Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@senta_sofia Ja len tak cisto teoreticky...az tak ma tato vakcina nezaujima a dufam, ze ma tu niekto nezvozi za odbocenie od MMR....😅
Dlhodobe uzivanie horm.antikoncepcie, hlavne teda v pubertalnom obdobi - vsetci vieme, aky ma vplyv na stitnu zlazu. Dala by si si "rozbit" stitnu zlazu vakcinou preto, lebo by ti akne mohlo sposobit psych.ujmu ? Obavam sa, ze v buducnosti budeme mat aj chlapov akychsi zozenstelych.
Inak, to obrusovanie som videla, nebola to sice tazka forma, ale na 2.krat sa to podarilo.
@charlie1980 smeruj tu otazku na tych, co si tu stitnu zlazu rozbijaju antikoncepciou kvoli tomu,aby mali peknu plet a nemali psychicku ujmu. Ja som napisala,ze by som to zvazila, z toho clanku nie je zrejme, ci by vakcina posobila hormonalne, pretoze akne je do istej miery bakterialne ochorenie.
Myslim,ze tu uz je od temy odbocene davno,prispevok hore dole a kludne si to mozes dat aj zmazat, vraj by bola skoda nevyuzit tuto moznost. Uz teraz sa tesim na to torzo diskusie a prispevkov bez kontextu 😀
@endysa fascinuje ma,ze clovek co nechce mat nic spolocne s temou ockovanie, prispieva do viacerych ockovacich tem a ide sa pytat ineho,co je divne na tom,ze maze svoje prispevky, lebo je to uplne normalne. Je to diskusia, jeden prispevok nadvazuje ma druhy, ak by tu len polovica ludi zdielala tento nazor, co by tu z tej diskusie ostalo?
Viac nemam co povedat, je to znacne mimo temu a ty svoje prispevky aj tak vecer pomazes. Ale mozes si spravit anketu, mas ty celkom fajn rozbehnuty debatny kruzok,komu to pride normalne.
@senta_sofia musim proti ecit.moze to byt bakterialneho povodu tym,ze si to pubertaci vytlacaju a tak rozsiruju infekciu ale je to aj hormonalneho povodu,preto sa to vadsinou zacne vyskytovat od veku ked ako som ja vzdy dcere povedala ze ma nahromadene hormony tak to s nou burcuje
@nikulka79 ved som napisala,ze je to do istej miery bakterialne ochorenie... casto je preukazane nadmerne osidlenie koze bakteriami a ked su velke rany,to bohato same o sebe staci, ani vytlacat nemusia.
Zazila som tu uz vselico ,ale v poslednej dobe tu poniektorym riadne zašibava ...admin sa urcite nenudi...
Budem vas sledovat a akonahle tu budete osocovat petra a ine maminky oznacim vas- po dohode s adminkou🙂 krasny vecer
@endysa ja uz len k tomu ze zalobaba zaluje pod nosom si maluje.....poznas to nie? ved je ti to blizke....
@sykorkauhliarka kodex plati pre kazdeho poznas to?🙂 takze majte sa kocky a v ramci slusnosti ja budem v pozadi;):D
@endysa je smutne,ze si pochopila vyznam kodexu az po tom, co si ho mnohokrat sama porusila, ale tesim sa, ze z niekoho, kto sa este doobeda vysmieval inemu diskutujucemu, ze ci je poriadkova sluzba, sa stalo to iste 🙂 tak ti prajem vela stastia a nezabudni po sebe tie prispevky zmazat
Nuz kazdy za nieco bojuje a porusila si kodex neurazaj neprovokuj samozrejme ze na to upozornim
Dneska som hladala odpoved v sprievodcovi ockovanim,vymazane vsetko co som pisala ohladom ockovania a prace nasej pediatricky,ostalo tam uz len prispevok co som pisala ked bol maly ako stvor mesacny zaockovany.boze na ten cas som uplne zabudla:(
@endysa Každý užívateľ má právo označiť nevhodný komentár. A žiadna dohoda medzi tebou ako užívateľkou a mnou ako adminkou neexistuje.
Adminka fóra
@endysa Neviem, či sa ťa to tu už niekto pýtal, ak áno, tak prepáč za opakovanú otázku.... :
Prečo dávaš adminovi mazať všetky svoje príspevky v diskusii? Diskusia je neprehľadná, zahlcuješ to tu zbytočne svojimi názormi, za ktorými si ASI nestojíš, keď sú v momente fuč, diskusia sa tým pádom stáva neprehľadná, keďže sa neskôr nevie, na čo Ti kto odpovedal. Máš síce na to právo v rámci pravidiel MK, no vrámci slušnosti je to na pováženie, keďže neide o jeden príspevok iba v jednej diskusii. Bojíš sa niečoho, niekoho?
@kvieta uz si dala zmazat aj ucet
@senta_sofia cha ta sa teda pekne vyfarbila ...
Je to divné. Ale čo už....
Osypky uz aj na sk no parada....