icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

peter952
Odpoveď bola odstránená
nikolette75
16. mar 2017

@peter952 Nie, nemyslela som to tak, ze uz vtedy vedeli, ze ockovanie sposobuje tie a tie ochorenia. Skor som to myslela, tak ze vtedy ani podla mna nevedeli, ze je to autizmus, ci epilepsia a mozno ani to, ze to moze byt sposobene ockovacimi latkami. ADHD neviem to mi pride skor ako pristup rodicov, pozrime sa na to takto, v minulosti matky nepracovali, ale boli doma s detmi a deti uz od mala pomahali ci uz v domacnosti, na dvore a pod ... cize ani nemali cas byt nejako extra hyperaktivne a pod. To je moj obraz ja to tak vidim a pocitujem. Dnes matky pracuju hned po materskej dovolenke, nemaju Tolko casu na svoje deti. Mna to lne napadlo aj kvoli tomu, ze v podstate jedneho typka co poznam, uz ma vyse 45 rokov, tak podla dnesnej diagnozy ma urcite nejaku formu autizmu. Kokce, je vynimocny co sa cisiel tyka, vyrata nemozne v hlave, vie cely calendar mien ....... ale proste pritom ma svoj svet. Pred 15 rokmi by mi nenapadlo, ze on je v podstate autista, ale dostal nalepku ze je dusevne chory a hotovo. Teda v minulosti myslim, ze to tak bolo. A ci bol ockovany, urcite bol ..... cize skor vznika otazka, ze preco vsetci nedostavaju autizmus z ockovania? Citala som 2 protichodne clanky na temu ockovania. Ale zamer ten isty - vyhubit teda zriedit ludstvo. Nedat ockovat ...... sposobenie toho, ze vyhynu ti jedinci, ktori sa este nestihnu zaockovat .... ten priklad 5 rocneho dietata a 3 mesacneho, ktore chorobu nezvladlo. Alebo dat ockovat a sposobit par jedincom taketo ochorenie. A potom clovek moze citat studie a studie a cisla. Cize sa nedivim ani aktivistom za ockovanie a ani tym co su proti.

senta_sofia
16. mar 2017

@peter952 hlavne,ze si mi v inej teme napisal,ze o nic neusilujes a o nic ti nejde,ale uz zrazu usilujes o to,aby vakcinacia skoncila na prepadlisku dejin? Ako to chces dosiahnut postovanim dokolecka tych istych clankov,linkov,videi,obrazkov knih na fore,tak nedosiahnes nic. Napise ti tu clovek,co ma realnu skusenost s autizmom a ty spravis co? Vysmejes ho... Krasna pomoc. Ked uz ss tooko bijes do prs,kolko toho vies a mas, co sa s mamickou nespojis a neponuknes jej svoje vedomosti v boji so systemom,ktory je podla teba zly? A zavadzas aj s tym NS v Cechach,opakovane potvrdili povinnost ockovat a zamietli staznosti,to,ze si si niekde v odovodneni rozsudku vytiahol jednu vetu,ktora sa ti hodi,neznamena nic. Zavazny je vyrok rozdudku.

beton
16. mar 2017

@peter952 citujem ta "Neockovanych zdravych deti bez alergii, astmy diabetes, epilepsii a autizmu bude nastastie stale menej a menej."
Verim, ze viac a viac.... 😉

nikulka79
16. mar 2017

@senta_sofia to mam sk lekarov a celu farmaciu podat na sud v cechach.no zaujimalo by ma ked uz prisiel na to ze mmrka urobila s mojho drobceka autistu tak nech mi da recept aj na vyliecenie,pretoze sami vedci ani v amerike neprisli na to co to sposobilo tak nemozu najst ani liek no pan mudry podla mna ho ma uz rozlusknuty,taktiez otazka preco neposkodi vakcina cns u kazdeho dietata?

