak brok a nevieš priznať prešľap a doplniť si medzery vo svojich "vedomostiach".
A ešte furt tu točíš dookola, že neočkovaní autizmus nemajú. Už si na smiech aj vlastným😀
@teegreen Tak teraz neviem, čo by som si radšej vybrala: či toho farmamafiou plateného trolka, alebo ohrdnutú ženu s komplexami.
Sklamem Ťa, nič nebudem argumentovať, načo sa opakovať, bolo tu už na túto tému zargumentovaného dosť v dávnej i nedávnej minulosti, stačí prelúskať.
A na Tvoje pikošky zvedavá nie som, poznáme ich úroveň.

@kvieta, sorry, ale to je zoznam nahodne vybranych historicky znamych introvertov (teda az na Mozarta, toho autor zoznamu pripisal hodne svojvolne) Asperger ako diagnoza existuje od roku 1992 a musis uznat, ze zdiagnostikovat 200 mrtveho “pacienta“ je tazko vefrcky uznatelnou metodou... 😉 Pravdivosti takejto dianozy sa priblizuje pravdivosti pohladu do kristalovej gule...