icon

Ako a čím detoxikovať dieťa po očkovaní?

xlucia
12. okt 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

... od tazkych kovov?
mate niekto skusenost? pomohlo?
poprosim presny postup
dik

nae
7. apr 2013

@danjelca dievčatá, zadajte si vyhľadanie jej nicku v sekcii fotoblogy a dočítate sa. Ja som sa na to pozrela len kvoli tomu, že to tu bolo vyššie spomenuté.

danjelca
7. apr 2013

@nae a kde si porišla na súvis s očkovaním???

blumchen007
7. apr 2013

len som tu pátrala, kde všade prispievala, ... čo ju trápilo, čítala som aj medzi riadkami .... a čo som sa rozprávala s babami, najviac ju trápilo to očkovanie a hlavne reakcie naň ... tiež im vraj spomínala tú detoxikáciu ... Poznala som ju osobne a dosť a bola to osoba, ktorá si nepripúšťala všetko. Vedela sa so všetkým suverénne popasovať. Nikdy sa na nič nesťažovala.

bettypo
7. apr 2013

@blumchen007 kvôli homeopatikám skončilo dieťa na JIS-ke? Už keď si začala s tým že Ti je na grc tak vysvetli 😕

blumchen007
7. apr 2013

Ako som povedala, k vašim teóriám o ne/očkovaní sa vyjadrovať nebudem a nebudem sa tu ani s nikým hádať. To sú Vaše názory ... Asi len toľko, že tu nesedím deň čo deň ...

blumchen007
7. apr 2013

@bettypo neviem to isto, ale baby, dávajte pozor v tomto

zmol
7. apr 2013

Môžem sa opytať? Som sa tu dočitala že netreba verit študiam "podplatenych "organizacii ( asi myslíš vyrobcu),ale čitať príbalovy letak (asi tiež od vyrobcu)???? Mam tomu rozumieť tak, že veríte vyrobcovi vždy len to čo sa vam vidi horšie alebo čo vam viac vyhovuje? Raz klame a raz nie? Tak ako...

nae
7. apr 2013

@danjelca Halooo, ja som nepísala o žiadnom súvise s očkovaním či neočkovaním, tak ma do toho neťahaj! Pozri sa na správu, ktorú sem vložila včera blumchen 007 a následné riadky. Vyhľadala som si danú užívateľku, lebo som vobec nechápala, čo tým autorka správy chcela povedať. To je všetko, viac mi neprináleží komentovať a už vobec nie o užívateľke, ktorá už nie je na svete.

danjelca
7. apr 2013

@nae do čoho ta tahám? napísala si správu z ktorej som pochopila že malá dianka bola otrávená tým že zjedla vela homeopatík ktorými mala byt detoxikovaná??Ak to nie je ten význam tak si to velmi blbo napísala.

danjelca
7. apr 2013

@nae ježiš prepáč toto malo patrit blumchcen!

danjelca
7. apr 2013

ok proste ma šokla možnost že by nejaká mama predávkovala dieta homeopatikami..tiež sa nechcem o tom velmi baviť.

nae
7. apr 2013

@danjelca Nenapísala som homeopatík, ale "veľa nejakých liekov doma". Ja o tom viac neviem, pani som nepoznala. Ďakujem za pochopenie.

alikaa
8. apr 2013

@blumchen007 Trochu som tu popatrala a s detoxikaciou po ockovani to nema nic spolocne. Jej mala pojedla lieky z lekarnicky a ona to psycicky nezvladla. Je mi jej luto. Len chcem vyvratit, ze to malo suvis s detoxikaciou po ockovani.

monolulik
7. nov 2013

@tinushka123 presne toto sa stalo aj nam... a trva to este- sme 3 mesiace od ockovania... pomohlo vam nieco alebo ste k niecomu dosli? ja akurat hladam nejake labaky na zistenie tazkych kovov.

zita19
9. nov 2013

@xlucia Moja, v dnesnych vakcinach sa ziadne tazke kovy nenachadzaju (olovo, ortut, kadmium, arzen...). Je tam len hlinik. Presne mozstva a ostatne najdes v tejto teme. Su tam linky na pribalove letaky k vednotlivym vakcinam, aj z inych krajin ako SR.

zita19
9. nov 2013

@zigzag zas tazke kovy? Tie co tam nie su?

