icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

kittykat22
6. dec 2017

@peter952 co kecas. Cierny kasel, stale su kiahne a osypky su aj u nas. Ale v nizkych cislach a minimalnou umrtnostou. Predtym ako boli vakciny tak tieto choroby kosili deti jedna radost.

kittykat22
6. dec 2017

Aj keby bola pravda, ze to dieta zomrelo na nasledky ockovania, tak to stat nikdy neprizna. Zo strany matiek by nastala opravnene panika a zacali by hromadne odmietat ockovanie. Preockovanost populacie by isla do haja, a bolo by otazkou casu kedy by prisla prva epidemia a lahli by stovky inych. A pretoze u nas stale cierny kasel je, aj s osypkami aj s kiahnami aj s priusnicami tak by to dlho netrvalo.

adsumus
6. dec 2017

@teegreen treba dokázať pretože veda tieto a podobne tvrdenia vyvracia dokazmi, takže prepáč, očkujem sa dalej a nemaj blbé poznámky, mne žiadna vakcína neuškodila ani nikomu koho poznám a že poznám teda dosť tých ludí.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
6. dec 2017

@teegreen veď ale nikdy nebolo ani naznačené, že vakcíny menia genetickú predispozíciu. Máš k tomu nejaký zdroj? Ak chceš boojovať za zachovanie genetickej informácie, tak by si mala začať bojkotovať hormonálnu antikonciu a firmy ktoré ich vyrábajú. Vo vode z kohútika ktorú pijeme, a z ktorej varíme je už pomerne slušné mnozštvo hormónov ktoré s najvačšou pravdepodobnosťou likvidujú mužskú reprodukčnú schopnosť.

aristka
6. dec 2017

@teegreen pozor na postipnutie komarom ,kedze mrtva vakcina alebo oslabena vakcina ,ktora neprenikne ani do bunky a sibnutim carovneho prutika zmeni geneticku informaciu ....co potom ten komar ,kliest ,blcha ,vsi ,plostice ,musnica ....a co choroby ...uz len nadcha ,ved nam sa potom meni geneticka informacia nonstop pri kazdom zivom cudzom antigene ....pomoooc ...porad ,ako sa mame pred tym chranit ,aby z nas neboli mutanti ....

kvieta
6. dec 2017

@teegreen Čo majú vakcíny spoločné s genetikou?

peter952
Odpoveď bola odstránená
inguszz
8. dec 2017

Prevenar 13 injekčná suspenzia Pneumokoková polysacharidová konjugovaná vakcína (13-valentná, adsorbovaná)
Poučte sa z mojej chyby !prosim .
3. Augusta som dala zaočkovať syna . Mal 8.mesiacov . Dôvod neskorého očkovania bol ten že je Atopik . Po neustalom presviedčani som poľavila .. pichli mu jednu nie celu ..do praveho stehna !
ĽUTUJEM !!!
synček o tri dni dostal podobne kiahnam . Svrbive tvrde ako keby pľuzgiere ..kozna nevedela identifikovať ani pediatricka. Neveri ze to z ockovania.. na 4. Den sa to roznieslo aj na tvar do kopy boli 6 . Po 20 dňoch to zmyzlo.
Na 5 den po ockovani dostal naspäť Atopický ekzém.
7. Den odmieta prsnik 3 tyzdne bez materskeho mlieka odmietal prsnik .. belavy povlak v ustach .
8 deň. Začal vracať prúdom . Rano
9 den . Rano ..obed
10den rano .obed. vecer.
11 den rano
13 den únava nechuť jest.
14 den prespal cely den aj noc
16 . Hnisave vyrazky pod krkom .
19 den -plac nervozita
20 den .. vracal prudom
24 den plač .. uska si chytal ..neskôr škriabal... nevedel lezat na boku na usku.
25 . Den ... hral sa a zrazu mi prestal dýchat zfialovel dusil sa zmodreli mu usta . Po cca 9-10sekundach vysli hlieny biele . Pediatricka je proti tomu ze to je z ockovania ...
Od toho dna pernamentne si chyta uska a krici bolesti ma.. asi v hlave .. zvukovody nema cervene usna nepotvrdila nic vravi ze je v poriadku ..
zaciname sa liecit homeopatikami . Zaberaju
Drzte palce . Zufali sme . Ale verim ze to sa napravi a uz v zivote Nedam zaockovat mojho drobceka .
Presiel 8 lekarmi aj pre dospelých a 5 z nich nam potvrdili ze to su vedlajsie ucinky vakciny.
A po kontrole nam povedali ze drobcek je zdravy . Ale vedlajsie ucinky sa dostavuju tak ze ich nebudeme vediet kontrolovat iba budeme musiet vediet pohotovo reagovat aby sa nam nezadusilo dieta ze take stavy sa mozu opakovat dakujem velmi pekne .

Dnes ma môj syn 3roky
presli sme si homeopatickou liecbou ktore si jeho telo ziadalo a prestalo to vsetko

ostal nam Atopicky ekzem a zistila sa Intolerancia na histamin

teraz nam zacal prespavat celu noc berieme Nalcrom a fenistil a neockovali sme sama hygienicka nam povedala nech neockujeme ked mame taky problem

aristka
8. dec 2017

@inguszz vies kedy dieta si chyta uska a vracia hlieny ,ked ma pozatekane sople a je vyvinuty tlak na eustachovu trubicu ....jemine...

inguszz
8. dec 2017

@adsumus

ja nechapem ako jedna dospela osoba pri rozume môže nieco take napisat

vobec nepatrite do skupiny ved sa to ani citat neda

sa cudujem ze stale ste tu

inguszz
8. dec 2017

😅

inguszz
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
slimstar
8. dec 2017

Drobčekovi prajem, aby bol zdravučký a už nikdy nič také hrozné nemusel zažiť. Každá matka urobí, pre svoje dieťa to najlepšie.

Očko to mohlo spustiť, ved 6 hnusov naraz + hliník a iné, z toho pár hnusov vírusového pôvodu, pár hnusov bakteriálneho pôvodu, to už urobí paseku.

adsumus
Odpoveď bola odstránená
slimstar
Odpoveď bola odstránená
aristka
Odpoveď bola odstránená
zuzkamargit
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
adsumus
8. dec 2017

@slimstar ale sa čudujem, že prečo nenarobíš jablkove pyre z nasich jablk a miesto toho propaguješ gebuziny zo zahraničia.

zuzkamargit
8. dec 2017

@adsumus mam taku znamu, tiez neockuje, objektivny dovod nema. Ma 2 hlavne hobby. Sedi na mk cele dni a s oblubou taha dieta po dr. PS: NIC mu nie je.... Asi ma velmi dobre dieta. Mna ta moja zlobka zamestnava na 120%

adsumus
8. dec 2017

@zuzkamargit moja neočkujca znama je na marihuane a nie je jediná, bohužial, deti maju syndromy, ale tak čo už.

aristka
Odpoveď bola odstránená
aristka
8. dec 2017

@adsumus ved si dava preventivne bio produkty...

adsumus
8. dec 2017

@aristka hm, niekde sa asi stala chyba...

aristka
8. dec 2017

@adsumus ono ja mam pocit ,ze tie bio homeo a neviem ake produkty maju riadne vedlajsie ucinky ,vid tieto diskusie...

adsumus
Odpoveď bola odstránená
slimstar
Odpoveď bola odstránená