Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
Kto ide prvý?!
http://www.kamzakrasou.sk/koniec-tinedzerskej-d...
A to o rok by sa mala dať použiť v praxi?! A netestujú sa takto náhodou vakcíny dlhé roky,či jeden "dlhý" rok stačí?😖
Pardón, za odbočenie od témy - jasné - nemá to nič spoločné s MMR ale musela som.🙏
@evittam si nasla najdoverihodnejsi zdroj teda....prvy co ti googlu vyhodil
@evittam Ano, budu ich Testovat na pubertalnych simpanzoch a za 50r bude zaradena do povinneho ockovania, pretoze ludia Uz nebudu poznat ovcie kiahne a ich priebeh a budu si to mylit s akne.
@sykorkauhliarka Ty si nejaka poriadkova sluzba, ci ?
@sykorkauhliarka To bolo len pre odlahcenie diskusie. Kto chcel pochopil.😉
@sykorkauhliarka A btw.ked tu niekto s kym suhlasis "zavesi" zdroj topky a spol. tak to je urcite v poriadku.....
@evittam lepsie topky ako daka total podradna stranka ;)..co ma navstevnost 2 ludi za den a clanok co sa neda citat
@endysa nerobim si bodiky len viem citat....ako si sa hadala do krvy a potom si sa podlizovala a pytala rady to bolo top ...
@sykorkauhliarka Tvoj nazor. Ja bulvar necitam. Ziadny. Toto sa mi dostalo "do ruk" nahodne. A btw.topky su taky isty "shit" ako aj toto s ostatne bulvarne weby-je uplne jedno ci ich navstivi tisice alebo dvaja. To je vsetko z mojej strany.
@evittam ak by to nenutili uz novorodencom, ale slo by to aplikovat u ludi,ktore uz problemy maju,verim,ze by to niektori vyuzili. Mam vo svojom okoli zopar pripadov tazkej formy akne, na to sa tazko pozera, nie to lieci a to teda vyskusali mozne aj nemozne, vratane kortikoidov, co tiez nic moc,diery po pupakoch, jazvy, jedna v dospelosti uz podstupila zbrusovanie koze. Popravde,nezavidim a ked si zoberiem,ake su deti v puberte na taketo veci citlive a ako citlivo sa ku nim stavia aj okolie,mozno by som zavahala.
@senta_sofia tie tabletky na akne su taky bordel... a to beru denno denne oproti vakcine malina
@sykorkauhliarka ved preto vravim, ze je to moznost, ked na akne predpisuju hormonalnu antikoncepciu 13 rocnym babam :-/