Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
jaaaaj zase toto ockovanie, no nic idem si spravit popcorn a idem sa zabavat .... kedy to uz prestane ten cirkus,
boze chce ockuj ked nechces neockuj, drz usta a citaj dalej na co to rozoberat.....
@peter952 aaaahaha tak teraz som sa pobavila...ze pred 5 rokmi si nemal ponatia ze vakciny mozu byt nebezpecne???ved tie antiockovacie reci siahaju ovela dalej do minulosti a pred 5 a pol rokmi ked sa mi narodil syn bolo okolo ockovania dobre haloo aj v mediach aj medzi modernymi antivakcinacnymi matkami
@senta_sofia spamätaj sa, ja som reagovala na petra na prispevok o kus dalej, že kto ti bude žrať tie bludy o kus skorej...ze si ich asi sama zeries
Je to je asi bežné u teba, keď si si to vysvetlila takto hnusne
Fakt otrasné tu, s čím sa človek stretne. a krava si ty sama a urcite sa to taha do dalekych pokoleni, ked uz si to takto pekne voci mne nacala
@senta_sofia a ta posledna reakcia bola na toto od teba:
senta_sofia
@celasapremenim 18:53 zmazany prispevok, aj adminovi asi prisiel nevhodny, ale sak rehoc sa jak krava dalej
keby si si to zase raz nevedela s tym hovnom v hlave sparovat
@celasapremenim slusny pokus, reagovala si na petrov prispevok,ktory konci sople z nosa a plynule si na tie sople nadviazala v suvislosti so mnou, lebo to je medzi vami antivaxermi bezne,ze medzi riadkami urazate druhych. Peter o ziadnych bludoch nepisal. nie je to 1x, co by som s tvojim nevhodnym stylom komunikacie na fore mala problem, a nielen ja, kazdy si moze dohladat. A este si zabudla svoju oblubenu frazu o komplexoch, ci uz si sa vyrovnala s problemami v sexe a v partnerstve,aby si to nemusela vypisovat kazdej druhej na fore,s ktorou nesuhlasis?
No fakt nie, asi máš nejaký psychický problém.
@jvlo s tym ockovanim je to tak,ze zaock.dieta ma protilatky v tele na obranu tejto choroby.tieto vakciny boly vynajdene na pomoc a nie na vrazdenie.ak dieta-zaockovane chyti kiahne tak choroba trva par dni bez nasledkov,neockovane deti to nezvladnu,pretoze ak nemaju vytvorenu obr.schopnost telo to nemusi zvladnut.kazdy z nas sme prekonali tieto choroby a sme tu,preco potom nechavat na nahodu nase deti ,nezaockovat a ked to v triede chytia tak cakat ci sa kiahnou zadusia alebo jednoducho ci to male telicko to nevzda pri vysokych horuckach.a co ako som pisala deti,ktore nemozu byt ockovane?mi sme boli vcera len 15min.na vysetrenie a uz sme chory.sestricka nas zabudla hned zobrat:(myslim ze je to tu zbytocne rozoberat.vsetci si hajite svoje ale nikto nepomysli na stred na tie deti.mi to zvladame,vydrzime aj viac ako 3dni v horuckach a zimnici ale co take male dieta a co dokonca vam nemoze povedat mami je mi zle.....
@nikulka79 ".ak dieta-zaockovane chyti kiahne tak choroba trva par dni bez nasledkov,neockovane deti to nezvladnu,pretoze ak nemaju vytvorenu obr.schopnost telo to nemusi zvladnut."
nepis prosim nezmysly. proti kiahnam je velka cast deti neockovana, kedze je to nepovinne ockovanie a drviva vacsina zvladne toto ochorenie bez komplikacii za par dni. obranyschopnost organizmu navyse nema absolutne nic spolocne s ockovanim a vytvorenim protilatok, respektive, je dost mozne, ze prave ockovanie detsku imunitu moze oslabit, ci uz docasne, alebo aj dlhodobo, ci natrvalo. ockovanie nezarucuje vytvorenie dostatpocnej hladiny protilatok. aj ked sa protilatky vytvoria, nie je zarucene, ze obranyschopnost tela bude dostacujuca. navyse hladiny protilatok u kazdeho z nas po ockovani postupom casu klesaju a nikto z nas netusi, ako to u koho je....
@nikulka79 to si robis srandu? Kiahne su obycajne detske ochorenie,ktore zvladaju deti uplne v pohode...moje neockovana dcera uplne s prehladom ... podla teba mam dat do mojich deti pichnut vakcinu, ktora je chemickym koktejlom proti chorobe, ktora je zvladana uplne bezne? Ty bud s tych vakcin nieco mas, alebo si uz bola niekde na skoleni? Ci ked v usa povazuju kiahne za smrtelnu chorobu, tak uz aj u nas su smrtelne? A cokeby sme zacali ockovat aj proti ludskej hluposti? Ta je totiz beznejsia nez kiahne...
@senta_sofia ved to....ja som už raz písala,že by ju mal admin zablokovať. Je prízemná a primitívna..
@celasapremenim sorry ale evidentne si ty,ktorá ma psychicky problém.....mali by ta blokovať. Tie vulgarizmy a primitivnosti si nechaj pre svoju rodinu....evidentne je to vaša bežná komunikácia
@sirinka to co sk napísala je hlúposť. Uznávam,že s kiahnami to nebol dobrý príklad...ale je teste Anna blbosť tvrdiť,že za očkovanie dieťa nemá žiadnu obranyschopnosť....co je to za sprostosť?????? Ak hygiena to tak bolo,tak by sa očkovaním napr. nevyhubili práve kiahne a každý tretí by sme volali fialky od korienkov. Vy proti očkovaniu trochu sa s pamätajte co za bludy píšete.
