icon

Bexsero vakcína - väčšia bolesť

17. sep 2025

Všimli ste si nejakú väčšiu bolesť počas vpichu? Či len reakciu po očkovaní a vpich nič extra ? Lebo všade sa inak hovorí

truhlikvseved
17. sep 2025

@anonym_autor zalezi .. kazdy to znasa inak , niekdo ani nevie ze bol zaockovany niekoho to boli.

kiki68
17. sep 2025

@anonym_autor syn mal tyzden bolavu ruku. Ale inak nic. To bolo prvy raz, co mal nieco bolave v ramci ocko ( ma vsetky ocko plus na kiahne a fsme )

jazula
17. sep 2025

Moja mala ako jedinú reakciu len bolestivosť okolo miesta vpichu. 2 noci nemohla spať na tej strane, kam ju pichli, lebo ju rúčka bolela. Ale inak nemala ani teplotu zvýšenú, nič.

anavixy
17. sep 2025

Tiez som sa toho bala, ale absolutne ziadne obmedzenie, bolest (ani na dotyk), nic nebolo badať.

autor
17. sep 2025
@jazula

Moja mala ako jedinú reakciu len bolestivosť okolo miesta vpichu. 2 noci nemohla spať na tej strane, kam ju pichli, lebo ju rúčka bolela. Ale inak nemala ani teplotu zvýšenú, nič.

@jazula A ani očkovanie nebolo bolestivejšie samo o sebe ? Napríklad ako taká tetanovka

jazula
18. sep 2025
@anonym_autor

@jazula A ani očkovanie nebolo bolestivejšie samo o sebe ? Napríklad ako taká tetanovka

@anonym_autor no…to netuším, ale dcérka mala vtedy 3,5r a nevystrájala nejako výraznejšie ako pri iných očkovaniach.

alexandra_999
25. sep 2025

Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad.
Ďakujem! 🙂 https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