nikulka79
16. mar 2017

@peter952 to mam sk lekarov a celu farmaciu podat na sud v cechach?mi zijeme na sk a to mam si nechat vytlacit vase studie ktore ste zohnali na internete?viete kolko bylinkarov ,homeopatov pisalo ze vyliecilo rakovinu,autizmus,diabetes,sklerozu multyplex?zaujima ma ci ste zaockovany,ked tu reprezentujete neockovat a odcudzujete rodicov ktory si dieta daju.taktiez ci vase deti bez problemov prijali do skolky alebo skoly ked niesu zaockovane a ci ste sa k bohu nemodlili ked sa vyskytli ovcie kiahne,ruzienky,cierny kasel,mums...

kvieta
16. mar 2017

@peter952 Koľko detí porovnával vo svojej štúdii Wakefield, ktorý má za ušami šírenie teórie autizmu po očkovaní mmr a ktorému bezvýhradne AV verí?
12!!! Bolo ich 12!!! A to, prečo konkrétne tieto deti, to si treba prečítať. Fakt nezávislý výskum.

katyt
16. mar 2017

Odporúčam pozrieť film Vaxxed pre všetkých čo sú presvedčení, že očkovanie je bezpečné: https://mega.nz/#!1AQnQY5D!zqR7HCi7BBv42lmWnlOq...

aristka
16. mar 2017

@katyt tie vase filmy su o tom istom co tieto fora ohlupnete nimi laika ,ktory nema sancu bez akychkolvek poznatkov a skusenosti rozoznat co je a nie je pravda ....hoaxy ,dezinformacie typu poskodeneho genu ,100 percentnej oxygenacie ...je to vsetko len brecka a chytanie laikov a zarabanie alternativneho biznisu ,ktory nie je nijako zakonom okliesteny a tecu z neho obrovske nezdanene peniaze ,bez akejkolvek zodpovednosti,nehovoriac o politickom vplyve .....ps.tebe prevco vysvetlil jeho iteckarske teorie a co hovoris na to ,ze pre potrevinovych alergikov je super sladidlo medik napr.do kolacika ,co piekol vo svojom blogu prevco....a tiez podporujes kotlebu...

senta_sofia
17. mar 2017

@nikulka79 vobec neries, keby bola prqvda to,co tvrdi,uz by sa davno veci nejakym sposobom pohli... To,ze sa nepohli,je aj vdaka tomi,ze protiockovaci fanatici maju plnu hubu reci len na forach,ale ked ich vyzves,aby ukazali,co preto spravili alebo ako vidis,aby pomohlo niekomu konkretnemu,tak bud nerraguju alebo reaguju uplne odveci,zase kopirovanim clankov a videi... Ja stale tvrdim,ze tento stav, kde nikto nic nikomu nedokazal,vyhovuje predovsetkym im,lebo maju vytvoreny priestor na sirenie svojich nezmyslov. Ako si napisala, u tvojho syna bolo otazkou casu,co to spusti, drzim ti palce a nezatazuj sa tym,co ti tu napisal...

chorucka
17. mar 2017

Mozno by si ti co sa nevedia rozhodnut ci ockovat alebo neockovat mali precitat aj nieco viac o chorobach co su v pribalovom letaciku Ked sa najcastejsie boja toho autizmu po ockovani tak nech si precitaju etiologiu autizmu

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
mima283
17. mar 2017

@peter952 aj ja som astmatik a alergik, ale urcite ro nebudwm pripisovat nejakemu ockovaniu, ktore bolo niekolko rokov pred tym. Skor sa treba zamerat na to, v akom prostredi zijeme....

