Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
treba osloviť urady a pýtať sa ich, ak sa človek nepýta nič sa nedozvie, potom má pocit, že mu idu po krku urady, lekári, zdravotníci.
*sa
*sa.....
Btw.bojim sa rôznych chorôb,ktore mozu moje deti dostat. Môžu ich však dostat ci uz ockovane alebo nie. Vakcina s tym nema nic spolocne.
@adsumus Si už smiešna. Ale nevadi. Nie, neriadim sa radami neznamych samozvaných "odborníkov" na MK. Moje názory sú moje nazory.
A neexistuje vakcina,ktora ti zaruci to co tvrdis. A nenamahaj sa,nemienim sa zase a znova s tebou dotahovat. Takže končím s tebou debatu. Nakolko nikam nevedie a pises o mne klamstva.
Tak u nás očkovanie v 3 m po niekoľkých dňoch sa mi syn dostával do stavov kde nehybne ležal očká vypulene . Automaticky sme boli sledovaný na neurológii .Konečne nám povolili druhé očkovanie v 10m ale musel pred očkovaním brat diazepan . Po 5dnoch teploty dieťa uplakané chytá si uška a má triasky.
Ja sa vazne cudujem tym, ktori ockujete. Co chcete, aby Vase dieta dostalo? Juvenilnu cukrovku? Autoimunitne ochorenie?? Alebo autizmus? Ze to niektore napriek mnohym informaciam stale nepochopili?? Vakciny poskodzuju cele telo a hlavne mozog tazkymi kovmi. Tu sa pozrite, co sa s niektorými detmi stane. Buchaju si do hlavy, lebo ich strasne boli mozog, ale zial, oni to nevedia povedat!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=kZHIbK4cS6ghttps://www.youtube.com/watch?v=wX4j6MG794Qhttps://www.youtube.com/watch?v=PPWL5yimhygto vide nejde pripojit, stale tam ukazuje emotikjon...
tak toto napr.
@didi35 cukrovka ani autizmus a tak dalej nie su nežiaduce učinky očkovania. to už by sme boli všetci chorí, nielen jedno percento populácie. treba s apozrieť okolo seba na stav životneho prostredia, skládky s nebepzečnými chemikáliami, pesticídy a tak dalej tieto látky maju potenciáln nivočiť ludsku dna, nie vakcíny.

Pre tych, ktorych to zaujima, vsimnite si, ako manipulativne sa z mojej otazky: "Moja otazka: kde zmizlo 79 hlasenych neziaducich ucinkov?" stalo zrazu obvinenie "či si kontaktovala urady, ktoré obvinuješ že klamu".
Nenapisala som, ze urady klamu, polozila som otazku, kde zmizlo 79 hlaseni NU vakcin z min roku, preco je tam ten rozdiel. Neziaduce ucinky po ockovani vykazuje aj SUKL a aj UVZ SR; logika hovori, ze ten pocet by mal byt rovnaky, ale v realite to tak nie je.