icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

aristka
4. sep 2017

@teegreen zdroj mam poznat ....zdroj si tu ty ...zas ziadna odpoved....

kvieta
4. sep 2017

@teegreen Tu sa napr tiež o tom diskutovalo, načo opakovať... Vasilisa🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/sme-pred-ockovanim-mmr-2/

teegreen
Odpoveď bola odstránená
kvieta
4. sep 2017

@teegreen O čo Ti ide? Do desať vieš počítať? Alebo iba s guličkami, prštekmi?...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
silica
4. sep 2017

@teegreen aka kauza s fipronilom? prosim posli nejaky link. vdaka

teegreen
Odpoveď bola odstránená
silica
4. sep 2017

@teegreen diikes zajtra pogooglim

aristka
5. sep 2017

@teegreen mam pocit ,ze ty tych kupovanych vajec si pojedla velmi vela ...aj v polotovaroch.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
5. sep 2017

@teegreen hold smola ,ja mam domace vajicka a aj domace susienky.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
dai
8. sep 2017

@aristka normalne mas moj obdiv🙂

veronikax
8. sep 2017

@teegreen
ale na to co si tu dala o tom ockovani...neodpovedia. No na vajicka sa chytia 🙂))))

dai
8. sep 2017

@veronikax skus trosku polistovat spat - ona uz dostala milion odpovedi ale kazdu spochybni nejakym vymyslenym niecim... a poprosim si pozerat zdroje ktore ona pravidelne dava - viac menej vsetko z antivax stranok, pripadne clanky roznych it-ckarov alebo ludi ako ja a ty - ti kludne aj ja napisem nejaky clanok a nasledne postnem aky super clanok na podporu mojho nazoru vysiel😉
preto tu s nou uz nikto realne nekomunikuje a neodpoveda- nema to totiz vyznam... plus sposob tee komunikacie je sposob akym sa mozno komunikuje niekde v krcme po niekolkych pivach a to ja osobne sa priznavam, nedam😉 preto aj zeny co na nu este reaguju fakt obdivujem🙂 je jedno ci na vajicka alebo na nejaky jej hoax

peter952
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
dai
8. sep 2017

@teegreen presne o tomto pisem🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
lusytaa
17. sep 2017

1.ockovanie Hexa+Prevenar13- bol 10 dni uplne mimo, mrzuty, vysoke teploty, poruchy spanku, krik zo spanku,
2.ockovanie Hexa+Prevenar13-teploty, zvracanie cez nos, az tolko ze zvracal žlč, sople, mrzutost, nespavost, krik,strach, apatia
3.rovnake ockovanie- uplne prestal spat cez den, mierne zvysena teplota, stvrdnutie miesta vpichu, privela energie nevie co so sebou....place zo sna

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
23. sep 2017

@peter952 všetci ludia ktorých poznám su očkovaní a poškodený na mozgu si zjavne len ty. bude to asi tou hiv infekciou, ktoroz trpíš podla tvojich vyjadrení.

peter952
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. sep 2017

@teegreen ale prosím ťa, su tu aj mamičky, ktoré vám nežeru tie vaše nezmysly ohladom očkovania, vyslovene bludy a vymývanie mozgov a deti si očkuju aby im nechoreli. tvoje hluposti ohladom bonusov nikoho nezaujímaju strč sa s tým niekem.

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
24. sep 2017

@teegreen ake maju bonusy za ockovanie ,to ma velmi zaujma ...ked farma ma zakazane uz davat aj reklamne pera ....no pis...