Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@adsumus Akym antivax bludom na nete verili rodicia dievcata??!? Ved to im kludne mohol povedat pediater, ze ked uz vypukla chripkova epidemia, tak nema zmysel ockovat. Ved to tvrdia aj vyrobcovia vakcin, ze sa treba ockovat pred sezonou.
Proste to je tak, ze kazdy mame nastaveny ten svoj filter vnimania, tak ty si myslis, ze rodicia uverili antivaxerom...
Odkial vies, zeby ju ta vakcina zachranila?? Mas vestecku gulu? To je zase len a len tvoj nazor.
@didi35 ale to nie je pravda, čo píšeš, očkovať zmysel má aj po vypuknutí epidemie. odkial viem? ala antivax, osobna skusenosť som zaočkovana a nič bez chrípky, rodinný príslušník ochorel aj ked som upozornovala, že nech sa očkuje, verila že z očkovania je chrípka, teraz čakame, či to prežije, dufam že ano.

@adsumus Bavím sa s tebou?! Nie. Ja nikde nepíšem,ze neverim ockovaniu.
Tvoje bludne dristy su na smiech. Cize ak dieta zomrie na chripku -ty uz vies,ze by ho vakcina zachránila aj ked ani lekari nie su o tom presvedčeni a rodičia sa maju poďakovať inym. Ak vsak dieta zomrie na chripku aj napriek vakcíne uz je to len a len na rodičoch,ze dali očkovať. Velmi zaujímavé teorie...ale len pre teba a tvoju fantaziu.