icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

eva8
24. jún 2019

@adsumus bavi ta to? Aj ja mam cas 🙂 Modelova situacia: mam prvorodene dieta. Po ockovani ma trvale neziaduce ucinky, ktore su zahrnute aj v letaku. Druhe dieta zaockovat nedam. To je MOJE rozhodnutie, nie jedna pani povedala. O tomto rozpravam od zaciatku. Bola to "vsuvka", lebo som nepochopila tu pani so styrmi detmi, ze napriek negativnym skusenosyiam zaockovala aj to posledne. A zasa strana popisana o nicom. Dookola zbytocne to iste. Bavi ta to? Mna nie.

Ja mam avoje deti povinne zaockovane. Proti chripke, ani ine ockovania uz neplanujem. Potom to bude na nich

kvieta
24. jún 2019

Článok s matkou Veroniky napísaný s odstupom času.

Nikto nevie, prečo 13-ročná Veronika prišla o zrak, pomoc jej ponúkajú v Rusku

Čo sa vlastne v osudový rok 2008 udialo a čo je preukázateľnou príčinou Veronikinej straty zraku, už zrejme nikdy nikto nezistí.

„Obrátila som sa na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, ktorý nenašiel žiadne pochybenia lekára v súvislosti s očkovaním. Odporučili ma na súd, ale touto cestou som nešla. Dodnes nie je jednoznačné stanovisko a príčinu už s odstupom času nie je možné určiť,“ vysvetľuje Alica Bajnóciová.

Jasná je iba diagnóza v podobe atrofie očných nervov, klasickou medicínou zatiaľ neliečiteľná očná choroba. Napriek tomu v sebe Veronikina mama stále živí nádej, že sa raz nájde spôsob, ako dcére aspoň čiastočne vrátiť zrak.

https://zivot.pluska.sk/clanok/551161/nikto-nev...

Matka v ňom už netvrdí, že slepotu dcéry spôsobilo očkovanie, ani to, že by to mala potvrdené v lekárskej správe.

peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
24. jún 2019

@kvieta to, ze to netvrdi neznamena, ze to tak nemusi byt. Ty vies, ci sa jej nevyhrazali a cim si presla? Alebo ci nepisal clanok proockovaci fanusik?
Stava sa to.

kvieta
24. jún 2019

@katharines A Tyvieš, či jej pri natáčaní videa nepodsúvali to, čo má hovoriť? V tom čase bola Markíza silne proti očkovaniu.
Boli ste zvedavé na reakciu proočka. Ponúkla som aj iný pohľad matky s odstupom času a možno bez manipulácie. A ktovie? Možno s manipuláciou... Vyberte si...
Pre vás je jednoznačne pravdivé iba to video. Tak kto je tu fanatik, kto je tu zmanipulovaný?

tiimka
Autor odpoveď zmazal
eva8
24. jún 2019

@katharines
@kvieta
Mozme si uz len domyslat. Kvapka ku kvapke. Mozno by oslepla neskor, alebo vobec. Hovorili o nahromadenom hliniku. Aj mozog atrofuje pri roznych chorobach.

kvieta
24. jún 2019

@tiimka V tomto článku uvádza, že slepota sa začala prejavovať po príchode od mora.

https://www.cas.sk/clanok/164011/veronika-oslep...

Môj kamarát sa z dovolenky pri mori nevrátil "po svojich", po čase skončil na mentálnej úrovni 2-ročného dieťaťa. Niečo ho uštiplo. Ešte, že pred tým nebol očkovaný🙂 Ale to je jedno, je mi to veľmi ľúto☹

tiimka
24. jún 2019

@kvieta a co tie lekarske spravy?

kvieta
24. jún 2019

@tiimka Aké lekárske správy? Ja sa nebudem o tom nejako rozpisovať. Môj názor je: Nie je jednoznačné, že očkovanie spôsobilo slepotu toho dievčatka. Ale niekto chcel, aby to tak bolo.

didi35
24. jún 2019

@kvieta Fanatika nepresvedčia ani lekárske správy. Žiaľ, hliník sa zvykne usádzať na očnom nerve. Precitaj si o tom.

Vždy keď vidím malé detičky skolkarskeho veku s okuliarmi a škúliacimi očkami, ako prvé ma napadne očkovanie.

Ja som vo veku 5 rokov podstúpila operaciu oboch očí. Až teraz v dospelom veku a po naštudovaní si rizík očkovania som si pozrela v karte, že pár mesiacov predtým som bola očkovaná. Náhoda? Pochybujem. Mne to spätne tiež už nikto nepotvrdí , ale nemám klapky na očiach.

Ockovanie detičky poškodzuje!!!

katharines
24. jún 2019

@kvieta moj nazor je, ze nie je jednoznacne vyvratene, ze to z ockovania nie je.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
peter952
Odpoveď bola odstránená
didi35
24. jún 2019

@peter952 Mojim rodičom nahovorili, že strabizmus na obe oči som dostala z vysokej teploty pri mori v Bulharsku. 😱 A oni tomu uverili.

kvieta
24. jún 2019

Pekný večer dievčatá😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
tiimka
Autor odpoveď zmazal
kvieta
24. jún 2019

@tiimka Áááále no...

... „Pred dvoma rokmi, v júni, podstúpila bežné detské očkovanie. V lete sme boli pri mori a po návrate domov sme zistili, že Veronika je akási nepozorná, roztržitá,“ spomína na najhoršie chvíle života. ...

https://www.cas.sk/clanok/164011/veronika-oslep...

tiimka
Autor odpoveď zmazal
didi35
25. jún 2019

@kvieta To, že po návrate od mora zistili, neznamená, že to spôsobilo more. Je to len časový údaj.

Keď niekto napíše, že po návrate z ihriska zistili, neznamená, že to spôsobilo ihrisko.

adsumus
25. jún 2019

@katharines prečo by som sa mala riadiť napr. mamkou, ktorá tvrdila, že jej dieťa zomrelo z očkovania a potom ju usvedčili ako vrahyňu svojho dieťaťa, pretože ním triasla, keď plakalo? to myslíš, že je dobrý postup, vhodný nasledovania?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
25. jún 2019

@adsumus toto tvrdenie, co pises, je rovnako absurdne, ako ked si tvrdila, ze ked vsetci neslepneme z ockovania, tak ockovanie nema neziaduce ucinky.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
luci215
26. jún 2019

Moj syn po druhej vakcíne Hexa+prevenar dostal ekzem extrémny na celej tvári

tonjadabik2
26. jún 2019

Malý sa nám narodil s váhou 4100gr a 51cm.. ako dieťa s veľkou váhou ho zaockovali v 2 mesiacoch.. čo sa má očkovať až v 3 mesiaci. Do dvoch týždňov sa začalo peklo na zemi.dostal kojenecky ekzém ktorý sa dostal do fázy ťažkého atopickeho ekzému a to tak že musel mať ručičky a nožičky v obvezoch..tvár mu mokvala a bola červená tak isto aj ručičky a.nozicky.nepomahalo nič..Dr nás poslala do Prešova na detskú koznu kliniku a tam nás Pani Dr Martinasková z toho dostala.chodili sme tam ležať aby ho mohli mastit..keď bol v zlom stave..v ktorom bol každý druhý týždeň.kedze nemal žiadnu imunitu vbilo mu to na pľúca..a dostal astmu.. nemocnice,spreje, doktori,astmaticke záchvaty..a hrozí nám veľmi silný anafilakticky sok..ktorý chvalabohu nedostal.zatial.. máme aj injekciu keby niečo.samozrejme ho nesmie nič postipat..a samozrejme je aj ťažký alergik na úplne všetko..nemohol jesť nic..cokolada,,kazein v mlieku..,musel piť nealergicke.zlebo kozie.múka,zemiaky,mliečne výrobky. Alergia na peľ, na stromy,brezy,na trávy,na plesne..na mačky a psov,konov.. bral lieky,dithiadeny,sirupy,Maste od výmyslu sveta..no skúšali všetko. Naplakali sme sa veľa s manželom..hlavne v noci keď sa Skrabal do krvi a nehovorim co robil v lete..sa vyzliekol na detskom ihrisku a hocikde sme boli dohola sa vyzliekol a Skrabal sa do krvi.. neprajem nikomu.. zažili sme si veľa..bolo to viac ale to by som tu písala aj pár mesiacov..ležali sme všade možne po nemocniciach..infúzie? Puchli mu ruky z nich a.infuzia sa nedostala do tela..krv striekala..museli nasadiť sirupy lebo to sa nedalo. Naplakali som sa keď ho pichali a nemohli mu ani krv vziať..takú mal hrubú kožu..aj pri infúziách..musela som ich prosiť aby nasadili sirupy ale museli sa presvedčiť sami.. vyliečili sme ho sami..a to vyhodením liekov a masti do koša.. nespali sme asi pol roka ale modrá indulona a Dubová kôra nás z toho dostali.bolo to ťažké.. aj Alergolog potvrdil jeho stav..z očkovania.. odvtedy sme ho nedali zaočkovať..Nikdy už do neho nič umelé nepustim!!! Zabilo by ho to.. doteraz máme kožné problémy,astmaticke záchvaty. Alergia už asi pominula keďže sme mu dávali alergény v malých dávkach aby si telo zvyklo. A zvyklo si..nateraz má 9 rokov a zje všetko! Vrátane krupice..na ktoru mal ťažkú alergiu. Čo sa mu robilo na tele..keď zjedol vtedy lyžičku krupice..ani nebudem hovoriť.. teraz ju zje v pohode.aj mlieko,jogurty..všetko. ale alergia.na.pel stromy trávy ostala. A to bývame pod lesom..kde je toho naozaj veľa.mame aj fotky..ale nemôžeme ich pozerať..to stále len plačem keď ho vidím ako vyzeral.ludia neveria..že je to ten istý chlapček.ja len dúfam..že keď sa ožení a budú mať detičky tak nezažijú tu chorobu znova..ako sa vraví choroba sa vráti každé 7 pokolenie.. ja dúfam a pevne verím že sa už nevráti nikomu v našej rodine tento stav..som proti očkovaniu!!! Nikdy viac!!!!