peter952
Odpoveď bola odstránená
mima283
18. mar 2017

@peter952 normalne toto uz je ale psycho 😂 to uz naozaj musime kazdu jednu vec zhadzovat na ockovanie?? Ved toto nie je normalne. Ja mam pocit, ze za chvilu budu ludia uz aj to, ze sa poseru zhadzovat na ockovanie spred 20 rokov. Ty si niekedy rozmyslal nad tym, preco kedysi ludia, ktori nemali auta a celkovo dopravu, ktora znecistuje ovzdusie, ked nebolo vsade milion fabrik, krore vypustaju do ovzdusia neskutocne sajrajty nemali alergie a astmy? Ved sa pozri v akom otrasnom prostredi zijeme. Samy smog a bordele. To ako ludia devasruju planetu je priam neskutocne. Moja mama nikdy nemala alergiu na nic, ale pred asi 3-4 rokmi sa jej objavila silna alergia na slnko. A nie je jedina. Ja sama poznam aspon 10 takych ludi. Ziarenie je coraz viac skodlive a agresivnejsie. Ci aj ona to ma z 30 rokov stareho ockovanie? Alergie maju aj neockovane deti. To je strasne sranda co....normalne az zahada...

peter952
Odpoveď bola odstránená
mima283
18. mar 2017

@peter952 😂 no ja odpadnem 😂 tak potom by mal niekto mamickam neockovanych deti, ktore maju alergie asi povedat, ze ziju v omyle a ich deti isto niekto potajme zaockoval, lebo ine vysvetlenie neexistuje 😂 mozes mi to este skusit dako rozumne a logicky vysvetlit? Ako je tento zazrak prirody mozny, ze ockovani ludia maju alergiu z oclovania a neockovani...?? No z coho?? Lebo toto ma velmi zaujima 😂 a fakt som na to zvedava. Tak pogoogli a uz teraz sa tesim na odpoved 😂

peter952
Odpoveď bola odstránená
mima283
18. mar 2017

@peter952 a ozaj aj zvieratá majú alergie. to je tiež celkom dobré, čo :D

mima283
18. mar 2017

@peter952 ale prosím ťa, to že ty také nepoznáš, neznamená, že neexitujú. ja chcem od teba vysvetlenie, prečo majú alergie aj také deti. to, že ty také nepoznáš ma netrápi

adrianna23
18. mar 2017

@peter952 a moze moj neockovany syncek zdedit alergiu po mne?

vivi68
18. mar 2017

@peter952 tak ako je mozne, ze moja neockovana dcera ma alergiu, ktoru jej zistili este predtym ako sa mala ockovat? a nik z rodiny na to alergiu nema?

senta_sofia
18. mar 2017

@peter952 to o tych zvieratach je dobry gol 😀 este daj nejaky... Bezne maju psy alergie, dokonca aj macky, ale ano, isto to maju z toho,ze vacsinou tieto zvierata sa ockuju.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
mima283
18. mar 2017

@peter952 ja už tomuto ale naozaj prestávam rozumieť. tak najprv tu napíšeš, že neočkované deti alergie nemajú. potom zruzu už že ak ich majú, tak z toxínov prostredia. tieto alergie môžu mať samozejme iba neočkované deti, pre očkované asi toxíny z prostredia neexistujú. ešte tu napíše aj mamička, ktorá nemá očkované dieťa, že má alergiu a ty sa spýtaš na dátum narodenia a očkovania, lebo sa ti to nezdá....ja už sa v tom naozaj začínam strácať :D

senta_sofia
18. mar 2017

@peter952 ale maju, lebo prostredie, v ktorom ziju vplyva na nich tak isto ako na ludi, len to nezapada do tvojej ockovacej teorie... Ale uz si bol v spravach, uz mozes polavit 🙂)

adrianna23
18. mar 2017

@peter952 dakujem za odpoved😉 nema alergiu nastastie, no zatial je este maly. Prosim ta, ked kamaratka minuly rok absolvovala preockovanie proti tetanuse, aka je teoreticka sanca, ze jej z krvi zistia protilatky proti tejto chorobe? Rok po ockovani? Da sa vobec u obvodaka ziadat o takyto test? Asi skor za poplatok v labaku, ze?