Ako reagoval váš pediater, keď ste odmietli vakcínu?
Chystame sa odmietnut MMR vakcinu a chcem sa pripravit na mozne scenare. Ake mate skusenosti s reakciou lekara?
my to odmietame uz 5 mesiacov kazdu navstevu u lekara a uz mame absolvovat preockovanie aj so starsim v 11 rokom... a aj to som povedala ze nedam...stale mi nedali nic podpisat.... 🙂 a doktorka to viac menej neriesi ale zato sestricka stale ze KEDY?
poucil ma o rizikach,podpisala som papier a bola som predvolana na ruvz 😉
Lekarka realtivne v pohode, povedala svoj nazor, ale aj nas udala na RUVZ, kde sme boli predvolani. Tiez sme odmietlai MMR a dostali sme pokutu 10 EUR s vysvetlenim, ze nikoho nebudu nasilu presviedcat, lebo sa nevedia 100% zarucit za to, ze sa po ockovani nic nestane a ze chcu dobre spavat.
nasa dokina reagovala az prekvapivo dobre, povedala mi, ze je to moje slobodne rozhodnutie, ze mam pravo odmietnut... ale potom dodala ze im chodia kontroly z hygieny tak nas bude musiet nahlasit, su tomu dva tyzdne, tak cakam co sa bude diat dalej...
myslel som ,ze sa zvlecie z koze 😀 ..normalne som sa o nu bal, ale nakoniec nejak prezila 😉
Nasa doktorka tiez povedala ze je to moje rozhodnutie a len ma poprosila aby som jej to dala pisomne, aby mala moje vyjadrenie v karte maleho. Ma 6 mesiacov a zatial sa nic nedeje, tak uvidime.

Dala nam podpisat ,ze odmietame,inak nic...my sme nedavali nakolko ma maly atop.ekzem a bali sme sa ,aby s amu to nezhorsilo,pretoze aj tak vsetci dr.na neho kaslu raz nas poslalu na kozne a inak chodime na alergo.jeho kozu nikto neriesi.