icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

tin007
23. dec 2017

Pre tych, ktorych to zaujima, vsimnite si, ako manipulativne sa z mojej otazky: "Moja otazka: kde zmizlo 79 hlasenych neziaducich ucinkov?" stalo zrazu obvinenie "či si kontaktovala urady, ktoré obvinuješ že klamu".

Nenapisala som, ze urady klamu, polozila som otazku, kde zmizlo 79 hlaseni NU vakcin z min roku, preco je tam ten rozdiel. Neziaduce ucinky po ockovani vykazuje aj SUKL a aj UVZ SR; logika hovori, ze ten pocet by mal byt rovnaky, ale v realite to tak nie je.

adsumus
23. dec 2017

treba osloviť urady a pýtať sa ich, ak sa človek nepýta nič sa nedozvie, potom má pocit, že mu idu po krku urady, lekári, zdravotníci.

evittam
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
adsumus
23. dec 2017

@evittam tvoje dieťa nemalo žiadne nežiaduce učinky lebo si ju neočkovala, nebojíš sa osypok, že to dostane? ani trochu neveríš, čo píšu lekári, že to može mať smrtený priebeh?

evittam
23. dec 2017

@adsumus Nie, nebojim da. A ja verim lekarom.

evittam
23. dec 2017

*sa

adsumus
23. dec 2017

@evittam a tvoj lekár ti povedal že osypok sa netreba báť, bol to prevenar? či peter?

evittam
23. dec 2017

@adsumus Nepoznam lekarov pod takymi menami.A zase ta žiadam prestaň o mne písať klamstva. Naposledy ti pisem-nepoznam ziadneho z tych, o ktorych pises. A nie som uz vonkoncom taka hlupa aby dom sa riadila radami internetových diskusii na MK.

evittam
23. dec 2017

*sa.....
Btw.bojim sa rôznych chorôb,ktore mozu moje deti dostat. Môžu ich však dostat ci uz ockovane alebo nie. Vakcina s tym nema nic spolocne.

adsumus
23. dec 2017

@evittam ale má vakcína sposobí, že tvoje dieťa ma protilátky a dokáže sa brániť infekcii ak ich nemá, chroba si vybera svoju dan. inak sa nečudujem, že sa neriadiš vlastnými radami na MK.

evittam
23. dec 2017

@adsumus Si už smiešna. Ale nevadi. Nie, neriadim sa radami neznamych samozvaných "odborníkov" na MK. Moje názory sú moje nazory.
A neexistuje vakcina,ktora ti zaruci to co tvrdis. A nenamahaj sa,nemienim sa zase a znova s tebou dotahovat. Takže končím s tebou debatu. Nakolko nikam nevedie a pises o mne klamstva.

adsumus
23. dec 2017

@evittam písala som o tebe len to, čo si písala ty, že sa neriadiš radami na MK, nečudujem sa.

clovek123
25. jan 2018

Tak u nás očkovanie v 3 m po niekoľkých dňoch sa mi syn dostával do stavov kde nehybne ležal očká vypulene . Automaticky sme boli sledovaný na neurológii .Konečne nám povolili druhé očkovanie v 10m ale musel pred očkovaním brat diazepan . Po 5dnoch teploty dieťa uplakané chytá si uška a má triasky.

peter952
Odpoveď bola odstránená
clovek123
25. jan 2018

@peter952 Veru uvažujem čakali sme že je starší že už 1a pol žiadne príznaky tak sme dali druhu očkovaciu a to som sa tešila že sme to prvé dni zvládli ale už naozaj po dnešnom dni nemám chuť riskovať zdravie dietata

eva8
26. jan 2018

@clovek123 ak po prvom očkovaní malo také viditeľné nežiadúce účinky, malo podstúpiť špeciálne neurologické (?) vyšetrenia. Toto stále navrhujem - malo by sa oficiálne zaviesť povinné dôkladné vyšetrenie pri minimálnom podozrení.
Staršie deti nemali problémy po očkovaní?

clovek123
27. jan 2018

@eva8 máme nevrologicke vyšetrenia a aj sme sledovaný naďalej na neurológii . Neurologická povolila druhé očkovanie s tým že musí 2dni pred brat diazepan(dva dni zúfalstva dieťa bolo už vtedy uplakané a nemludne vôbec nechcel späť)

peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
27. jan 2018

@clovek123 je zaujímavé - diazepan má ukľudniiť, u nás tiež u dcéry mal opačný účinok..... A čo vraví neurológ na tie reakcie po tom ďalšom očkovaní?

aristka
27. jan 2018

@eva8 dieta po diazepame vobec v tristvrte pripadov nemusi byt kludne ,to je len tvoj laicky nazor.

didi35
27. jan 2018

Ja sa vazne cudujem tym, ktori ockujete. Co chcete, aby Vase dieta dostalo? Juvenilnu cukrovku? Autoimunitne ochorenie?? Alebo autizmus? Ze to niektore napriek mnohym informaciam stale nepochopili?? Vakciny poskodzuju cele telo a hlavne mozog tazkymi kovmi. Tu sa pozrite, co sa s niektorými detmi stane. Buchaju si do hlavy, lebo ich strasne boli mozog, ale zial, oni to nevedia povedat!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=kZHIbK4cS6ghttps://www.youtube.com/watch?v=wX4j6MG794Qhttps://www.youtube.com/watch?v=PPWL5yimhyg
didi35
27. jan 2018

to vide nejde pripojit, stale tam ukazuje emotikjon...

tak toto napr.

https://www.youtube.com/watch?v=kGXZfrMCikk
clovek123
27. jan 2018

@eva8 na neurológii idem teraz v utorok . Som zvedavá čo povie. Po vyše týždni zvisena teplota 37,5 a nevedia prečo.

adsumus
27. jan 2018

@didi35 cukrovka ani autizmus a tak dalej nie su nežiaduce učinky očkovania. to už by sme boli všetci chorí, nielen jedno percento populácie. treba s apozrieť okolo seba na stav životneho prostredia, skládky s nebepzečnými chemikáliami, pesticídy a tak dalej tieto látky maju potenciáln nivočiť ludsku dna, nie vakcíny.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená