Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@zuzitko74
@dzundzi
Asi ste nečítali staršie diskusie na MK, kde Peter vyjadruje svoj názor na HIV a AIDS. Stačí dať do vyhľadávača v diskusiách petrov nick a HIV a pochopíte narážky adsumus na neho. V tých diskusiách mu aj iní diskutujúci dávajú najavo, ako je mimo. On nie je HIV pozitívny, aj keď to raz nepriamo prezentoval. Iba dramatizuje svoj prejav.
Nechápem, prečo Modrý koník tak dlho toleruje vo svojom portáli používateľa, ktorého sám Modrý koník označuje ako "nedôveryhodný", pripúšťa, že neide o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu.
@zunamoon tak a este sa nasej nastarsej po par rockoch chronicka urtika rozvinula do juvenilnej polyartritidy, sice zatial mala "iba" dve epizody ale vsetky velke klby jej spuchli ako lopty, strasne nieco. A odborne studie tiez jednoznacne preukazuju suvislost s ockovacimi latkami, co aj mnohi zahranicni reumatologovia priznavaju, no slovenska vygumovana 150-kilova pediatra sa mi vysmiala do oci. Banda jedna mengelovska zapredana, ktora parazituje na zdravi nasich deti. No vsetkeho do casu!
@zunamoon oboch synov (6 a 2r.) uz mam cistych, neockovali sme im nic a nepoznaju ani nurofen, ci paralen, o antibiotikach ani nehovoriac, zdravotne zaznamy maju uplne prazdne az na jedny kiahne a rotavirus u starsieho...ked vynimocne prechoreju, za dva dni sa vyhoruckuju a na treti su fit, imunita funguje ukazkovo...pediatricka nas vidi uz iba na preventivkach, takze asi tak je potrebne ockovat.
Pridajte sa pod petíciu
Najhorsie na tom je a to mi je do placu ked tu citam ze este aj po takych neziaducich ucinkoch dalej ockuju deti ich matky... kde to az ma dojst ? Maju vam az ochrnut??!
@322sima123 tebe ked dieta ochrnie neockovane po chorobe, co budes pisat?
@adsumus mozu vam zavriet usta aspon tu napisane toxicke ucinky velkeho mnozstva
Hlinika- ockovania co matky zazili na vlastnej kozi,, a mnohe ine co mali takyy zarity nazor o neskodnosti ockovania ako vy tak radsiej teraz po tom co sa aj im mozno stalo s dietatom tiez z ockovania od hamby a bolesti radsiej ani nenapisu ani neceknu a buchaju si hlavu o stenu..
@zunamoon Od 2 rokov mám reumu, nikto z rodiny ju nemal a nikto z lekárov nikdy nezistil prečo sa mi zbláznila imunita. Ani ja som malého nedala očkovať. A po tej fraške s očkovaním na kovid...to mi už úplne otvorilo oči. Očkovanie je len biznis farma firiem a lekárov na úkor už malých detí. Nech mi nikto nehovorí že nikel, olovo, formaldehyd a iné sračky nemôžu ani v malej dávke v tejto kombinácii ublížiť dieťaťu ktoré ešte nemá žiadnu imunitu. Keby bola tá "lakocinka" naozaj prospešná a nezávadná pre zdravie, tak by sa farma firmy nezbavovali zodpovednosti za jej prípadné negatívne účinky. V tehotenstve a pri dojčení sa človek má vyhýbať nezdravým veciam. Čiže iné lieky pomaly okrem paralenu si dať nesmiem keď dojčím, ale dať pichnúť dieťaťu priamo inú nebezpečnú chémiu musím? Nič nemusím. Páni súdruhovia si protirečia a idú proti zdravému sedliackemu rozumu. No hnus.
@322sima123
@ivanatim jediná, ktorá sa ma hanbit si ty sama a o inteligencii ani reči. Ako sa opovažuješ takto hlúpo niekoho urážať!
A len pre tvoju info, najväčší počet odporcov očkovania je práve medzi vysokoškolákmi.
@katharines môžeš dať nejaký prieskum, že medzi vysokoškolákmi je najviac odporcov očkovania? Dakujem

@peter952 ty akohiv pozitivny, mas malu sancu prezit epidemie, ale tak na druhej strane chapem, darvinova cena.