icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

eva8
21. feb 2018

@soldi ale to aj ovčie kiahne

soldi
21. feb 2018

@eva8 tie uz mali, takze tie neriesim

libawet
21. feb 2018

@adsumus ak by sa mojim deťom zistilo podrobnými vyšetreniami a ak by také existovali a robili by sa, že skutočne sú v budúcnosti, v dospelosti - náchylné na napr. cukrovku, autizmus, rôzne druhy rakovín....tak by som veľmi zvážila, či ich dám zaočkovať a ak, proti čomu, pretože by som tým len viac mohla urýchliť proces a skrátiť čas, kedy by možno tú cukrovku, autizmus...mohli dostať. Nechala by som ich teda nezaočkované, pretože dostať napr. mumps, osýpky, č. kašeľ...sa mi zdá menej škodlivé ako mať napr. autizmus, cukrovku, rakovinu.....a dá sa z nich vyzdravieť a zostať tak voči týmto chorobám už imúnny ako zomrieť napr. na rakovinu alebo mať ten autizmus, ktorý je nezvratný alebo sa z nich nedá vyliečiť, ako napr. cukrovka

adsumus
21. feb 2018

@libawet vieš ono ludom sa veľa zdá ale nie je to tak, napríklad taka prekonana chrípka zvyšuje riziko infarktu, prekonane osýpky zas oslabia imunitu na dva roky a očkovanie neovpplyvnuje ani to či schytaš autizmus alebo rakovinu alebo homosexualitu, genetika a prostredia to robia. ináč chrípka nebudeš immuna, ani proti tetanu, pri rubeole sa možeš znova nakaziť.

adsumus
21. feb 2018

@teegreen ty maš asi problém si vykomunikovať veci s lekármi, nie si sama, ani ja nie som nadšená z ich správania, naopak, šlak ma ide trafiť, zas a znova a znova, čoho su schopní a teraz pozor opačný záver ako tvoj ja práve preto očkujem, aby mi nemuseli liečiť dieťa, dávam prednosť vedecky dokázanej a učinnej prevencii a zdravemu rozumu (máš protilátky si chránený, nemáš, nie si), ty vieš vobec čo je záškrt, obrna tetanus? to su týždne liečby v nemocnici a kto ti ho tam bude ratovať presne tí istí ktorí ti volajú, že sa má isť očkovať ked má chrípku.

libawet
21. feb 2018

@adsumus ale asi nerozumieš - ak by bola mojim deťom zistená predispozícia, vyššia náchylnosť na získanie raz týchto chorôb ako je rakovina, cukrovka a pod., tak určite im ešte do tela nedám navyše chemickú bombu, čo obsahuje vakcína očkovania, ktorá by len mohla urýchliť celý proces začatia sa napr. tej rakoviny, pretože to nikto nevie, čo tá chemická bomba vakcíny v tele narobí a aký proces tam spúšťa u zdravého jedinca a nieto ešte viac náchylného na získanie raz napr. rakoviny, či cukrovky. Čo sa týka chrípky - ak je chrípka správne doma vyležaná a liečená s dĺžkou aspoň dva týždne, nemá dopad raz na získanie infarktu - tu hovoríš o ľuďoch, čo ju prechodia, nie ? Takže nezavádzaj. Homosexualita - to beriem, že si len tak "strelila od boku", tá sa predsa nedá schytať/získať, tak sa ľudia narodia! Osýpky - som prekonala ako malé dieťa, predstav si a imunitu mám veľmi dobrú. Rubeolu alebo " ružienku " som mala ako sedemročná, pri bežných príznakoch sama zmizne do cca 3 dní a je voči nej doživotná imunita, oprav si svoje zdrav. vedomosti.

adsumus
21. feb 2018

a ano očkovanie nechráni na 100% ale čo je na tomto svete na 100%? nič len dane a smrť. 😔

adsumus
21. feb 2018

@libawet ty si prosím ťa hlavne prečítaj, chemická bomba, čo obsahuju vakcíny a zistiš, že nič čo by v tvojom dieťati nebolo, bohužial už sa narodili poškodene deti, pritom matka prekonala rubeolu, virusy su svina, homosexualitu som nestrelila, to je antivax vystarha, že ked sa zaočkujeme budeme teplí, vadí?

adsumus
21. feb 2018

očkovanie sposobuje homosexualitu 😍

https://www.huffingtonpost.com/2013/04/01/vacci...

libawet
21. feb 2018

@adsumus niekto tu toto napísal o homosexualite a Ty to tu ďalej šíriš?! Prečo ? Potom aj Ty si za takú hlúposť zodpovedná....