Sorry za pravopis ale telefón mi prepisuje slová na strašne bludy ☹
@nikulka79 vies, ono kazdy rozprava o slobodnej volbe, len zabuda na to, ze mnoho rodicov slobodnu volbu nema, tiez mam znamych s malym dietatom na onkologii, ktore bohuzial nemoze byt ockovane, takisto ako novorodenci a ine rizikove kategorie deti, tak sa mi vsetko toto tu velmi zle cita, ked vidim tu sebeckost,
@jvlo myslíš ze aj pravé kiahne by zvladlo s prehladom? Aj osypky? Na tie ani nie je liek...
Ja si myslím, ze vy tie ochorenia bagatelizujte, myslíte si ,,že s prehladom to dáte,, lebo nikto nam tu neumiera, všetko je v klidečku a nejake ochorenia su len kdesi daleko .....Ono dnes je taka doba, všetko máme, nikto tu nehladuje, choroby nie su...a od dobroty sa aj psy besnia...tak ludia špekuluju, gugluju....skratka je nam luto, ze sa mame dobre. Tí čo aj prekonali niektore ochorenia nemozno porovnavat deti dnešné mlandravé, kazde druhe alergik, ,,kožiar,, neviem čo...a deti spred x rokov.
@monka338 to sa len ,,utešuje,, takymi kravinami lebo ved čo ma tvrdit? Ze jej decko ochorie na sto pro pri kontakte s chorým a ona je z toho nadšená ? Jasne ze bude spochybnovat očkovanie lebo nemoze pripustit ze to je lepšia volba ako ochoriet.
@evittam to, ze to zvladlo tvoje dieta, neznamena, ze to zvladne ine dieta, aj s kiahnami koncia deti v nemocnici, klikni si tu na profil mamicky boubatko a pozri sa, ako dopadla s dvojickami ta, aby si zase nepovedala, ze kto preboha skoncil s komplikovanym priebehom kiahni. A neviem, ci aj vcera sa tu nahodou nemihla zrovna kiahnova tema a tiez nic moc. Takze to, ze si zhodou okolnosti ty mala stastie, resp. tvoje deti, neznamena, ze ho musi mat kazde. To je ten rozdiel.
@sardinka336 " Tí čo aj prekonali niektore ochorenia nemozno porovnavat deti dnešné mlandravé, kazde druhe alergik, ,,kožiar,, neviem čo...a deti spred x rokov. "
preco to tak je? co si ty myslis?
@evittam ved prave 😀 aj moja uplne bez teploty...keby si jednu neodskrabla,tak ani neviem,ze nejake mala....raz sa mozno dozijeme toho,ze aj nadcha je smrtelna a treba proti nej ockovat
Na kiahnach a tomu bububu,co mozno bude najblizsie roky nasledovat bude vidiet ako to bolo s chorobami v mmr 😀
@sirinka lebo su očkovane nie?
Priroda zničena, zivotne prostredie, bordel všade kde sa pozrieš, Černobyl...dovazame kadejake sračky...
@sardinka336 moje dieta je alergik akych je na slovensku malo, hodnoty iG z krvy su uple mimo normy, aj napriek tomu nebyva chora, kiahne zvladla bez problemov..ale ako vravim, ockujte sa aj proti soplu....dieta s kiahnami nema chodit ani k lekarovi....tak ja potom neviem kto tu co bagatelizuje? 😀😀😀 Dnes to tu je ako v relacii aj mudry schybi
@sirinka dnesne deti sa uz rodia casto mlandravym rodicom, takze sa neda vsetko zvalit na ockovanie... plus ked si zoberies prostredie, v akom zijeme, co dychame, pijeme, jeme, to, ako vobec deti prichadzaju na svet, ze mnohe su z umelych oplodneni alebo sa rodia v takom tyzdni tehotenstva, kde by ich par rokov dozadu sotva zachranili, to isto nema na ich zdravie vplyv. U mna zatial bohuzial skor plati rovnica, ze zdravi rodicia, zdrave dieta a co poznam deti s problemami, tak bohuzial su casto len odrazom svojich rodicov, ci uz priamo alebo nepriamo, lebo mnohi su teda precitliveli az moc a robia z deti chorych, aj ked nie su 🙂 Samozrejme, cest vynimkam.
@jvlo ale vidis, si pisala, ze mas neockovane dieta a alergiu ma aj tak, tu je trendom pripisovat vsetky neduhy ockovaniu... teda snad si dobre pamatam, ze neockovane, lebo uz sa tu uraza kazdy za vsetko 😀
@jvlo kiahne zvladne kazde dieta, nechapem čo ich furt spominate? Zvladla v pohode aj osypky? Aj mums uz mala? Aj tetanus? Aj zaškt? Aj to zvladla v pohode? Ak ano tak potom tu hadz svoje ,,moudra,,. NIč si nepreskákala ale si hrdinka...a nikto tu nehovorí o očkovani aj na zarazený prd. Hovoríme o vaznych ochoreniach.
@senta_sofia To ja nikde netvrdim,ale nech niekto nerobi z o.kiahni smrtelnu chorobu pre kazde dieta. Len to som tym chcela povedat.😉

@peter952 prepáč,ale.imco tebe teda vlastne ide??? To co si napísal, že tvoj syn bol očkovaný v čase,keď sa nevedelo o akože škodlivosti vakcín je hlúposť. Podľa toho čo si napísal ma tvoj syn.len 5 rokov a tato téma sa už dobrých 5 rokov rozoberá. Tvoj syn ale už nejaké protilátky v telíčku ma a bude mať o keď ho nedáš preockovat...to je fakt...preto si taky hrdina.... Prepáč,ale si klamár.