icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

adsumus
24. jún 2019

@eva8 negatívna skúsenosť je čo, že sa dieťaťu zastavia vetry, lebo aj také názory tu padli?

eva8
24. jún 2019

@adsumus ked by prve dieta, alebo synovec, ci neter, alebo niekto pokrvne blizky mal nasledky, ockovat by som nedala. Vetrom u deti sa tesim, aspon ich neboli brusko 🙂 A teraz pichaju, co pan odsuhlasi. Alebo nepodaju liecbu, lebo poistovna neschvali. Vidis v tom rozdiel?

adsumus
24. jún 2019

@eva8 evka, ono sa to vedecky zisťuje, či to očkovanie škodí alebo nie, a vychádza, že, nie. čo k tomu chceš dodať? máš vlastný výskum, ktorý dokazuje opak? nemáš, tak čo hundreš? chod s tým niekam alebo dodaj dôkazy, že nemáme očkovať. a tie nemáš ako celý čas, antivax akurát tak vie dokázať, že očko pomáha a neškodí.

eva8
24. jún 2019

@adsumus nehundrem 🙂 Odpovedam 🙂

eva8
24. jún 2019

@adsumus pozri, ty by si dala ockovat svoje druhe dieta, keby prve malo nasledky po ockovani? Ako napriklad to dievcatko so zrakom vo videjku? Ja nie. Zrejme ma kazdy ine vrodene predispozicie. A ja by som neriskovala

adsumus
24. jún 2019

@eva8 ak odpovedáš fakticky, tak to nekomentujem pojmom hundranie. Očkovanie nespôsobuje všetky tie choroby, ktoré mu pripisuje antivax, mne sa vždy osvedčilo jednať racionálne, nie na základe, že ma antivax vydesí.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
adsumus
24. jún 2019

@tiimka ak si vydesená z nejakého videa, tak si kukni, kto ho dal a prečo a keď zvážiš,že sa máš podla neho riadiť, tak ideš. môžeš ho dať ešte raz, lebo neviem, o čom píšeš.

eva8
24. jún 2019

@adsumus aka otazka (vetry) , taka odpoved. A ty by si dala zaockovat druhe dieta bez problemov, keby prve stratilo zrak - potvrdene, ze to bolo z ockovania?

adsumus
24. jún 2019

@eva8 poprosím doložiť, tuto informáciu, že ľudia slepnú z očkovania, polka by sme asi boli slepých, možno aj viac.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
adsumus
24. jún 2019

@tiimka akeho ochorenia? markíza? bez urážky,čo su oni? lekári? aké vyrývanie máš na mysli? pýtam sa čo hlásiš za "vedomosti" na verejnosti, dúfam, že možem, či nie?

eva8
24. jún 2019

@adsumus prosim precitat si vsetky prispevky na ktore som reagovala, taktiez pozorne este raz moje, az ked pochopis vyznam a suvis, zareaguj. Vopred dakujem za pochopenie 🙂

adsumus
24. jún 2019

@eva8 poprosím doložiť, tuto informáciu, že ľudia slepnú z očkovania, polka by sme asi boli slepých, možno aj viac.

eva8
24. jún 2019

@adsumus poprosim precitat vsetko este raz a odpovedat aj na moje otazky 🙂 Potom zistis, ze naozaj len vyryvas, lebo ti unika vyznam napisaneho 🙂

tiimka
Autor odpoveď zmazal
tiimka
Autor odpoveď zmazal
eva8
24. jún 2019

@tiimka horsie je, ked vidiaci nevidi. Tema je: neziaduce ucinky po ockovani. Teda vyskytnut sa mozu, dieta ma "smolu", kruto povedane. Mozno genetika, vplyv rostredia. Pravdepodobne surodenec ma podobne
predispozicie, ma podobny geneticky zaklad, vyrasta v podobnych podmienkach
a pod. ako ten, ktory doplatil na ockovanie, tak samozrejme to dalsie dieta uz zaockovat nedam. Ale clovek s klapkami na ociach si bude mliet svoje. A caka fakticke odpovede na vetry u dietata...

adsumus
24. jún 2019

@tiimka informácia o slepnutí dieťaťa, ale kde je informácia o slepnutí detí po očkovaní? ja sa správam s rešpektom nonstop, nepoučuj.

adsumus
24. jún 2019

@eva8 neurážaj, sama si s klapkami na očiach.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
adsumus
24. jún 2019

@tiimka nerieš pohoda

eva8
24. jún 2019

@adsumus prepac

adsumus
24. jún 2019

@eva8 novinka, že sa ospravedlňuješ, čo sa deje?

katharines
24. jún 2019

@adsumus to vies,

@eva8 skusa sokovu terapiu na teba 😂😂😂

eva8
24. jún 2019

@adsumus
Na rozdiel od teba som sa neustale ospravedlnovala len ja, nepamatas? 🙂
Inak, nik nerozpraval o slepnuti deti, ale o oslepnuti dietata. A nazov temy je, neziaduce ucinky po ockovani. Su. Aj na letakoch su napisane. Cize ak sa nereaguje na napisane, do slamastiky sa dostavas sama. Je mi luto, ze pochopis o com je rec az ked si myslis, ze ta niekto uraza. Alebo naopak, pochopis konecne,
a preto si myslis, ze ta niekto uraza.

adsumus
24. jún 2019

@eva8 prepáč, ale oslepnutie nie je v letáku.

eva8
24. jún 2019

@adsumus prepac, ale tomu dievcatku zacali odumierat nervove vlakna po ockovani. Vraj lekarsky potvrdene, ze z ockovania. Tak mi odpust, ze druhe dieta by som po takejto skusenosti pri prvom dietati zaockovat nedala. Este raz dakujem za pochopenie.

adsumus
24. jún 2019

@eva8 vraj lekársky potvrdené, to je čo sa pýtam, ak mám podla teba vystaviť svoje dieťa smrteľným infekciám, neurobím to na základe, jedna pani povedala, hádam.

katharines
24. jún 2019

@adsumus nikto ta nenuti riadit sa velmi zlymy skusenostami inych, ockuj, co ti telo znesie