adsumus
21. feb 2018

@libawet prečo ťa to tak naštvalo, ked očkovanie sposobuje rakovinu ako ty tvrdíš, prečo nie homosexualitu

libawet
21. feb 2018

@adsumus Ty si úplne na hlavu, prepáč. Ja som toto predsa nikde nenapísala, že očkovanie spôsobuje rakovinu! Znovu si to prečítaj a nešír tuná nezmysly! Ak by bola môjmu dieťaťu zistená predispozícia na získanie raz v budúcnosti napr. rakoviny, cukrovky....tak nedám zaočkovať, pretože tá chémia vo vakcíne by mohla ten proces urýchliť - som napísala! A to je teda sakra rozdiel. Áno, kvôli takýmto idiotom ako si aj Ty, vznikajú dezinformácie všade na nete, v médiách a pod.

adsumus
21. feb 2018

@libawet píšeš že vakcína može urýchliť proces začatia rakoviny, takže aj homosexuality, prečo nie?

adsumus
21. feb 2018

a ináč prečo mi nadávaš? ja ti nenadávam?

libawet
21. feb 2018

@adsumus nekomentujem, nemá význam, maj sa pekne, lebo by som ešte inú nadávku na Teba použila a to nechcem.

adsumus
21. feb 2018

@libawet ale prečo máš potrebu niekomu nadávať? že nesuhlasí s tvojimi názormi? ved si neočkuj deti, nebudu mať rakovinu ani nebudu homo ani auti, to je tvoja vec, nemusíš kvoli tomu nikomu nadávať, prečo by si mala?

libawet
21. feb 2018

@adsumus Ty si ideš proste svoje, prečítaj si všetky príspevky tuná odo mňa, ja nie som proti očkovaniu, a sme očkovaní, takže....ja som sa len snažila Ti vysvetliť, že aj v tom očkovaní nie je len čierna a biela, ale je aj sivá a čo by sa mohlo robiť pred očkovaním, ak by bola vôľa a peniaze ( keby šli tam, kam majú ísť, tak aj tie by boli )....a k nadávkam som sa znížila, lebo si ma fakt s tým nepravdivým tvrdením na mňa vytočila....takže to nie je tak, že nesúhlasíš s mojimi názormi, a ja sa na to naštvem. Ty mi dávaš do úst to, čo som nikdy tuná nenapísala, a to ma vytočilo, prekrúcaš fakty, a dávaš si ich ako Tebe vyhovuje, chápeš aspoň trochu?

adsumus
21. feb 2018

@libawet nie nechápem, ja neprekrucam fakty, ani ich nedávam ako mi vyhovuje, len som sa pýtala, prečo rakovina z očkovania može byť a homosexualita nie? nevieš asi, ani ja.

didi35
21. feb 2018

@eva8 Mumps prave prebieha u mojich deti v skole na prvom stupni. Neviem, kolki ochoreli, ale trufam si odhadnut, ze to boli ockovane deti...

jerryjanka
21. feb 2018

@soldi stale maš rovnaku doktorku?

soldi
21. feb 2018

@jerryjanka ano, preco? Ty uz nie?

eva8
21. feb 2018

@libawet zmýšľam podobne. V súčasnosti je už málokto zdravý. Ja by som sa zamerala na neurolog ochorenia a tie bez "etiológie" Neviem sa presne vyjadriť. Tie, u ktorých je neznánmy pôvodca
@didi35 vlastne som ani nepočula, že by mal niekto v súčasnosti mumps alebo rubeolu. Na školách mojich detí bol celý čas pokoj. To skôr mononukleóza u starších sa objavovala znenazdajky

jerryjanka
22. feb 2018

@soldi ale hej len ma udivuje že ti povedala takuto vec o očkovaní, lebo ona je stale dosť za očkovanie čo som počula od inych mam. tak ma tato info dosť prekvapila

soldi
22. feb 2018

@jerryjanka hej, hovorila mi o tom. osobne si nemyslim, ze je ako dr velmi kvalitna, ale mne vyhovuje jej styl, ze ma do nicoho netlaci a neriesi veci, ktore riesit nechcem.

jerryjanka
22. feb 2018

mám rovnaky názor na ňu, teda chodim tam malokedy ale ked niečo chcem a poviem nič nie je problem ale očko nerieši a vie že u nas atb len ked fakt treba.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
22. feb 2018

@teegreen ked dostaneš tetanus alebo záškrt, či ine ochorenie, budu ťa liečiť vylučne len tí, čo ich poznáš, t.j. predopkaldám, že nejaka babka homeopatka?

eva8
22. feb 2018

@teegreen to už je aká zodpovednosť?!
Prečo jedna dávkaMMR nestačí:
",,,.....Podobne aj vakcína je citlivá na transadňovanie a manipuláciu a jej účinnosť môže byť znížená, čím aj odpoveď na očkovanie môže by neštandardná."

eva8
22. feb 2018

OPRAVA: citlivá na transport, uskladňovanie