icon

Ako často ste dávali svoje deti očkovať?

lara45
13. okt 2021

Ahohte.Ako často ste dávali svohe deti očkovať.Naša sa ockovala teraz medzi 2-3mesiacom teraz máme ísť na 4 mesiac potom 6 mesiacov a tak ked bude mať rok.Nie je to veľa vakcín každeho sa pýtam a ich deti absolvovali len 3 davky do kopy.

janapeterjana
13. okt 2021

@lara45 nevieš, aké presne vakcíny vám doktorka dáva? Lebo napríklad ja mám predčasniatko a naša doktorka nám niektorú vakcínu rozdelila na dve, aby to dieťa lepšie zvládlo.

ailiba
13. okt 2021

@lara45 nás to absolvoval. Prvé tri je vlastne pre očkovaná 1. Vakcína a štvrté je potom MMR. Na to poslednom ešte nebol, lebo mal ekzém. Dala som mu homeopatiká a zvládol to dobre (očkovanie). Po tej poslednej síce dostal ekzém, ale už ho nemá (no nebolo to len tým, prišlo tam viac záťažových situácii). Chystáme sa teraz na to posledné.
Tak áno, je to dosť zaťažujúce pre dietatko, ale sú to smrteľne choroby a človek nikdy nevie...

lara45
autor
13. okt 2021

@janapeterjana vobec ona by ju ockovala kazdy mesiac keby sa dalo..mne sa zda ze to vela vakcin jej dava..ked sme boli naposledy mala mala 2 mesiace a cca.2 tyzdne potom o tyzden sme isli na preventivku a ona ju zase chcela ockovat a jej hovorim ze ona uz boka ockovana a oba ze ale teraz jej tu svieti dalsie ockovanie a hovorim ze tak ja pridem o tyzden nijak mi nedalo ju ockovat a potom jej volam ci mame prist a ona ze nie lebo az o 6t a hovorim jej sak ste ju chceli pred tyzdom ockovat a ona krava doslova ze si to zle poznacila v papieroch ja som myslela ze infarkt dostanem a to sa mi este smiala ze ju nechcem dat ockovat vtedy ked mi povedala