icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
11. apr 2017

@peter952 nechcem byt vulgarna, ale naco pytas nieco, co neexistuje, len za to, aby si napisal, ze take nieco ani nikdy nebude, lebo tu nemame vzorku 100 tisic takych a 100 takych, tak naco to stale vytahujes? Nebude to nikdy hlavne kvoli tomu, lebo ludom ako ty by to zobralo priestor na sirenie nezmyslov. Lebo keby takym, ako ty, islo o to, aby sa to dokazalo, tak uz davno by sa tlacilo na kompetentne organy, aby sa dosiahla zmena, na zaciatok kludne len smerom k dobrovolnemu ockovaniu. Nespravili ste nic, absolutne nic a aj by som to napisala velkym, ale je to proti kodexu.

celasapremenim
Odpoveď bola odstránená
lauritka
11. apr 2017

Keby ste vy nevesali roky bludy.tak uz mohli byt osypky davno eliminovane a uz by sa ani mmr neockovalo.
Takze v podstate sa ludia mozu podakovat tomu kto to cele zacal.tvoj vzor Waker neviemjaky.
Takze ockovat sa neprestane mily zlaty. A po tomto.co sa deje neverim asi okrem Kotlebu.kto by bol za dobrovolne ockovanie.

aristka
11. apr 2017

@peter952 zober svoje ockovsne dieta s ockovanym ockom do ciech ,urobte si vylet adaj nam vediet tvoje dojmy ,pojmy z osypok...dopln potom celu kazuistiku pripadneho ochor.nech vieme porovnat podla popisovanych klin.priznakov a vyskusas si na sebe a tvojom dietati ako funguje ocko ,plus ak dieta ochorie ,ci ty budete mat dozivotnu imunitu ....a je vybaveno ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
11. apr 2017

@peter952 páči sa studie očko a neočko detí kolkýkrát? asi tak dvestý? budeš dalej ignorovať, asi ano. 💃

https://thoughtscapism.com/2015/04/10/myth-no-s...

senta_sofia
11. apr 2017

@celasapremenim ja tu nevysilujem, nechapem, naco odosles koment a potom ho dopisujes, ja si mam vycucat z prsta, ze este pises? a typicky antivaxerske, napisem kravinu, neviem na nu reagovat, tak poslem diskutujuceho do pecka, ne... Potom sa ani necudujem, ze tieto diskusie tak vypadaju, ako vypadaju.

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
11. apr 2017

@peter952 len preto, ze ty nevies, ake su genotypy mumpsu, tak ja sirim bludy? a o akej vedeckej studii tu hovoris, ja som ziadnu studiu o ucinnosti a neskodnosti vakcin nedala, takze nevkladaj do mojich ust nieco, co som nepovedala, vo zvysku plati pre teba to, co pre kolegynu vyssie

kulumulu123
11. apr 2017

@peter952 hlavne ze tvoje dieta je ockovanie😇😇 alebo to bol niekto iny kto sa tu ohanal neockovanim a zverejnil nascanovany ocko preukaz svojho syna? Ak som si ta s niekym zmylila prepac

aristka
11. apr 2017

@lauritka kotleba meni kabat ako mu vyhovuje ...nepodporil zrusenie mec.amnestiu,pritom hovoril nieco ine..pod krasnou horkou slubil vycistit romsky bordel ,dokonca urobil dobrovolnu zbietku na traktor,nie je upratany ani bordel a dobrovolne pridpevky su asi na sukromnom ucte ,kedze nie je ani traktor a ako mu niekto uveri ohladom ocka ,fakt nechapem...inak tusim aj on ma male dieta...ze by niecko...ci by sme boli prekvapkany ,jak tu av prevco s ockovanym dietatom...

peter952
Odpoveď bola odstránená
rica1
11. apr 2017

@peter952 inak za "alternativnu medicinu ktora "zarucene" funguje ludia minaju viac penazi ako za npr atb.. To je biznis...

senta_sofia
11. apr 2017

@peter952 mumps sa zacal ockovat v 1987

aristka
11. apr 2017

@peter952 inak pozor ,ty ako hiv pozit si imunodeficientny ....

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
11. apr 2017

@peter952 tak netvrd, ze sa nikdy neockoval... a s tym poskodenim zdravia nezavadzaj, zalovatelne to je uplne bez problemov, to len vy antivaxeri tvrdite, ze nie je, pretoze to nie je vyslovene uvedene v zakone, ktory ockovaciu povinnost ustanovuje. Len keby si mal aky taky prehlad vies, ze ten predpis ma nadradene predpisy, ktore to umoznuju. Ale jasne, pokracuj, ono ti to mozno aj niekto zerie.

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
11. apr 2017

@celasapremenim a inak k tym soplom, uz ked si teda klesla tak hlboko, ze musis pisat o tom, ze ich zeriem, ti napisem len tolko, ze bolo vedecky dokazane, ze ten, kto zerie vlastne sople, posiluje imunitu https://www.interez.sk/ak-si-niekedy-sparate-v-... takze by si mala zacat aj ty, aby si nedostala tie osypky

aristka
11. apr 2017

@peter952 no asi vies z coho vsetkeho mozu sople vzniknut ...inak proti urcitym patogenom sa vyuziva imunizacia ,kde su priznaky soplov,nadchy ,plus pri alergiach sa vyuziva tak isto vakcinacia tj.najme pri pelovych...ale to ty si vedel ...

senta_sofia
11. apr 2017

@peter952 preto maju samostatny, vakcinacny sud, lebo nikoho neodskodnuju... chces aj link, alebo najdes si to sam? inak uz si series do vlastneho hniezda, lebo ty si tu minule pisal o tom, ako v USA odskodnili od neviem kolkeho roku okolo 5000 ludi poskodenych ockovanim a zrazu popieras, ze by boli odskodnovani, lebo farmamafia to nedovoli? hmmm

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
11. apr 2017

@peter952 Ty sa dožaduješ porovnávacej štúdie očko:neočko v % pomere 50:50? Ty, ktorý tu tvrdí, že očkovanie spôsobuje autizmus na základe tvrdení AV "vedca" Wakefielda, ktorý svoju "štúdiu" postavil IBA na 12 deťoch (aj to mali na tom záujem ich rodičia, takže smelo tvrdím, že bol podplatený) a tá štúdia bola zmietnutá z vedeckého stola?
Farizejstvo ako vyšité.

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
11. apr 2017

@peter952
A ešte mi povedz prosím, či by si nežaloval lekára, ktorý by Tvojmu dieťaťu v prípade ochorenia smrteľnou chorobou podal placebo? A to iba preto, že nejakí AV Peterkovia robia zo seba na anonymných fórach vedcov a doktorov cez google.
Ty aj niekedy po sebe prečítaš, čo si napísal?

adsumus
11. apr 2017

@peter952 veda nepustí, tie studie konkretne čo sa ti nepáči, jednu za druhou....

celasapremenim
11. apr 2017

@senta_sofia toto som teda fakt nepochopila, kde ja pisem, ze si jes svoje hlieny? :D:D:D:D

senta_sofia
11. apr 2017

@celasapremenim 18:53 zmazany prispevok, aj adminovi asi prisiel nevhodny, ale sak rehoc sa jak krava dalej