bbarboraa
9. nov 2013

zaujmave ze v spojeni s ockvanim sa hovori len o BIZNISE ale kupovat homeopatika a chlorelu a chodit sarlatanovi to je isto zadarmo neockovanie nie je o BIZNISE teda 😎

zita19
9. nov 2013

@bbarboraa Tie homeopatika su jaky biznys. Kupis 500 kil praskoveho cukru, nasypes jeden prasok do peciva, pomiesas. Vyrobis z toho 500 tisic balickov a ides. Nadrahsie na tom je tych 500 sacickov... ale pri tom mnaostve Ti da doavatel zlavu. Najdolezitejsie je vymysliet nejaky dobry nazov a vylosovat zo zoznamu diagnoz WHO tie najcastejsie sa vyskytujuce, ktore nie su na zivote ohrozujuce aby Ta nikto nezaloval, za zabitie z uvedenia do omylu...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bbarboraa
9. nov 2013

@fidka79 takze neni? vsetko sa dava zadarmo.. a vsetci co obchoduju s homeopatikami ich davaju na najvys za vyrobnu cenu len pre dobro.. na tom nechce nikto zarobit.. 😀

adriana7
9. nov 2013

@albireo , asi to bude trochu mimo tému, ale vidím v pase, že si z dánska, v nórsku je vraj zakázané požívať ryžu z niektorých ázijských krajín pre kontamináciu anorganickým arzénom...je tam o tom u vás info, alebo zas nejaká kačica?

zita19
10. nov 2013

@adriana7 nezachytila som nic

adriana7
10. nov 2013

@zita19 , a čo si mala zachytiť, nepochopila som?

zita19
10. nov 2013

@adriana7 nic o tom arzene v ryzi, ale to si sa nepytala mna 😀 😀 Proste upne od veci... Asi som este nevnimala ☹

adriana7
10. nov 2013

@zita19 , v pohode, ja som si len nevedela spomenúť, že som sa ťa pýtala...spomínali to tu žienky, čo tam žijú v téme o receptoch, tak ma to zaujalo, hneď som išla skontrolovať špajzu, našťastie tam bolo krajina pôvodud it
...ale ja kupujem pre malú sójovo ryžové mlieko z dm a tam sa žiaľ, nedopátraš, odkiaľ je tá ryža, tak som vymenila za špaldové...arzén sa nedá rozchodiť, ani sa z neho detoxikovať, to je" megaťažká" záťaž pre telo ☹

zita19
10. nov 2013

To hej. Arzen je ine svinstvo.

xlucia
autor
10. nov 2013

@zita19 moja... ja viem co v nich je 😉

texas69
31. jan 2014

ludia nebudte sprosty a nedavajte ockovat svoje deti,su to hlinikove taske soli co pchaju do deti,nebojte sa nemusite nic platit,a sudy vyhrate.ja som sa to dozvedel az po dvoch ockovani svojho syna uz ziadne do svojho dietata nedam.detoxikujte svoje deti. nebojte sa zoberu vam dieta do kazdej skoly,taky zakon nieje ze neockovane deti neberu do skol. Mam o tom prestudovane vela. robia to koli tomu aby sme sa nedozivali viac ako 50rokov koli dochotkom. pchaju do nas bordel staci si kliknut na Yutube chemtrails .cz a vsetko pochopite.Vela zdravia vasim detom prajem.

texas69
31. jan 2014

@fidka79 to by si sa cudovala prave ockovanie je najvecsi biznys pre farmaceut,spol. a koli chorobam.ockovane dieta si tazsie vytvara imunitu ako neockovane a neockovane dieta je zdravsie.farmaceutyc spol chcu aby ludia boli chori je to brutal biynzs rocne maju 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000eur a idu vtom vsetci tak verte iba doktorom ktorich dobre poznate,preto ze ludia su naj biznys pocchopte to a otvorte ci oci uz konecne. ZMENIT TO MOZME LEN MI LUDIA JE TO ZDRAVIE NASICH DETI A NAS A ZDRAVIE SI NEKUPIS.BOJUJME PROTI TOMU ZMENME TO

texas69
31. jan 2014

@texas69 Dajte si chemtrails a pochopite o com je svet Yutube chemtrails.cz dychame to jeme to pijeme to obliekame si to. MOZU TO ZMENIT IBA NASE DETI A MI. ZMENME T0 PRETO ABY NASE DETI MALI CO JEST,