Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@kimi203 mozes dat prosim link alebo skopirovat sem, z coho vychadzas ty s tou barierou?
@peter952 teraz ti poviem nieco ako matka ...moje deti sa raz napili a to doslovne z najdenej umelej flase s hnusneho rybnika a taky dostali z varechou vyprask ,ze mali rite modre a k tomu som ich ponapajala ciernym uhlim ...to len k tomu tyfusu a cholere ...nebola by som si taka ista ,co tu decko vyvedie a co nachyta .....
@peter952 preto sa kazdy normalny clovek,co cestuje do oblasti,kde sa este stale vyskytuju,nechava ockovat a vacsinou sa aj ockovanie vyzaduje,aby si nedoniesol nejaku exoticku sracku,aspon co sa teda tej cholery a brusneho tyfusu tyka
@kimi203 práveže som si prečítala. skoda že ludia ludia neoveruju čo im antivax tvrdí
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC42...
@peter952 ty si cital co som pisala ...vies ty vobec co robi cierne zivocisne uhlie v ludskom organizme...sarlach tu sarapati ,strach nemam mat preco ,kedze mame atb a moje deti mali atb raz v zivote ,takze rezistenciu nemaju vypestovanu a mor ,prave minuly tyzden hlasili ,ze sa bude u nas vykonavat deratizacia ...urcite sa robi pre srandu kralikov...
@peter952 existuje taka veda, nadava sa jej epidemiologia, skuma preco,kedy,kde sa urcite choroby vyskytuju a kto ich prenasa, dokonca aj na Slovensku existuje Slovenska epidemiologicka a vakcionologicka spolocnost a predstav si,ze su tam ludia,ktori snad rozumeju tomu,co robia a okrem ineho monitoruju mozne ohrozenie zdravia, takze isto vedia, ze kedze nie sme rizikovou oblastou pre vyskyt tychto ochoreni, mozno aj vdaka tvojej velmi oblubenej fraze o hygienickych standardoch, sa tu proti tymto chorobam povinne neockuje. S cim mas este problem? Co z toho,co sa ockuje, sa uz nevyskytuje?
@peter952 od toho su tu lekári a vedci aby rozhodli čo a ako a kedy očkovať, v somalsku sa napríklad práve očkuju proti cholere ludia, ja by som chcela vidieť tých hrdinov, čo by sa neočkovali, respektíve deti, zoči voči smrtelnej chorobe, sme velkí hrdinovia doma za počítačmi ale ine je dívať sa ako zomieraju drobci.
@aristka to by sa tie vírusy museli dostať do krvi, aby sa dostali do mozgu....ja nejdem nikoho presviedčať, myslí si čo chceš. Nečítam si na žiadnych antiockovacich internetových stránkach, ale v knihách...ale ako hovorím, ja nejdem nikoho presviedčať.. Každý máme rovnaké možnosti byť informovaní v dnešnej dobe...
@kimi203 tak potom mas zrejme nejaku starsiu knihu, lebo v 2010 vedci potvrdili,ze hematoencefalicka bariera je plne vyvinuta este pred narodenim, hoci predtym sa tvrdilo,ze sa vyvija az po narodeni
@peter952 toto potvrdili tvoji oblubeni z Washingtonskej univerzity, to je v USA, tomu by si verit mal,hadam by nevyskumali nieco,co by slo proti ich antivakcinacnym dohadom...
@peter952 to si pleties s dalsim tvojim oblubencom Wakefieldom
@peter952 nieco
Reakcia na neočkovanie proti osypkam: 17 mrtvých z 3400 nakazených v Rumunsku, všetko neočkovaní.
Reakcia na nečkovanie proti tetanu: dievčatko v kritickom stave.
@peter952 a zase,osypky v USA,ako keby to niekoho zaujimalo... Prikladam graf osypky na Slovensku, ockovanie od 1969
@peter952 no lebo ty si s tym tvojim grafom z USA strasne vody namutil... keby si si to rozklikol, precital by si si nieco aj k tym umrtiam, ale o to ty zaujem nemas, graf z USA je samozrejme lepsi, ako inak, prosim vyznac mi, kde su v nom zaznamenane umrtia, lebo to asi nevidim ... a co by ako pomohlo, keby bol pred rokom 1955, ked sa tu bavime o ucinnosti vakcinacie? Aj ty sa snazis, to sa musi nechat.

@adsumus ta bariéra nie je prítomná od narodenia, skus si o tom niečo prečítať, predtým ako budeš niečo tvrdiť.