Bexsero vakcína - väčšia bolesť
Všimli ste si nejakú väčšiu bolesť počas vpichu? Či len reakciu po očkovaní a vpich nič extra ? Lebo všade sa inak hovorí
@anonym_autor syn mal tyzden bolavu ruku. Ale inak nic. To bolo prvy raz, co mal nieco bolave v ramci ocko ( ma vsetky ocko plus na kiahne a fsme )
Moja mala ako jedinú reakciu len bolestivosť okolo miesta vpichu. 2 noci nemohla spať na tej strane, kam ju pichli, lebo ju rúčka bolela. Ale inak nemala ani teplotu zvýšenú, nič.
Tiez som sa toho bala, ale absolutne ziadne obmedzenie, bolest (ani na dotyk), nic nebolo badať.
Moja mala ako jedinú reakciu len bolestivosť okolo miesta vpichu. 2 noci nemohla spať na tej strane, kam ju pichli, lebo ju rúčka bolela. Ale inak nemala ani teplotu zvýšenú, nič.
@jazula A ani očkovanie nebolo bolestivejšie samo o sebe ? Napríklad ako taká tetanovka
Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad.
Ďakujem! 🙂 https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ

@anonym_autor zalezi .. kazdy to znasa inak , niekdo ani nevie ze bol zaockovany niekoho to boli.