Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@peter952 2o krát su malí japonci dubnutí do dvoch rokov života.
@peter952 jasne a najvyssie % drogovej zavislosti u obyvatelstva, 99% obriezka chlapcov na 3-5den po porode a nedostupnost zdravotneho osetrenia v dosledku nepoistenia nema ziadny "vplyv" na umrtnost novorodencov....
A prve ockovanie prebieha az v 2 mesiacoch dietata v USA , takze ocko naotaj NEMA absolutne ziadny vplyv na novorodenecku umrtnost v usa , kedze novorodenec je klasifikovany do 4 tyzdnov od porodu....
@senta_sofia ze je neockovane a ma alergiu 😀
@peter952 na to aby virus mohol niekam progredovat je nutne ,aby sa pomnozoval z miesta vpichua to je mozne len vtedy ak prenikne do ludskej bunky ...v ocko latke su oslabene virusi a to znamena ,ze nie su schopne sa pomnozovat ,prejst docluslej bunky a tym padom sa sirit org...jednoducho zas plujete nieco co popiera zakladnu fyziologiu virusov...po dalsie je mi az zahada ,ze sa nebojite osypok ,rubeoly ,ked oslabeny virus ma sposobit autismus ,preco ho nesposobia osypky ...vysvetlis mi to ....
@peter952 my by sme boli tiez viac chori,keby v zasade vacsina nasich predkov bola pribuznymi 😀 hadam ti netreba pripominat, ako sa osidloval americky kontintent a kto tam s kym obcoval...
Uz tu ten nazor padol,ja sa priklanam k tomu,ze USA, krajina, ktora ma takmer nefunkcny system zdravotneho poistenia a tomu zodpovedajucu uroven zdravotnej starostlivosti, kde je politika a zaujmy oligarchov popretkavana uplne vsade,nebude pre mna nikdy vzorom a opakovane ta vyzyvam, dokaz, ze europske deti z krajin, ktore maju velmi podobny ockovaci program tomu slovenskemu, maju tie problemy, ktore uvadzas a preco sa Glaxo Smith systematicky zameriava na debilnenie prave slovenskych deti, kedze ide v europskom kontexte o populacne nezaujimavu kategoriu a nelikviduje tymi istymi vakcinami,kedze registracia plati ore vacsinu europskych krajin, napr. deti v 80 milionovom Nemecku? Ci tym staci Merkelova alebo ako?
@peter952 vsak v pohode si zriadte neoocko skolky- ale potom ratajte aj s dosledkami menej zavaznymi ako napr. v nemecku- neockovane deti v case epidemie maju zakaz chodit na verejnost cize aj do skoly (do skolky tiez, ale kedze skolka nie je povinna, tak je to jedno...), s tym suvisia aj naklady bud na sukromnu skolu a skolku alebo opakovanie rocnikov z dovodu absencie a pod. ..a nedajboze chran, aby sa deti nakazili ...
@vivi68 tak to pevne verim, ze sa neozve nikto dalsi, lebo petrovi sa zosype teoria o jednom z miliona 🙂
@peter952 ortut v ocku nie je ,hlinik tj.jeho zlucenina v mmr nie je ,formaldehyd....mas nabytok doma ,denne dychas jeho vypari a otocil si ....hovoril si ako virusi z mnr napadnu crevo ,mozog ...kedze nenapadnu lebo sa tam nemaju ako dostat ,pouzijes latky ,ktore sa bud v ocku ako takom vobec nepouzivaju alebo su v tom konkretnom neni....citas vobec co pises predtym ....ci trpis nejakou encefalopathiou....skusas co bude platit ,jedno nevyslo ,vyjde druhe ....len ti to nevychadza...
@peter952 ja stale cakam,ze napises nieco ty, zase polozena otazka a odpoved v lufte... Hm? Preco sa ohadzujeme USA? Lebo krajina neobmedzenych moznosti zavesi na youtube kazdy prd? A k tym skolkam, co tym chce pani Kristufkova dokazat? Inak budu zit tie deti vo vakuu?
@peter952 preto je to teoria... Ako xy dalsich tvojich teorii,ktoru nikto nikdy nepreukazal a ani nepreukaze, prave preto,ze nikto nebude z jedneho pripadu robit precedens, kedze aj v zmysle tvojej teorie prichadza do uvahy vzdy jedrn jedinec, ktory by ten potvrdeny pripad vylucil 😉 1:1
@vevesh jeziisi,takto mu pokazis nedelu, v jeho vlastnom zdroji najst takuto vec 😀
uff to su tu nazory. myslim si, ze je na kazdej matke alebo otcovi ci da zaockovat alebo nie. kazde dieta to aj tak znasa inac. moj stupel po oboch ockovaniach spal cely den aj celu noc jak dudek len sa zobudil na hlad. na druhy den bol fit. studene obllady pomohli. moze sa stat aj po zaockovani zle dietatu aj po tom co sa zaockovat neda. mamicka chcela vediet len reakciu po zaockovani. tak preco sa hadat? toto naozaj je stranka len na to, aby sa tu ludia hadali osocovali a pohorsovali sa? kazdy rodic ma svoj rozum co robit s dietatom. tak treba len ked tak poradit, popisat svoju vlastnu skusenost a neriesit.😕
@bobana297 za seba iba tolko, uraza ma,ak sa tu niekto obuva do rodicov zaockovanych deti,aki su nezodpovedni a siri tu svoje teorie o skodlivosti ockovania... Za normalnych okolnosti by som s tebou suhlasila v tom,ze kazdy rodic ma svoj vlastny rozum, ale bohuzial vela ludi sa rozhoduje na zaklade toho,co si precita na verejnom fore od ludi, ktorych absolutne nepozna a veri ich katastrofickym scenarom o tom,co vsetko sa moze stat. Vo zvysku mas uplnu pravdu, uz davno to prekrocilo ramec temy 🙂
@senta_sofia vsak co by sme robili my ludia keby nebol ten internet 😃
@senta_sofia pretože im to lekár jasne nepotvrdil, že to z očkovania môže byť a veľa mamičiek to ani nenapadne, že by to mohlo byť z očkovania, radšej hľadajú príčinu niekde inde. Veľa ľudí verí len lekárovi, čo povie lekár to je písmo sväté a tak to je, takže ak lekár vylúči, že to je následok z očkovania, tak to potom už neriešia. Ja netvrdím, že vždy to musí byť len následok očkovania, ale je to dosť vysoko pravdepodobné.

@senta_sofia akurát som išla upozorniť na tento podvrh.