Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@peter952 hiv,resp.aids je strata imunity,a k tej strate sa da prist hocijako,vratane 365 partnerov/1 rok,inac mimochodom,maju niekde v labaku izolovany tento virus? citala som ze nie
mozno,ale teraz asi konspiracne , sa niekto v 80-tich rokov "vyřádil "na homosexualoch,kedze im tuto chorobu davali za pricinu vzniku,alebo objavenia
@peter952 presne tak ,podobne som citala aj ohladne toho izolovaneho neexistujuceho virusu,aj o diagnostikovani na hiv,nasledne o zle nasadenej liecbe,ktora mohla,ci mala fatalne nasledky
ale mala som nejaky rusky zdroj🙂,clanok,vcelku dobry,porovnatelny s tvojim,i ked som ho necitala,ale myslienka zostala rovnaka
a presne,pamatam,ze hypoteza ani nie
no vyberme si z dvoch hypotez co mohli byt prospesne pre vynalezcov hiv,jedna nadvazuje na druhu,pomsta homosexualom a nasledne vytlct balik penazi /vo forme drahej liecby/,
inac ,kedy akoze vynasli ucinne lieciva na hiv? v akom casovom rozpati,od prvej perlicky ze "mame aids" po druhu infor. ze mame na nu liek🙂.neviem,to som neskumala,nemam zdroje
@peter952 urobme pokus ,najdi si hiv pozit .cloveka s rovnakou krvnou skupinou ,stretneme sa ,pripravim ti injekcnu ihlu a striekacku s min.20 ml krvi infikovanej hiv virusom ,zatiahnem ti esmarcha a nasmerujem do zily....a ti si pichnes sam 20ml neskodnej hiv infikovanej krvi rovnakej skupiny ...hemolyza nehrozi a podla tvojich slov ,ti nehrozi nic....no co ,vyskusas na sebe co tu prezentujes ......sam si aplikujes a vyskumas pravdivost tvojej prezentacie ,ako hiv nesposobuje aids....aj sterilitu zabespecim...
@rica1 no mna to dost vystrasilo tie clanky a spravy co posledne dni prudia zo zahranicia... tiez som sa bala ockovania hlavne kvôli debilnym foram po internete, našťastie mame skvelu pediatricku, ktora bola ochotna odpovedat mi na vsetky otazky a poskytla 25rokov praktickych skusenosti.ockovanie sme sive posuvali kvoli aktualnemu zdravotnemu stavu deti ale teraz maju obaja komplet povinne ockovania hoci pokial sa ludia nespamataju ohrozeni budu aj tak... ale aspon im nehrozia take komplikacie.
@monilik my tiez posuvame prve ockovanie lebo babo stale trapi sopel schytalo to od starsej ale ockovat urcite dam teraz sa ludia uz idu zblaznit zo vsetkeho len bio aby bolo a podobne a ockovanie jasne je len farmabiznis potom co su homeopatika alebo vitaminy alebo volnopredajne lieky proti nachladnutiu za to vefia nechat 100eur ale ockovanie za 10eur je farma biznis
@rica1 pises mi od srdca. s prvym synom som vsetko brutalne riesila a MUDr. Google bol najrýchlejší spôsob získania informácií, bohužiaľ nie vzdy si clovek vie vyselektovať tie spravne od tých zavádzajúcich a tak som sa mnohokrat zbytocne doplasila.potom staci mat v okoli cloveka s extremnymi názormi a panika sa šíri... vdaka bohu ze mam paranoidnu povahu a vsetko musim mat overene a potvrdene z oboch stran a hlavne utvorit si na veci vlastny nazor. vysledok je, ze deti mam zaockovane a prezili to bez ujmy, prestala som vyhadzovat peniaze v lekarni za vitaminy, doplnky vyzivy na podporu imunity, sirupy proti kaslu a podobne sajrajty, ktore absolutne nepomahali a ked som im ich davala tak o tyzden po chorobe sa ta vratila a mohla som davat odznova. zistila som ze napriklad taky kasel zazracne prejde aj bez sirupov a dokonca rychlejsie ako s nimi a zachranilo mi to kopu penazi... je to diskusia na dlhe hodiny ci dokonca dni no asi sa fakt treba spoliehat na vlastny rozum a skusenosti. len mi je luto ze podaktori co mozno ani deti nemaju sedia cele dni na nete a presviedcaju lahko ovplyvnitelne masy o svojich jednosmernych nazoroch. nuz kazdy nech si spravi podla seba, len aby na to potom nedoplacali ti najslabsi...
Toto tu uz bolo-v r.2015 a epidemia stale nikde....😲
Dočkajte času jak hus klasu......epidemia pride. Kedysi boli deti tiez ine, behali po vonku o 106...dnes je kazde druhé dieta alergik, astmatik, ekzematik s biednou imunitou...nedavno som si bola ,,poležať,, na Kramaroch s malou v nemocnici na kožnom, a doktorka sa čudovala, ze ake ma dobré imuno testy ze väčšina detí ma biedne ale teda že ked prizmuri oči tak ,,v norme,,. Cize imunita dnešných deti asi nebude nič svetoborné.
Ked zoberieme do uvahy že na osypky neexistuje liek, liečba je len symptomaticka, organizmus sa z infekciou musi vyrovnat sam a dufat, ze sa nepridruží ina infekcia ako je zapal stredneho ucha - to sa potom zvykne aj po vyliečení vracat, zapal pluc či mozgu ..čo pre dnešné deti - mnohé ,,denglavé,, moze byt problém. Ja osobne nie som za očkovanie chorých deti ani nejaku komerčnu vakcianacu, len si myslím, ze tie ochorenia velmi bagatelizujete, že ved ,,všetci to prezili,, ako petot alias ITčkar Tuharsky, ktory ma tu drzost že napisal svojho času ze aj batola v pohode prezije čierny kašel. Dufam, ze to ma odskušane na svojom batolati...howk.
@sardinka336 Ale,ale akoze neexistuje liek. Ved tu mame ockovanie,co nas zachrani.😉
no dop....takže už aj HIV je neškodný vírus. Toto už čo je?
Niektorí tu potrebujú lieky, prinajlepšom.
@alexandramaria nechaj tak...my ludia sme nepoučitelny a uz je nam ako ,,plemenu,, dlhooo veelmi dobre - minimálne cca 70 rokov od skončenia vojny mame tu relativne mier, ziadne epidemie, umrtia na kazdu blbost, relativne dostatok liekov, obchody plne jedla.....skratka ludia uz nevedia čo od rozkoše, uz je normalne aj muz s muzom, pes s mačkou...choroby čo kynožili nie su, plne brucha máme...ludstvo zase potrebuje padnut na hubu akym sposobom to ukaze az čas.
@sardinka336 ja to stále hovorím, ľuďom je pridobre, nemajú šancu pamätať si choroby, voči ktorým sa očkuje.
Máš pravdu. Ale napísať, že HIV je neškodný vírus, tak to je už na diagnózu. A na diagnózu je aj to, ako sú niektorí tu doslova zúriví a zaťažení na tému očkovania. Až mi je to divné.
@sardinka336 toto je taka pravda, čo si napísala že ľudia potrebuju padnut na hubu ale padnu na hubu koli tomu že su fakt blbí a doplatia na to aj ostatní ☹ ja tento stav chcem koli mojit detom aj nadalej a aj ich detom ale uz prestavam verit lebo sprostost a konspiracie vyhravaju ☹

@adsumus Ja som nic nezmenila....
A este raz-nevkladaj mi pod prsty co nepisem a ani som nikdy netvrdila. Ja nie som ziadny odporca ockovania.