icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

adsumus
17. feb 2018

@eva8 jednoznačne, ak to odporučaju lekári.

adsumus
17. feb 2018

@eva8 ano ak to odporučia lekári.

evittam
17. feb 2018

Nie som zaočkovana a nic bez chrípky uz viac než 20rokov, obe moje deti to iste. V celom mojom okoli tiež. Stara mama sa zaočkovala a skoro zomrela na chripku co dostala po očkovaní. Pevne sme dúfali, že prežije. Toľko moje osobne skúsenosti.

eva8
17. feb 2018

@adsumus a lekári na sk to odporučili?

eva8
17. feb 2018

@adsumus pýtam sa preto, lebo z tvojich linkov a komentov mi vyplýva odkaz: Očkujte svoje deti proti chrípke!

didi35
17. feb 2018

@adsumus Tak si to tym rodicom mala vysvetlit ty, ze to ma zmysel! Ja reagujem len a len na ten clanok. Ved v tom clanku sa nic nepise o antivaxeroch. Sami doktori nabadaju na ockovanie este pred chripkovou epidémiou, nie neskor. Tak to bolo mozno aj s tymi rodicmi dietata. A ty to hned vztahujes na antivaxerov...

Moj otec sa (zial) dava pravidelne ockovat proti chripke a tuto chripku veru schytal. Preco mu nefunguje?? Mama chripka detto, akurat ze ona sa neockuje. To je uzasny dokaz o ucinnosti vakciny. Skoncili rovnako.

To, ze ty si zdrava, nie je dokaz, ze vakcina funguje. Mas dobru imunitu, to je cele.

adsumus
17. feb 2018

@didi35 tí rodičia mali informácie, že sa treba očkovať, rozhodli sa podla antivax, že nie, teraz po umrtí sa už rozhodnu asi podla lekárov.smutne, ale ja to chápem ludia sa vedia vydesiť, čo sa zdravia detí týka.

adsumus
17. feb 2018

@eva8 ja som za očkovanie aj kvoli tomu, aby nás nemuseli ratovať slovenskí lekári. idem podla vedcov a lekárov na svete, europa, usa nič lepšie som nenašla.

eva8
17. feb 2018

@adsumus ja zas na Slovensku nepovažujem za potrebné očkovať túto sezónu deti proti chrípke. U dospelých to nechám na ich rozhodnutie - ja by som sa teraz určite nezaočkovala. S veľkou pravdepodobnosťou ani budúci rok, nepovažujem to za nutné

evittam
17. feb 2018

@didi35 To vieš, ani lekári sa nevyjadrili k úmrtiu-na co vlastne zomrela ale najväčšia aktivistka na MK to vie na 100%.😉
A ked ochorie aj napriek ockovaniu tak nebude potrebovať "ratovať" od slovenských lekárov. A len ona veri lekarom lebo sa ockuje.

adsumus
Odpoveď bola odstránená
eva8
17. feb 2018

@evittam mne je veľmi nepríjemné "dokazovať" vinu a nevinu na nešťastí druhých. Len bohužiaľ, niekedy treba dať konkrétny príklad

eva8
17. feb 2018

@adsumus už vieš prečo nerada s tebou diskutujem? Kvôli tvojim dodatkom. Prekvapíš sa, ale možno moje vedomosti v tejto oblasti sú väčšie ako tvoje 🙂

adsumus
Odpoveď bola odstránená
eva8
17. feb 2018

@adsumus okrem kopírovania sa pýtam na mne neznáme veci.
Ty porovnávaš moje a tvoje vedomosti, ja netvrdím, že viem viac ako ty 🙂
A znova celkom konštruktívna výmena názorov zašla do nezmyselnej roviny. Načo?

zuzitko74
17. feb 2018

@adsumus Ja som za očkovanie, nie som antivax, ale očkovanie proti chrípke nepovažujem za potrebné.

adsumus
17. feb 2018

@zuzitko74 ani ja som nepovažovala, až kým som si neuvedomila, že okolo nás su ludia, ktroých týmto očkovaním chránime pred smrťou.

adsumus
17. feb 2018

@eva8 do nezmyslenej roviny ide každá jedna diskusia s človekom, ktorý je proti očkovaniu, asi to vyplýva z povahy veci.

eva8
17. feb 2018

@adsumus som proti očkovaniu?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
17. feb 2018

sranda, že ludia proti očkovaniu možun urážať od rána do večera a ja napíšem sovj názor a je vymazaný.

adsumus
17. feb 2018

dieťa zomrelo, jeho rodičia ho neočkovali lebo "nežiaduce učinky a chemia", už o tom nie su až tak presvedčení.

http://abcnews.go.com/Health/family-haunted-dec...

zuzitko74
17. feb 2018

@adsumus Ak sa o svoje zdravie starám iným spôsobom než je očkovanie a chorobu nedostanem a teda ani nešírim ďalej, tak tiež chránim ľudí okolo seba pred smrťou.

soldi
17. feb 2018

@adsumus a zas to Tvoje prekrucanie. Ako smrt dietatka suvisi s neockovanim?
Lebo v clanku sa pise, ze mala chripku, bola v nemocnici, jej stav sa zlepsil, prepustili ju domov a rano zomrela v spanku, pricina smrti zatial nezistena.
Takze sa mi automaticky natiskaju dve otazky:
1. Ked je pricina smrti nezistena ako sa odvazujes tvrdit ze zomrela kvoli neockovaniu?
2. Vies Ty alebo ktokolvek iny podat dokaz o tom, ze keby bola zaockovana, tak by prezila?

Toto su len recnicke otazky pre teba na zamyslenie, nemusis mi odpovedat, lebo to budu zas polopravdy a prekrucance ako vsetko co pises ty a peter

peter952
Odpoveď bola odstránená
soldi
17. feb 2018

@peter952 ale prosim Ta, Ty a adsumus pisete uplne rovnake “fakty”. Akurat si v nich protirecite 😂 ale vypovedna hodnota je rovnaka, cize ziadna.

peter952
Odpoveď bola odstránená
soldi
17. feb 2018

@peter952 samozrejme petrik, vobec sa s tebou nehadam a do poslednej bodky zeriem vsetko co pises, len mi uz nepis, dobre?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. feb 2018

@soldi bolo by fajn ak by si neobvinovala mna že prekrucam alebo píšem polopravdy, napísala som to čo sa stalo, rodičia neočkovali, dieťa dostalo chrípku a zomrelo, teraz uvažuju, či by predsa len enmalo vyššie šance na prežitie ak by bolo zaokčovane, to je ich vypoved, realita fakt, obvinuješ ma že píšem, veci, ktoré nepíšem, prečo? nevieš čítať? domýšľaš si, potrebuješ odmietnuť realitu, nepriatela, nerozumiem. tieto príbehy rodičov, ktorí neočkovali až kým im neochorelo dieťa sa objavuju častejšie a častejšie, bohužial