Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@peter952 prečítaj si aspon raz odbornu recenziu na tento antivaxerský papier, možno konečne pochopiš, že s antivaxom niečo nie je celkom ok.
@teegreen na základe čoho ideš presviedčať človeka, že sa nemá očkovať? vedcký vyskum hovorí jasne, že sa treba chrániť, nie chorieť studie su podla teba zmanipulovane ako konkretne, lebo taketo obvinovanie ludí z klamstva a podvodu bez dokazov je len šírenie paniky a manipulácia, nič viac.
@adsumus celk. vyšetrenie, kompletné teda, celk. zdravot. stavu a tak možné odhalenie nejakej závažnej choroby, že keby prišlo k očkovaniu, celkovo by sa zhoršil zdr. stav toho dieťaťa, neviem to tak prof. vysvetliť, len takto laicky, ale určite sú také vyšetrenia, že sa nimi môže prísť na nejakú predispozíciu vážnej choroby, a teda by sa potom určilo - toto dieťa nemôže byť zaočkované, lebo očkovanie mu spustí ADHD, autizmus, cukrovku...čo ja viem, čo ešte...lebo má na to predispozíciu, takto som to myslela a neviem, či naša zdravoveda toto vie dopredu z nejakých odberov, vyšetrení...takto dopredu určiť, či je to vôbec možné. Myslím si, že je, len je to drahé a trvá určitú dobu, kým sa príde k výsledkom, ale zasa, za tú dobu by to myslím stálo...čo sa týka peňazí, keby tu nebola taká korupcia aká je, a nielen v zdravotníctve, boli by peniaze aj na takéto nákladné vyšetrenia a národ by bol zdravší, ale to asi nie je účel....
V tejto diskusii je veeela ega... Naco???
Ved ked niekto chce ockovat a je o tom svatosvete presvedceny, tak nema vyznam stracat cas a nervy... Nepresvedcime ho! Tolkokrat som sa o tom uz presvedcila! Aj v rodine je moj brat aj otec za ockovanie... Nic s tym uz nenarobim... Tato tema je fakt zlozita. Nie je jednoduche prestat verit tomu, co nam kedysi tvrdili. To chce odvahu a nezatazenu mysel.
My budme radi, ze sme pochopili vcas a sirme to dalej...
@libawet
@didi35 mne ped hovorila ze kedysi bolo bezne sledovat dieta aj celu rodinu pred ockovanim, krvne (nie geneticke) testy boli samozrejmostou, brala sa do uvahy aj rodinna anamneza. Takisto po ockovani sa dieta pozorne sledovalo a vsetky nu sa skumali a zapisovali a hladali sa pricinne suvislosti.
Nie ako teraz, ze sa ockuje hlava nehlava ako na beziacom pase
@soldi Kedy to tak bolo? Som rocnik 73, nas ockovali v skole - nahrnuli do jednej miestnosti na prizemi - vysunute pracovisko lekarky a ockovali hlava-nehlava. Pekne v zastupe sme stali a cakali na svoj shot. Ani rodicov sa nepytali, ci s tym suhlasia... Dufam, ze tie casy sa uz nevratia.
@didi35 to si pamätám aj ja pár rokov dozadu ☹
podľa tabulky danej v týchto témach, Japonci vylúčili mumps z povinného očkovania. Miesto mmr majú mr - t.j. osýpky + rubeola
Tiež si myslím, že mumps sa dá zvládnuť. Aj rubeola, no tá je nebezpečná pre tehotné
Je jednoduche kricat neockujme, ked je nízky výskyt týchto chorob a clovek uz nejaky cas ani nevie ako taka choroba vyzera a co sposobuje. Ak je dieta chore, kazda matka prosi o uzadravenie, o prenesenie choroby na nu a pod. Pretoze to dietatko trpi. Ak sa nebude ockovat tak ako je to teraz moderne, tak sa postupne tie choroby vrátia a trpiet bude omnoho viac deti ako deti, co maju nasledky z ockovania. Je vo mne taka zvedavost, ci by rodicia, ktori neockujú v pripade existencie tych chorob u nas neockovali tiez. Alebo ci sa len spoliehaju na kolektivnu odolnost a vyje*avaju tak s ostatnými.
@petrofka tak si to vezmime rad radom:
Pneumoky, stale existuju
Rotaviry, stale existuju
Mumps, rubeola, osypky, stale existuju ale vo vyrazne znizenom vyskyte.
Obrna, zaskrt, takmer eradikovane v ramci eu
Cierny kasel, stale existuje
HiB stale tu je ale mensia miera vyskytu, aj ked je to otazne lebo sa diagnostiku len v tazsich pripadoch.
HepB stale tu je
Tetanus, stale tu je
Takze ja stale zastavam nazor, ze ano, ockovanie slutocne pomohlo eradikovat nejake choroby, ale na druhu stranu sa kopa veci ockuje zbytocne.

Skryty odkaz starej mamy dievcatka je, aby rodicia neriskovali a zaockovali deti proti chripke. (Aj ked este okolnosti nie su jednoznacne) Nikto nechce zle druhym